Jag tycker att du är en legend

Det hela startade i januari 2020 med en konversation över telefonen och kort därefter skickade Lisa en flygbiljett till Henrik för att komma och hälsa på henne.

Text & Foto: Anna Storm www.annastormphoto.com

Här berättar paret om deras väg fram till bröllopet – själva bröllopet kan du läsa om här!

Första gången Lisa Anckarman fick upp ögonen för Henrik Borg var när han medverkade i den norska reality-serien ’Ex on The Beach’. I januari år 2020 tog Lisa modet till sig och skickade ett meddelande till Henrik som kort och koncist löd ”Jag tycker att du är en legend”. Henrik svarade nästan omedelbart med han också tyckte Lisa var en legend och detta visade sig vara starten till en sprakande kärlekshistoria.

– Till en början gjorde norskan och svenskan att vi knappt förstod varandra när jag ringde till Henrik på Facetime, säger Lisa och skrattar. Men vi föll direkt för varandras leenden och fortsatte hålla kontakt.

Ganska tidigt i deras samtal diskuterade Lisa och Henrik att de skulle se på en dokumentär tillsammans. Men det geografiska avståndet väckte naturligtvis en del praktiska frågor. Av denna anledning skickade Henrik skickade ett meddelande till Lisa som löd ”Stockholm, Oslo eller Facetime?” Lisas svar: en flygbiljett för Henrik till Stockholm.

Kärlek vid första ögonkastet

Redan under deras videosamtal i början förälskade de sig i varandras leenden och nu när de möttes för allra första gången visade det sig också vara kärlek vid första ögonkastet.

– Det jag direkt slogs av när jag först mötte Lisa var hennes otroliga positivitet, säger Henrik. Lisas sprudlande energi genomsyrar hela hennes personlighet och hon är även otroligt glad, snäll, påhittig och omtänksam. Att träffa Lisa för allra första gången var som att träffa en kär gammal vän. Allting kändes så bekant, tryggt och så rätt.

Då Lisa följt Henrik via den norska serien ’Ex on the Beach’ hade hon redan innan mötet en bild av vem Henrik var.

– Efter 25 avsnitt där allting som sker blir väldigt exponerat, vilket det var i detta tv-program, får man lätt känslan av att känna någon även om man aldrig träffat personen, säger Lisa.

Hon fortsätter med att mötet i verkligheten blev en succé och Lisa uppskattar Henriks humor, kvickhet och komplexitet otroligt mycket.

– Som person är han den roligaste och mest intressanta människa jag känner, men han besitter också ett djup som är otroligt intressant och Henrik ger mig trygghet i vår relation varje dag.

Både Lisa och Henrik definierar sig som Ja-sägare och de har gemensamt att de är otroligt spontana och ständigt är på jakt efter nya upplevelser.

– För oss är det väldigt viktigt att ha roligt tillsammans, säger Lisa. Vi har så extremt kul ihop och dessutom den otroliga lyxen att vara kära i varandra.

Henrik instämmer och även om både Lisa och Henrik haft flera relationer tidigare så är det först nu de vet vad kärlek är. För mellan Lisa och Henrik fullkomligt gnistrar det av kärlek.

– Jag var kort sagt en stalker som hade tur, skrattar Lisa och refererar till tiden då hon slaviskt följde Henrik genom tv-rutan i programmet ’Ex on the Beach’.

 

”Jag var kort sagt var jag en stalker som hade tur” – Lisa

Intensivt dejtande

Efter ytterligare tre besök för Henrik hemma hos Lisa i Uppsala slog pandemin Covid-19 till i världen med full kraft. Detta medförde att gränserna mellan Sverige och Norge stängdes.

– Denna drastiska tid då gränserna stängde tog vi beslutet att jag skulle flytta till Sverige, säger Henrik.

Valet var att stanna kvar i Oslo och inte veta när de skulle få möjlighet att ses nästa gång eller att flytta till Sverige och bo med Lisa på obestämd tid. Valet visade sig vara ganska enkelt och Henrik flyttade in hos Lisa våren 2020.

