PROMOTION

Wranges Juvelerare

Hos Wranges kan ni välja er förlovnings- eller vigselring i lugn och ro. Om ni önskar en specialdesignad, helt unik ring, ritar Wranges designer gärna förslag som de sen låter tillverka i sin ateljé.

-Du som människa är unik, och därför vill vi göra ett unikt smycke åt dig. Ett smycke ska inte bara vara vackert utan också spegla din personlighet. Du får ett smycke som är tillverkat av våra duktiga guldsmeder och är helt igenom ett hantverk, med ett värde och kvalitet som varar i generationer. Hos Wranges har du full frihet att skapa just det smycke som du själv önskar. Vi hjälper många par att välja förlovningsringar, allt från släta ringar i form och färg till ringar med vackra diamanter. Vår kunniga personal letar alltid efter en balans mellan förlovning- och vigselringen så en harmonisk kombination kan skapas mellan ringarna.

 

Strömdahls Juveler
Ring hjärta finns i vitguld eller guld och två utföranden; 37 diamanter 0,75 carat totalt eller 20 diamanter 0,42 carat totalt. TW/VS-SI.

Engelbert Stockholm
Ring i platina består av en spetskena med 6 klor med en briljantslipad diamant från 0,36 ct-1,0 ct.

Schalins ringar
Enstensring i vitguld med princesslipad diamant finns i tre storlekar på diamanten 0,20 ct, 0,30ct och 0,50 ct. Passar fint till alliansring i roséguld med briljantslipade diamanter, 0,33 ct.

LÄS MER


Håll koll på oss