PROMOTION

Bröllop på Hotel Hovs Hallar i Båstad

Från den första anblicken av horisonten tills ni lägger er till havets sus på kvällen, blir ert bröllop ett minne för livet.

Foto: Anna Lauridsen, Kulla Foto

Hotel Hovs Hallar har lång erfarenhet av att skräddarsy bröllop  utifrån era egna behov och önskemål. Hotellet välkomnar alla storlekar av bröllop och restaurangen är väl förberedd att hantera även de största sällskapen tack vare hotellets konferensverksamhet.

Allt fler gifter sig där det är lugnt och skönt
Hovs Hallar har lockat med sin storslagna natur, med mäktiga klippformationer och en obruten horisont i hundratals år. Klipporna har gestaltats av kända filmskapare som Ingmar Bergman och tusentals konstnärer och fotografer följandes hans spår. Från utsikten av restaurangen är det inte ovanligt att se hela bröllopssällskap på språng genom vidderna för att hitta sin plats i naturen.

Den fantastiska miljön med storslagen utsikt får ni på köpet utöver detta lovar vi er en personlig känsla med god mat och trevlig service. Här får du hjälp med professionella kontakter för allt vad festen kräver; bröllopskoordinator, bröllopsfotograf, livemusik, DJ, transporter, blomsterarrangemang med mera.

LÄS MER


Håll koll på oss