Under pandemin följde allt fler restriktioner, restriktioner som gjorde att Lisa och Henrik mer eller mindre spenderade all tid tillsammans och därför blev det ett intensivt dejtande för paret den första tiden, något som visade sig vara oerhört positivt för de lärde känna varandra på djupet under väldigt kort tid.

– Under en resa till Marocko i mars 2020 frågade jag Lisa om hon ville vara tillsammans med mig, säger Henrik. Lisa svarade självklart ja och redan här började ett frö gro kring själva frieriet.

Hon sa ja

Redan efter att Henrik frågat Lisa om hon ville bli hans flickvän började tankarna på ett frieri. Under maj månad, bara två månader efter de blivit ett officiellt par bestämde Henrik sig för att ett frieri skulle ske inom de närmsta månaderna.

– Henrik hade väldigt tidigt i vår relation skämtsamt sagt ”Du vet att du kommer bli min fru va?” och även om det var en flirtig och skämtsam ton i meningen visste vi båda att den även innehöll ett uns sanning, säger Lisa.

Och den 17 oktober 2020 gick Henrik ned på knä. Lisa hade haft aningar om ett frieri under en längre tid, men blev totalt överraskad vid det aktuella tillfället.

– Henrik hade under en period varit ganska disträ och det tisslades och tasslades en del med människor runt omkring oss. Så visst hade jag mina aningar om att något var på gång, men jag visste absolut inte vart eller när, säger Lisa.

Frieriet skedde under en lunch inne på hotellrummet på Hôtel Du Louvre i Paris och det var en överraskad och lycklig Lisa som kastade sig i armarna på Henrik och sa JA. Och för alla oss romantiker som tårögt älskar att se på frierier har vi tur, för Henrik filmade nämligen allt.

– Det är en av de egenskaper som gör Henrik till en så fin människa, säger Lisa. Han vet hur mycket jag älskar att dokumentera sådant som händer i mitt liv, såväl genom bild som genom video. Och detta har Henrik accepterat och tagit hänsyn till när både han frågat om vi skulle bli ihop och nu även frieriet. Att ha det ögonblicket på video och få möjlighet att se tillbaka på är ovärderligt, fortsätter Lisa.

Se frieriet på Youtube här!

Dags för bröllop

För paret var det självklart med ett bröllop i Sverige, även om tankar på ett bröllop i Norge eller övriga världen också fanns där. Det som avgjorde beslutet var valet av bröllopslokal. Både Lisa och Henrik hade drömmen om att gifta sig och hålla festen på ett slott och i Sverige fann de den perfekta anläggningen; Rånäs Slott.

– Vår önskan var att skapa ett storslaget bröllop i en miljö som motsvarar våra galna idéer och Rånäs Slott blev en perfekt match, säger Henrik. Att slottet bara ligger ungefär 1 timme med transport från Arlanda gjorde det ännu bättre då flera gäster flög in till bröllopet, fortsätter Henrik.

På Rånäs Slott firades ett storslaget 3-dagars bröllop för Lisa och Henrik i slutet av maj. På fredag kväll inleddes firandet med en fest i festivaltema, jacuzzi, foodtrucks och artister som uppträdde under kvällen. Själva bröllopet ägde rum på lördagen. På bröllopsdagen önskade paret en kul och avslappnad stämning med mycket mingel, champagne, middag och fest. Den magiska helgen avslutades på söndagen med en gemensam brunch för de 120 gästerna som bodde på slottet.

När frågan kommer kring gästlistan är paret överens om att det inte var särskilt svårt att skriva den.

– Rånäs Slott har plats för 120st övernattade gäster och då det var en självklarhet för oss att alla ska sova över blev 120 personer en naturlig gräns, säger Henrik.

Vilka som blivit bjudna har dock justerats ett par gånger under planeringens resa.

