Angsana Ihuru – en plats i paradiset

Angsana Ihuru ligger 20 minuter med speedboat från Malé International Airport på Maldiverna och denna luxuösa Resort erbjuder 45 stycken villor vackert belägna på stranden. Angsana Ihuru är en romantisk boutique Resort och erbjuder allt du kan tänka dig från SPA-upplevelser, fantastiska middagar och spännande aktiviteter i oslagbara miljöer.

Resorten
Resorten Angsana Ihuru ligger beläget på vackra Hulhumale Island på Maldiverna. Det byggdes år 2001 och har sedan genomgått en ombyggnad under 2012 där rummen utökades ytterligare och där ett nytt dykcenter skapades. På Resorten finns idag 45 stycken strandbelägna villor, där 20 av dem är försedda med en egen pool, en utomhus dusch och en privat trädgård. Omgivna av havet, som utgör 99% av Maldivernas yta, erbjuds en enastående utsikt från villorna och ett behagligt ljud av vågskvalp dygnet runt.

På Resorten kan du avnjuta gastronomi i världsklass. Lokala och asiatiska smaker blandas med smaker från Medelhavet och restaurangen erbjuder något för alla. Njut av smakerna på det vackra trä däcket med utsikt over Indiska Oceanen eller sippa på en cocktail i vackra Velaavani Bar. Reser ni hit på smekmånad kan ni också avnjuta en romantisk middag för två på stranden.

 

Privat ö
För de som önskar finns också en möjlighet att hyra hela anläggningen tillsammans med personal på plats. Paketet “Private Island Retreat” erbjuder upp till 90 personer att hyra hela Resorten. Detta gör platsen ideell för bröllop, att fira något jubileum eller födelsedagar.

 

Aktiviteter
Ihuru har förmodligen några av de bästa korallreven på Maldiverna. Detta gör platsen till en utmärkt destination för såväl dykning som snorkling. Förutom korallreven hittas här också spännande vrak att utforska.

Utöver dykning och snorkling rekommenderas också att besöka Angsana Gallery. Ett galleri med vackra möbler, smycken och lokala hantverk. Ett besök på Angsana SPA är också ett måste för livsnjutaren. Här har du möjlighet att avnjuta behandlingar för såväl sinne som kropp. För den matintresserade erbjuds också matlagningskurser av olika slag. Ett perfekt sätt att lära känna den gastronomiska kulturen ytterligare.

 

Passar alla målgrupper
Alla Angsana Hotels & Resort ägs av Banyan Tree och passar alla målgrupper, oavsett ålder. Angsana Hotels & Resort erbjuder vistelser på exotiska destinationer världen över. Varje hotell är unikt designat och erbjuder rymliga och läckra sviter och rum – perfekta för par, familjer och vänner. Anläggningarna lämpar sig också väldigt bra till smekmånaden och detta fantastiska hotell på Maldiverna är inget undantag.

–> Se aktuella erbjudanden och paketpris här: Angsana Ihuru

facebook
instagram
twitter

ABOUT ANGSANA

Angsana Hotels & Resort tillhör Banyan Tree och det finns idag 13 olika resorter i 9 olika länder. Banyan Tree huserar en grupp av luxuösa hotell världen over. De är idag en av de ledande aktörerna inom hotell och spa och har idag hand om 30 resorter, 70 spa och 90 gallerier runt om I världen. Gemensamt för alla Banyan Trees resorter är en diskret service, naturlig exklusivitet, ekologiska och kulturella upplevelser.

För mer information besök gärna: www.angsana.com


Håll koll på oss