Dom Bridal – Mon Cheri Bridal

Dom Bridal grundades år 1996 av David Morton och hans fru Christine i syfte att distribuera brudklänningar för Mon Cheri LLC över hela Storbritannien och Irland – vilket numera har utökats till flera länder i Europa.

Företaget har sedan start utvecklats från att enbart sälja brud till att även tillgodose behovet hos bröllopsgästerna och de har även festkläder och balklänningar. Med 11 anställda och agenter runt om Europa växer företaget stadigt. De har idag tre olika kollektioner inom märket och en snabb sammanfattning av de olika kollektionerna inför år 2017 lyder:

David Tutera for Mon Cheri – Den här säsongen fokuserar David Tutera på en varm, gyllene färgskala som skapar en kunglig känsla åt varje brud. Huvuddesignern Martin Thornburg har skapat mjuka silhuetter med en sensuell känsla som belyser kvinnans former. Olika sorters organza kombinerat med varierande spets och vackra applikationer skapar en romantisk look åt dagens brud.

Sophia Tolli Australia – Kollektionen för vår och sommar 2017 är perfekta för den trendiga och modemedvetna bruden.  Mjuka färgnyanser och nya varianter på skärningar och urringningar tilltalar dagens brudar och framhäver deras bästa sidor. En konstruktion som gör att klänningen känns lätt och följsam följer linjerna för dagens trender och tillsammans med spets, lager på lager och gnistrande stenar skapar de en fantastisk kollektion.

Enchanting by Mon Cheri – Låt dig hänföras av denna charmerande kollektion designad för den lekfulla och moderna bruden. I denna kollektion hittar vi knäkorta klänningar perfekt lämpade för sommar- och destinationsbröllop. Mycket fokus ligger på vackra skärningar och öppna ryggar i kollektionen.

Ellie Wilde by Mon Cheri – Denna kollektion riktar sig till blivande prinsessor på sin bal. Här finns ett brett utbud av vackra balklänningar i sjöjungfrumodell, blommiga mönster, långa och korta modeller. Här finns helt enkelt något för alla.