– Från början skrev vi ner människor vi känner väl, men har i efterhand ändrat listan ett par gånger. Vi har nämligen träffat nya människor på senaste tiden som vi inte känner så väl, men som ger sådan otroligt bra energi och som vi självklart vill bjuda till vårt bröllop. För oss har det nämligen varit viktigt; att omge oss av positiv energi under vår bröllopsdag, säger Lisa.

”Att fira bröllopsdagen tillsammans med människor som utstrålar positiv energi var bland det viktigaste för oss när vi satte gästlistan”

Det allra viktigaste

Innan bröllopet frågade vi på Bröllopsmagasinet Lisa och Henrik kring några saker som de ansåg vara det viktigaste inför eller under själva bröllopsdagen.

– För min del har det varit oerhört viktigt att i planeringen omge mig med människor som jag litar på. Detta för att jag ska få en paus från mitt kontrollbehov och kunna slappna av under planeringen, säger Lisa. Det andra som står högst upp på hennes önskelista är att såväl hon som Henrik och alla gäster ska må bra.

Lisa och Henrik har privilegiet att få uppleva ett extraordinärt liv med mycket resor och upplevelser och ville ge sina vänner och familj samma möjlighet med ett grymt bröllop, vackert slott, god mat och god dryck. Henrik har ändå en sak som är viktigare än allt annat.

– För min del är det bara en enda sak som är viktigt under bröllopet, säger Henrik. Och det är att jag får Lisa och att hon är lycklig med mig.

Lisa & Henriks tips till Bröllopsmagasinets läsare!

”Under en bröllopsplanering är det fler saker än vad man tror som ska planeras och för vår del har en bröllopskoordinator varit ovärderlig. Så vårt tips till alla som har den ekonomiska möjligheten är att anlita just en koordinator. Kanske för hela bröllopet eller bara för utvalda delar? Det tar bort så otroligt mycket press och har i alla fall gjort att vi hinner njuta mer av planeringen. Har man inte möjligheten till detta så kanske vänner eller familj kan hjälpa till? För oss är det väldigt viktigt att komma ihåg att relationen till varandra alltid är viktigare än själva bröllopet. Märker man som par att bröllopsplaneringen skapar mer stress och tjafs än glädje så är det en signal om att pausa och ta ett steg tillbaka.

Min upplevelse (Lisas, reds. Anm) är också att kvinnan är den drivande i planeringen och vill bestämma allt, men ändå kanske gnäller på sin partner att denne inte engagerar sig? Om så är fallet tycker jag att man tidigt i planeringen ska sätta sig ner med sin partner och fråga vad denne tycker är viktigt under bröllopsdagen. De saker partnern prioriterar kan ni planera tillsammans eller överlåta till partnern. Resterande, kanske vilka skor du ska ha, är det bättre att planera med en bästa vän. Se liksom bröllopsplaneringen som en projektanställning för ett event. Vad är du själv bra på? Vad är din partner bra på? Och vad är ni mindre bra på och behöver hjälp med?

Vi båda är chockade över hur mycket planering som faktiskt ligger bakom ett bröllop och vill ge stor eloge till alla brudpar där ute som skapar magiska bröllopsdagar!”

Teamet bakom denna fotografering

Fotograf: Anna Storm, www.annastormphoto.com

MuA & Hår: Elin Hang, www.elinhang.com

Blommor: Sissel Willbro, www.frokenblomma.se

Klänningar: från Åsa Design, Grebbestad. www.asadesign.se

Stylist: Mari K. Loewen

 

Följ Lisa & Henrik 

Spana in deras egna reality-serie ”Lisa & Henrik” som finns på Youtube.

Följ också via instagram @lisaanckarman & @henrixborg

Läs Mer

Johanna & Simons bröllop

Dagen för bröllopet var en av vårens vackraste dagar. Läs om Johanna och Simons fina bröllop här.

