Banyan Tree Vabbinfaru – en pärla på Maldiverna

Omgiven av turkost vatten, svajande palmer och kritvit sand ligger Vabbinfaru Island. En plats perfekt för smekmånaden och på denna ö ligger Banyan Tree Vabbinfaru Resort. Njut av havsluften från Indiska Oceanen och kom till ro på denna pärla på Maldiverna.

Letar ni efter en romantisk plats att spendera smekmånaden på? Banyan Tree Vabbinfaru är verkligen en pärla i den Indiska Oceanen med vacker omgivning och fantastiskt boende. Här bor ni i exklusiva villor belägna på stranden, äter och dricker gott och får tid till varandra.

Resorten
Beläget på The North Male Atolle (mitt i Maldivernas avlånga övärld) ligger Vabbinfaru Island. Hit reser du med speedboat från Male International Airport och resan tar endast 25 minuter. Detta SPA- och Boutique-hotell öppnade år 1995 och genomgick en full renovering år 2012 då de lanserade nya villor - alla med privat pool. Idag finns 48 stycken villor på ön, alla med första parkett till havet och där varje villa har ett sovrum med öppen terrass, en privat trädgård och egen pool.

På Resorten kan du avnjuta mat och dryck i världsklass. Lokala rätter blandas med smaker från det internationella köket och du har även möjlighet att avnjuta en romantisk middag för två på stranden. Eller varför inte beställa en cocktail på den idylliska baren Naiboli där du kan sitta under den bara himlen och sippa på en drink. Kurser inom matlagning anordnas också på ön och är ett utmärkt tillfälle för den matintresserade att lära sig mer om den lokala gastronomin.

Attraktioner
Utöver vistelsen på Resorten har du möjlighet att spendera en, två eller tre nätter ombord på Resortens egna Katamaran. Här erbjuds fantastiska möjligheter för dykning och snorkling och på ön finns även ett marinbiologiskt labb och gästerna får möjligheten att följa med erfarna dykare för att lokalisera nya arter i den Indiska Oceanen. För den fiskeintresserade erbjuds också fisketurer tillsammans med lokala fiskare. Viss fisk erbjuds också att medtas tillbaka till Resorten för tillagning av de prisade kockarna på plats.

För den njutningsfyllda finns här också Banyan Tree SPA. Här fokuserar man mycket på människan och naturen och använder enbart naturliga ingredienser i deras behandlingar. Välutbildade spa-terapeuter erbjuder behandlingar för såväl sinne som kropp.

Utöver SPA-upplevelser kan man som gäst också besöka Baynan Tree Gallery. Ett galleri med vackra möbler, smycken och lokala hantverk.

Se aktuella erbjudanden och paketpris här: Banyan Trees

facebook
instagram
twitter

THE BANYAN TREE STORY

Banyan Tree huserar en grupp av luxuösa hotell världen over. De är idag en av de ledande aktörerna inom hotell och spa och har idag hand om 30 resorter, 70 spa och 90 gallerier runt om I världen. Banyan Tree erbjuder boende i villor, ofta med privat pool, på fantastiska destinationer runt om i världen. Gemensamt för alla Banyan Trees resorter är en diskret service, naturlig exklusivitet, ekologiska och kulturella upplevelser.

För mer information besök gärna: http://www.banyantree.com