Web Presentation

Kenzan Tours

I vår Kenzan-värld finns något för alla! Safariresor, äventyr, paradisstränder, upplevelser, bröllopsresor, gruppresor, och rundresor!

Vi vet att er planerade långresa är viktig för er och att ni därför vill anlita en arrangör som verkligen engagerar sig och hjälper till att skapa den perfekta drömresan som dessutom ska kännas trygg att boka! Med våra etablerade och långvariga kontakter världen över, slipper ni arbetet med att leta fram pålitliga lokala arrangörer det arbetet har vi redan gjort!
När det gäller bröllopsresor så är vi specialister. De flesta av våra resmål kan skräddarsys så att de passar perfekt som bröllopsresa, oavsett om ni vill gifta er på resmålet, eller åka dit efter ert bröllop här hemma!

Exempel på bröllopsresor:
Vill ni uppleva en bröllopsresa med både safariäventyr och paradisstränder? Låt valet falla på en kombinationsresa med safari i Kenya eller Tanzania, i kombination med en paradisö som Zanzibar, Pemba Island, eller Seychellerna!

Andra exempel på fantastiska resmål för er som vill åka på en bröllopsresa är: Maldiverna, Kuba, Brasilien och Malaysia/Borneo.

Vi erbjuder er en stor valfrihet på researrangemang som passar era önskemål och budget.

Vigsel på resmålet:
Vill ni gifta er på en paradisstrand på Seychellerna, Zanzibar, Kuba eller i Malaysia? Eller drömmer ni om en vigsel på savannen i Kenya eller i Tanzania?

Vi skräddarsyr er resa så att ni får en alldeles speciell vigsel på ert drömresmål!

www.kenzantours.se
021-181617
info@kenzantours.se

FB-logo2