Drömbröllop i Toscana

Amanda och Victor fick en magisk bröllopshelg som varade i 4 dagar och 3 nätter på en sagolik borg mitt…

Vem gör vad på bröllopet?

Under ett bröllop är det en del viktiga nyckelpersoner som ska utges. Men vad är deras uppgifter?

Hitta er bröllopsstil!

Bröllopskoordinator Nina Andersen ger sina bästa tips om hur ni hittar bröllopsstilen!

Detta har vi importerat från USA

Vi inspireras av både amerikanska filmer och sociala medier och här nämner vi ett antal amerikanska bröllopstraditioner som har fått…

Äktenskapsförord och gemensam ekonomi

Mitt i bröllopsplaneringen kanske det inte känns så romantiskt att prata om ekonomi, men att göra det är viktigt, för…

Vårt bröllop: Erika & Kevin

Vi blev ett par tredje gången gillt, Kevin är trilling, 3 barn, 3 dagars-bröllop, 3 juni 2023. (Fotografen visade sig…

Alexandra och Adams bröllop

På vår resa att hitta den perfekta bröllopsplatsen besökte vi ett flertal platser. För oss var det viktigt att platsen…

Sophia och Rasmus lantliga bröllop

Vi var överens om tema och känslan vi ville ha. Ett lantligt tema med personliga inslag och en lättsam atmosfär.…

Anna & Patriks tredagars hotellbröllop

Vi visste exakt hur bröllopet skulle vara: det skulle vara en helg av firande.

Jasmine & Jespers romantiska strandbröllop

Vi valde att gifta oss på Gotland, på en strand och plats som betyder mycket för oss som par. Vi…

First Look – inte enbart för brudgommen

Vilka first looks kan vara värda att föreviga? Gör dig redo för några känsloladdade idéer!

Vårt bröllop: Annie & Johan

Från frieri till bröllop och bebis på ett år!

Dresscode – så tolkar du klädkoden på inbjudan

De fyra etablerade klädkoderna är högtidsdräkt, jacquet, mörk kostym och kavaj

Min bröllopssajt

Med en egen bröllopshemsida gör ni det enkelt för gästerna och er själva. Hemsidan är enkel att skapa och era…

Få koll på det juridiska

Många svenskar lever i den romantiska bubblan att kärleken övervinner allt och att det är tråkigt och oromantiskt att avtala…

Hitta din bröllopsfotograf!

Se till att föreviga er bröllopsdag genom att anlita en professionell bröllopsfotograf.

Äktenskapslöften: Hur skriver man dem?

Det finns inget mer personligt, romantiskt och intimt än att skriva äktenskapslöften till varandra på bröllopsdagen.

Offline vigsel, online bröllopsfest

Att använda Sociala Medier på rätt sätt kan verkligen ha stor positiv effekt i samband med bröllopet.

Skapa rätt stämning på bröllopsfesten

För många nygifta är musiken på bröllopsfesten väldigt viktig, den sätter den rätta stämningen och är ofta avgörande i underhållningssynpunkt.…

Vårt bröllop: Johanna & Matthias

”Med en hel bröllopshelg på slottet fick vi tid att fira med alla våra närmaste, umgås med våra andra gäster…

Konsten att skriva önskelista

Få tips om hur ni kan underlätta för gästerna att hitta den perfekta bröllopsgåvan.

Vickning – ett uppskattat inslag

Vickning, nattamat, nattsexa… kärt barn har många namn. Vickning är en enklare måltid som serveras framåt småtimmarna på festliga tillställningar…

Vad har du i din brudväska?

Vilka saker ska man ha i brudväskan? Här är våra tips:

Anländ till festen med stil

Har ni en plan hur ni vill anlända till bröllopsfesten eller är ni i desperat behov av tips och idéer?…

Gift er först – festa senare!

Wed first – party later; gift er först – festa senare. Vad är fördelarna med ett sådant upplägg?

