PROMOTION

Wranges i Göteborg

Vigselringarnas paradis

Med över 100 års erfarenhet vet Wranges vad som krävs för att skapa den perfekta vigselringen och de har hjälpt tusentals brudpar finna sina drömringar.

Text & Foto: Anna Storm

Vid Redbergsplatsen i Göteborg ligger den anrika guldsmedsbutiken Wranges. I januari år 2019 fyllde butiken 101 år och de kan idag stoltsera med en enorm kunskap och erfarenhet kring smycken och vigselringar. Hit kommer hundratals brudpar varje år i jakten på de perfekta förlovnings- och vigselringarna och faktum är att det är just brudpar som är den vanligaste kunden hos Wranges idag.

– Vi får väldigt många brudpar som besöker oss varje vecka säger Karoline Pedersen, vice VD på Wranges. Hos oss kan man antingen komma på drop-in eller boka en tid för sitt besök via hemsidan eller telefon fortsätter hon. Att boka tid är att rekommendera då man med säkerhet vet att man får experthjälp i lugn och ro.

 

Butiken är otroligt stor och inne i butiken finns en speciell lounge just för förlovnings- och vigselringar där man har möjlighet att sitta ned med butikspersonalen och i lugn och ro finna sin drömring.

– Ett besök tar i genomsnitt 30-60 minuter berättar Karoline och då är det skönt att slippa känna stress och kunna sitta ned i lugn och ro i vår lounge och få den hjälp man behöver. Vi möter brudpar med väldigt varierande tycke och smak. En del vet redan i förväg vad de söker medan andra behöver mer assistans. Oavsett vilket är det skönt att kunna ge brudparen den service de behöver säger Karoline.

Idag är den vanligaste vigselringen de säljer antingen en alliansring eller solitärring. Smala ringskenor är fortsatt populärt medan Karoline ser en tydlig ökning av rödguld som metall istället för de senaste årets trend med vitguld.

 

Hos Wranges finner ni som brudpar förlovnings- och vigselringar av ett flertal kända varumärken. Wranges tillverkar också egna ringar och smycken så att beställa en ring efter egen design som görs i verkstaden på andra våning är också möjligt. Utöver förlovnings- och vigselringar finner ni också armband, halsband, örhängen, bijouterier och andra vackra gåvor i butiken. Välkommen in redan idag eller boka ett besök på www.wranges.se

LÄS MER


Håll koll på oss