PROMOTION

Åsa Design

Åsa Design – butiken med erfarenhet och utbud utöver det vanliga. Oavsett om du vet exakt vilken klänning du vill ha eller mer vill prova olika modeller kan personalen hos Åsa Design hjälpa dig med handfasta råd inför din stora dag.

Oavsett om det gäller bröllop, studentbal eller en fin fest så har Åsa Design din klädsel i butiken. Se vad just din kroppsform passar i bäst eller prova den där klänningen som du gått och längtat efter. Här finnns klänningar och herrkläder för bröllop, bal och fest i alla prisklasser.

I butiken finns utbildade dam- och herrskräddare som kan följa dig och ta ansvar för att bröllopskläderna sitter perfekt på den stora dagen.

Accessoarer kan göra en hel outfit. Se vad ett färgat band i midjan kan göra för hela din klänning, eller en applikation med glittriga stenar och pärlor. Se vilken skillnad en lång respektive kortare slöja gör med din bröllopsklänning och testa skor med hög eller låg klack, i samma färg som klänningen eller i en accentfärg. Kanske ett par blåa skor blir pricken över i för din dag.

Hos Åsa Design får du den hjälp du behöver för att förverkliga dina idéer. Här kan du få inspiration till och kunskap om hela din dag. Se mer och låt dig inspireras på asadesign.se

LÄS MER


Håll koll på oss