Umeå Fashion Week bjuder in till bröllop

Modeveckan inleds måndagen den 28 september, med en bröllopsvisning på Plaza som aldrig tidigare skådats i Umeå. För att knyta ihop säcken avslutas veckan med ett borgligt bröllop live med Umeå som publik.

Text: Madeleine Bäckman/Press Foto: Visitumea.se

Publicerades: 2015.08.24

I år går Umeå Fashion Week bland annat i kärlekens tecken. Hela Umeå med omnejd bjuds in till att bevittna ett bröllop mellan ett lyckligt kärlekspar på Scandic Hotel Plaza.

– Det vinnande paret tar sig till hotellet där de blir väl omhändertagna av professionella stylister. Det enda brudparet behöver göra är att säga ja till varandra, med Umeå som publik, berättar Carina Lundström, projektledare för Umeå Fashion Week.

Vigseln får ett tema och allting stylas av proffsiga stylister. Som bröllopspresent får de nygifta en kärleksresa till Stockholm där flygresa och hotellövernattning ingår. Bröllopsnatten spenderas på hotell i Umeå.

Paret avslöjas under bröllopsvisning

Alla giftas sugna kan tävla om att bli Umeå Fashion Weeks bröllopspar genom att skicka in en ansökan där de presenterar sig själva och motiverar varför de vill gifta sig. Under den inledande bröllopsvisningen kommer det vinnande paret att avslöjas. Bröllopsvisningen kommer att kantas av lyx och romantik tillsammans med inslag som inte förekommit under någon av Umeå Fashion Weeks tidigare visningar.

Den magnifika bröllopsvisningen anordnas på Hotell Plaza och inleder hela Umeå Fashion Week. Under en kväll får du uppleva lyx och romantik utöver det vanliga när klänningar, frisyrer och buketter visas upp.

Fakta:

Umeå Fashion Week startade 2009, som en satsning för att positionera Umeå som den ledande modestaden i norra Sverige. Bakom arrangemanget står i dag Visit Umeå tillsammans med butikerna och modeföretagarna i Umeåregionen. I år kommer UFW att äga rum 28 september – 4 oktober.


Håll koll på oss