PROMOTION

Fjällnäs Est.1882

Unika förutsättningar för vackra och naturnära bröllop i fjällvärlden.

Fjällnäs erbjuder unika förutsättningar för vackra och naturnära bröllop. Vårt kapell, Aula Capella, är en plats för själen som med sin genomtänkta utformning är perfekt för alla vigselakter oavsett trostillhörighet. Bröllopsakten sker med sjön Malmagen och fjällen som bakgrund. Eller så finner ni er egen vigselplats i naturen utanför.

I restaurangen med utsikt över Malmagen och fjällen finns plats för upp till 120 gäster. På Fjällnäs blandas det moderna köket med fjällets smaker och vi låter råvarorna stå i centrum. I Ladan kan ni hålla den mer informella ”rehersal-dinner” kvällen innan eller starta bröllopsdagen med en gemensam lunch i denna charmiga men rustika miljö. Relaxen i vårt Mii Gullo Spa blir en naturlig uppladdningsplats för alla inför er stora stund.

Fjällnäs erbjuder totalt 41 rum och 97 bäddar, inredda med svensk kvalitet och design där material och färger går i samklang med vår vackra natur. Bröllopsparet väljer med fördel att övernatta i Grand Suite Ugglebo och sen avsluta med en natt i Bolagsstugan, belägen på kalfjället. Här finns ingen el, inget bredband, inga måsten – bara storslagna ögonblick. En perfekt plats att hämta andan efter festligheterna.

Kontaktuppgifter:
Fjällnäs
0684-230 30
wedding@fjallnas.se
www.fjallnas.se


Håll koll på oss