Inga bekymmer

På bröllopsdagen vill ni att allt ska bli perfekt. Men att gå omkring och oroa sig på den stora dagen…

Cecilia och Daniels bröllop

"Det allra bästa på kvällen var alla fantastiska tal! Vi var inte alls förberedda på hur otroligt bra och roliga…

Berätta om ditt unika bröllop!

Har du precis gift dig? Vi vill gärna höra om ert bröllop och dela med oss av era råd och…

Bröllopsbudget

Ladda ner vår mall för bröllopsbudget och få koll på dina bröllopskostnader!

Sanna & Christoffers bröllop

Läs om Sanna och Christoffers drömbröllop i Toscana!

Så får ni det ni önskar er

Varje år ges bröllopsgåvor för flera miljarder bort. Det kräver att brudparet bör ha vissa tankar om vad de önskar…

Amanda & Simons bröllop

”Den bubbla vi var i under dessa tre dagar var som en saga. En sann saga. Och nu – happily…

Vårt bröllop: Linnéa och Niclas

Vårt bröllop var tveklöst den bästa helgen i våra liv. Trots skyhöga förväntningar står du där på söndagen och ser…

20 romantiska vinterdejter för dig och din partner

Vi har listat 20 romantiska vinterdejter som kommer att ge er en underbar julhelg tillsammans.

Bästa bröllopsfoto 2023

Se de 50 bästa av nästan 10 000 bilder från fotografer runt om i hela världen.

Presenter till matälskare

En pizzaugn från Ooni med dess höga temperaturer säkerställer att din hemmagjorda pizza blir perfekt, oavsett om du är nybörjare…

9 romantiska julfilmer för två

Vi räknar ner dagarna till julafton och medans vi väntar kan du krypa under filten och titta på dessa 9…

Så skapar ni den perfekta hemsidan för ert bröllop

Er bröllopshemsida är mer än en formalitet, det är en viktig källa som håller era gäster informerade.

Barn på bröllop

Ska ni ha barn med på ert bröllop? Om ni vill ha ett barnvänligt bröllop finns det flera sakar att…

QUIZ: Vilket bröllopstema passar dig bäst?

Gör det här testet för att hitta det tema som passar din personlighet bäst.

Bröllopsbingo

Här kan du ladda ner ett bröllopsbingo att använda på festen!

9 Roliga aktiviteter medan gästerna väntar

Aktiviteter på bröllopet bidrar till social sammanhållning så att gästerna lär känna varandra bättre.

Förevigas i en annorlunda miljö!

Här tittar vi närmare på ämnet bröllopsfotografier tagna i annorlunda miljöer.

Vårt bröllop: Diana & Johannes

"Något av det finaste på vårt bröllop var ceremonin när vi fick se varandra för första gången."

Vårt bröllop: Rebecca & Hans

”En intim tillställning för våra närmaste men samtidigt en riktigt bra bröllopsfest.”

Välj dina tärnor med omsorg

Innan du väljer din brudtärna finns det några saker du ska tänka på.

Bröllop på flygplatsen

Jag hade drömt om stort bröllop i Klara kyrka inne i Stockholm men i stället blev det VIPen på Arlanda.

Vårt bröllop: Kelly & Erik

"Jag har sedan barnsben drömt om att få gifta mig i en sagolik prinsessklänning med slöja och tiara till"

Vårt bröllop: Tove och Hampus

Redan innan paret lämnade första mötet var det bestämt att bröllopsdagen skulle spenderas på slottet.

Vårt bröllop – Emelie & Gustav

Ett lantligt logebröllop med somrig och vegetarisk meny

Duo Bergh – Skapar magi med stråkmusik på bröllop

Att välja rätt musik till sitt bröllop är viktigt för att skapa den perfekta stämningen. En duo som vet exakt…

Trash the dress

Vår redaktör tog på sig en wakeboard och testade "trash the dress"-trenden. Se hur det gick här!

