5 tips för ett lyckat bröllop

Smartphoto gör ditt bröllop personligt

Att hitta en röd tråd och en känsla som du vill ska genomsyra hela ditt bröllop, och sedan hålla sig till det, är nyckeln till ett lyckat bröllop. Ett sätt att göra det är att ha en enhetlig stil på allt från inbjudningskort, till presentaskar och godisburkar, placeringskort och tackkort. På smartphoto.se kan du enkelt hitta din favoritdesign för bröllop och skapa massor av roliga produkter för bröllopets alla delar.

Allt för festen
Få till den rätta personliga touchen till bröllopet. Skapa dina egna flasketiketter, vimplar, placeringskort, godisburkar och presentaskar till gästerna. Tips: Tryck vigselprogrammet i ett fotokort i format ”stort stående” och dela ut innan vigseln, enkelt för gästerna att följa med i programmet.

 Tacka gästerna
Fördelen när ni valt tema och design för ert bröllop är att skapandet av ett tackkort blir väldigt enkelt. Vill du uppmärksamma vissa gäster extra mycket? Ge dem en gåva som du slår in vackert med presentetiketter med foto från dagen.

Bevara minnen
Tusentals bilder kommer att tas på ert bröllop. Se till att inte bara spara dem digitalt utan visa upp era bästa bilder i en vacker fotobok, canvastavla eller postertavla. Omgärda dig med bilder från den bästa dagen i ditt liv genom att skapa ett mobilskal, en mugg eller varför inte en kudde till soffan med dina bästa bilder.

Save the date
Att skicka en ”Save the date” innan den officiella inbjudan blir mer vanligt även i Norden. smartphoto har därför tagit fram en hel serie med ”Save the date” produkter.

Inbjudningskort
Inbjudan får med stor fördel ge ett lyxigare intryck än ”Save the Date”.  Vikta fotokort deluxe är därför ett bra alternativ. Vilken typ av smartphotos alla kort du än väljer kan du enkelt höja nivån genom att t ex lägga till att trycka på ett gnistrande papper eller byta ut det vita kuvertet till någon av de mer färgstarka alternativen.

Besök http://www.smartphoto.se/speciella-tillfallen/brollop redan idag för mer bröllopsinspiration.

facebook
instagram