WEB-TV

Exklusiv premiär på Pronovias nya video!

Pronovias 2018-kampanj heter ”Wild love in East Africa” og visar fantastiska klänningar från deras 2018-kollektion. Nu har vi fått den exklusiva möjligheten att visa videon till våra läsare först!

Vigselbutiken

Skandinaviens största butik inom förlovnings och vigselringar är vigselbutiken.se. Här hittar du underbara bröllopsringar för alla smaker.

Modeca

Dutch bridal house Modeca is pleased to present and showcase the gorgeous 2017 Modeca Collection and the stunning 2017 Le Papillon by Modeca collection to all brides in Scandinavia.

Dream Line – det självklara valet för ett magiskt drömbröllop!

Vill du erbjuda dina bröllopsgäster något unikt som lyfter stämningen och lockar fram konversation?

Nixa Design

Nixa Design grundades i Jönköping, Sverige 1998. Sedan 2003 finns företaget i Stockholm.

Hunderfossen Hotell & Resort

Sagolika miljöer för ert bröllop – året om.

MRG Wines: Dagar att minnas

Det finns dagar du vill bära med dig hela livet. Fyrtioårsfesten med vännerna. Första kvällen i det nya hemmet.  Eller bröllopsfesten. Dagar att fira – och att minnas. Minnas dem med glädje. Och fira dem med alla den guldkant de förtjänar. Gör det med god mat och goda viner. Gör det med viner där smak, karaktär och kvalitet står i centrum.

Behind the scenes Italien

Bröllopsmagasinets chefredaktör Anna Storm fångar stämningen bakom kulisserna på den editorial som gjordes i Italien (Hotel Villa Arcadio) inför vårens utgåva av Bröllopsmagasinet.

Generationer av kunskap

I verkstaden hos Anders och Jenny tillverkas det ständigt nya modeller av smycken. Deras specialitet är nämligen att ta fram förslag utifrån kundens önskemål och rita upp dessa i CAD.

Aspera

Aspera är en välkänd svenskt varumärke som erbjuder exklusiva bröllops- och aftonklänningar i hög kvalité.

Justin Alexander hyllar de kvinnliga formerna

År 2015 års kollektion följer de kvinnliga formerna och andas såväl elegans som tidlös romantik. Den här säsongens design erbjuder spets och tyll i ljus champagne och guld, dekorerade med pärlor samt mönster av blommor och art deco.

Iconic Wines

Love Organic Spumante är en bubblande ekologisk nyhet – och ett perfekt mousserande till festliga tillfällen.

Bonde söker fru – Peter och Helene har gift sig!

Peter Karlsson från Tanumshede deltog i förra säsongen av Bonde söker fru i TV4. Den 15 augusti fick han äntligen sin Helene Johansson som han föll för under programmet.

Brudgummen showar och överraskar bruden

Den professionella dansaren Kirk överraskade sin brud Valerie med en dansshow som han framförde tillsammans med sina marskalkar. Valerie är balettdansös på The Richmond Ballet och deras bröllopsmottagning hölls på samma scen som de har delat som dansare. Vilken fantastisk show Kirk och killarna bjuder på! Vi hoppas att alla blivande brudgummar inspireras av detta.

Figurnära hos Mark Lesley

Det väletablerade företaget Mark Lesley växer stadigt och deras kreationer är idag välkända inom bröllopsbranschen och ett stort namn på marknaden. Vi mötte självaste Mark Monk på The London Bridal Show för att prata om de senaste kollektionerna.

Annons

Brud

Annons

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 6)

Planering

Annons

Brudgum

Annons

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)

Bröllopsresa

Gäst

Annons

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 5)

Tävlingar

Annons

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)