Vegansk bröllopsmeny

En vegansk meny är full av färg och fantasi. Vi ger dig 12 tips för en inspirerande bröllopsmeny från det…

Frieri på bioduken

Peter och Jenny var på bio för att fira ett projekt som blivit klart. Se vad som hände sen!

Vårt bröllop: Jimmy & Erica

6 maj friade Jimmy till tonerna av Streaplers Till min kära. Han försökte sjunga med men rösten brast efter några…

Vad kostar en bröllopsklänning?

Vi reder ut det många av er undrar: Vad kostar egentligen en bröllopsklänning och hur mycket är det vanligt att…

Bröllop i Toscana!

Linda och Björn gifte sig i Toscana, och här presenterar vi bilderna från det vackra bröllopet!

Emelia & Davids bröllop

”Det bästa med vår dag var alla positiva överraskningar under dagen och middagen. Läs mer om Emelia & Davids bröllop…

Judiska bröllop

Kanske är du bjuden på ett bröllop till någon som har en annan kulturell eller religiös bakgrund? I den här…

Malin & Trevors bröllop

Magiskt sagobröllop på 1700-talsslott med mytiska statyer och gnistrande kristallkronor, blommande trädgårdar och gröna alléer.

Boktipset – Kärlek utan tjafs

Boken Kärlek utan tjafs är en kompromisslös bok om relationer, med ett innehåll som verkligen berör på djupet.

Jennifer & Jens

– Det finaste minnet från vårt bröllop är vår First Look, berättar brudparet Jennifer och Jens. Läs deras berättelse här!

Sociala medier och delning av bilder

Det här med sociala medier kan vara klurigt för bröllopsgästerna. Får man använda mobiler på festen? Får man lägga upp…

Dela dina bästa bröllopstips!

Vad var det som gjorde att ert bröllop blev sådär underbart magiskt? Nu vill vi ta reda på era bästa…

Vinterbröllop – allt du vill veta

Drömmer du om ett vinterbröllop i vitt med naturen i fokus? Här kommer allt du behöver veta om vinterbröllop i…

Vad gör en bröllopskoordinator?

Vi har tagit kontakt med bröllopskoordinatorn Linn Sunesson Heimdal som berättar om hur hon hjälper brudpar planera sina drömbröllop.

Bröllopstrender i pandemins fotspår

Vi på Bröllopsmagasinet har lagt örat mot rälsen och tittat närmare på 7 bröllopstrender som vuxit fram i pandemins fotspår.

Malin Vinblad, fotografen som fångar känslan

Vi har pratat med Malin Vinblad som håller till på Gotland, och fått tips på hur man ska tänka när…

Så väljer ni tema för ert bröllop

Ett tema gör att er stora dag känns mer komplett och mer personlig för er och era gäster så välj…

Vett och etikett – före, under och efter bröllopet

Vi har tagit reda på vilken vett och etikett det är som gället före, under och efter er stora dag.

Vill du gifta dig med mig?

Behöver du inspiration till olika sätt att fria? Vi har sammanställt några romantiska idéer för ett magiskt frieri.

Lisa & Henrik Borgs bröllop

Här kan du läsa om Lisa Anckarman och Henrik Borgs fantastiska bröllop!

9 tips om hur ni bevarar kärleken

Oavsett om ni har varit tillsammans i ett eller 10 år behöver ni vårda er kärlek till varandra.

Bröllopsbåge

Vill du ha ett unikt och personligt bröllop? Bli man och hustru under en vacker och romantisk bröllopsbåge!

Drop in bröllop på Kalmar slott

Kalmar Slott har arrangerat bröllop sedan 1276 och har idag en av Sveriges populäraste bröllopskyrkor. På självaste Alla hjärtans dag…

Körschema för bröllopsdagen

Tänker ni att ni tar bröllopsdagen som den kommer utan några fasta tidpunkter? Tänk om! De bästa bröllop är planerade…

Vill du gifta dig med mig?

