PROMOTION

Mäster Arnes – Bröllopsbutiken mitt i Uppsala City

Den första september bytte Mäster Arnes ägare och då passade vi på att byta ut vissa märken i butiken. Det blev även en uppfräschning av vår butik den blev ljusare och med plats för skor och andra tillbehör till mannen. Vi är alla väldigt nöjda och stolta!

Nya ägare nya märken!
Vi har fortfarande ett samarbete med Cavaliere och Tailor som med deras fantastik stora utbud och snabba leveransen gör att även den sena kunden kommer att gå välklädd till festen eller till sitt eget bröllop Ett annat lite mer vågat märke som vi inte har kunnat välja bort är By Eneroth, vill du ha det lilla extra så är det självklara valet, där krävs det dock lite mer tid då det oftast sys upp till kund. Accessoarer som slipsar, flugor, kravatter och manschettknappar har vi flera leverantörer till som tex Dako, Notch och Skultuna och vi letar alltid efter nya märken och stilar som har det där lilla extra.

Om man kommer resandes för att besöka vår butik så önskar vi att ni bokar tid för att ni skall få den bästa servicen och det kan ni göra via telefon 018-13 20 54/mejl info@masterarnes.se Öppet tider måndag-fredag 11-18 lördag 11-16.

 

Välkommen att boka tid för brudkonsultation hos Mäster Arnes!
081-132054 eller info@masterarnes.se

Cavaliere

Tailor Ceremony

By Eneroth

LÄS MER


Håll koll på oss