Ska du fria själv eller har du en nära vän som tänker fria? Visa då denna artikel och inspireras av…

21 tips inför bröllopsplaneringen

Att planera ett bröllop är roligt, men kan också vara stressigt. Här kommer 21 tips för när det är dags…

12 tips på hur ni planerar och genomför den perfekta bröllopsresan

Det finns mycket att tänka på när man planerar en smekmånad. Vi ger dig 12 tips om hur du kan…

Så väljer ni destination för er bröllopsresa – 11 tips på vägen!

Planerar du bröllopsresa? Här får du 11 tips på hur du hittar det perfekta resmålet!

9 tips – så maxar ni bröllopsfesten!

Att planera bröllopsfesten är otroligt härligt - se till att ni gör bröllopsfesten oförglömlig för era gäster!

Gruppbilder på bröllopet? Här är den kompletta guiden!

I den här artikeln guidar vi dig till de bästa grupp- och mingelbilderna.

Dags att skriva önskelista

Hur skriver man egentligen en önskelista och vad finns det för Vett- & Etikett-regler kring denna?

Sara & Philips bröllop

Sara och Philips fantastiska bröllop gick av stapeln en solig oktoberdag i vackra Norrvikens trädgårdar utanför Båstad i Skåne.

Julia & Adams bröllop

Läs Julia och Adams berättelse om sitt bröllop i Allhelgonakyrkan och hur det gick till när de blev herr och…

Bröllop i Toscana

Hanna och Jesper samlade deras vänner från alla jordens hörn och höll sitt bröllop på en högt belägen vingård i…

Josefin och Per-Anders bröllop

Josefin och Per-Anders drömde om ett stort sagobröllop men vågade aldrig tro på att det skulle infrias. Men drömmar kan…

Elopements – vad är det, egentligen?

Skippa ett stort bröllop och bara smita i väg för ett hemligt bröllop? Elopements som de så fint kallas har…

En burgerlig vigsel

Gifta dig på McDonalds i sann Las-vegas anda? Den 27 augusti öppnar McDonald´s i Nacka upp McDriven för Drive Thru-bröllop.

Så har pandemin ändrat hur vi firar bröllop

Även om vi önskar att pandemin aldrig ägt rumt finns det faktiskt några positiva påverkningar som pandemin haft.

Bröllop på Gotland

Att gifta sig på Gotland var något som vi drömde om men vi var ändå tveksamma till det; att planera…

Sandra & Christians bröllop

Vi har sedan flera år tillbaka varit säkra på att vi vill dela livet med varandra och giftermål kändes därför…

Invigning av Suite Lars Wallin

Vi blev inbjudna till den storslagna invigningen av Suite Lars Wallin på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

Caroline & Patriks bröllop

Caroline och Patrik gifte sig i en intim ceremoni i Barcelona, den magiska staden som dom förlovade sig i. Läs…

Ida & Johans bröllop

En solig dag i slutet av augusti, 5 år efter att vi hade vår första dejt, gick Johan ner på…

Bröllopsfest – efter pandemin

För några gäster kan det vara en utmaning att besöka sociala tillställningar och event igen.

Fredrik & Olivias bröllop

En borttappad ring blev startskottet för Fredrik och Olivias fantastiska bröllop.

Lars Wallin designar bröllopssvit i Göteborg

Lars Wallin ingått ett samarbete med Radisson Blu Scandinavia om att designa en helt unik bröllopssvit – och vi har…

Checklista för din bröllopsplanering

Det finns mycket att hålla reda på när det gäller bröllopsplanering. Vi tipsar dig om när du ska göra vad…

Låt bröllopsplaneringen börja!

Bröllopsplaneringen är en spännande tid, men det är mycket att tänka på och komma i håg. Vi har sammanställt en…

Lyckad bröllopsmässa i Umeå!

Äntligen dags för bröllopsmässa igen och Bröllopsmässan i Umeå blev en succé!

Förnya era löften

Många par väljer att förnya sina löften. Men hur går det till juridiskt och praktiskt till? Vi har svaren.