Drömbröllop på Malta eller Gozo

Ögonblicken när allt verkar falla på plats är definitivt något som är värt att fira. Du har funnit personen du vill spendera resten av ditt liv med och det är dags att fira och planera bröllopet. Att planera ett bröllop är en del av upplevelsen och en lycklig resa. Men även lyckliga resor kan vara hektiska och att hinna med planeringen kan ibland vara svårt – det är där vi kommer in.

Vår uppgift är att ta bort stressen från ert bröllop och istället se till att du har möjlighet att knyta ännu starkare band med din partner. Vi har som motto att ni ska vara delaktiga i planeringen så att ert drömbröllop verkligen blir som ni tänkt er – utan att ni måste arbeta hektiskt för den saken skull.

Vi tar hand om allt för er, från val av plats till blommor, hår, makeup och catering. Vi ser även till att hitta de bästa bröllopsfotograferna, DJ:s och ser till att förvandla er dröm till verklighet. Vi kan till och med hjälpa till med de juridiska pappren och se till att allt finns med.

Planerar ni att gifta er på Malta eller Gozo kan ni helt enkelt anlita oss och sedan luta er tillbaka och slappna av – vi ser till att drömmen förverkligas och att bröllopet blir precis så som ni tänkt er.

De Maltesiska öarna är idealiska för ert bröllop
Beläget vid korsningen mellan Europa, Afrika och Mellanöstern ligger de Maltesiska öarna. Öar där det bjuds på sol i 300 dagar om året, där gästfriheten är enorm och där det vackra landskapet och havet bjuder på en enastående utsikt under bröllopsdagen.

Arkitekturen på öarna är häpnadsväckande vacker, här finns allt från lummiga trädgårdar, pittoreska byar och storslagna villor. Alla otroligt vackra platser att förlägga bröllopsfesten på, eller varför inte hålla ceremonin på stranden eller festen på en segelbåt på det glittrande havet? Valet är ert!

Civila och borgerliga ceremonier
Oavsett hur du önskar att er ceremoni sker finns vi här för att hjälpa dig. Vi har kontakt med såväl civila och borgerliga föreningar som bistår med själva ceremonin. Så oavsett kön eller sexuell läggning kan vi garantera att ni får den ceremoni som ni så länge drömt om.

Så är ni ute efter att planera det perfekta bröllopet på Malta eller Gozo? Skicka ett mail till oss eller kontakta oss på Skype för mer information.

Kontakta oss:
• Skype adress: twoweddingplanners
• Webbplats: www.two.com.mt
Facebook
• E-post: info@two.com.mt
• Mob: +35679203774

Det här hjälper vi bland annat till med:

• Ljus – vi ordnar så att ljussättningen är perfekt inför den stora dagen, oavsett tid på dygnet som ceremonin/festen hålls.
• Ljud – bra akustik är viktigt under ett bröllop. Dels under ceremonin så alla gäster hör era vackra löften till varandra och dels under festen så att musiken/underhållningen hörs.
• Lusthus och tält – Hålls vigseln och festen utomhus ser vi till att det finns gott om plats och även uppställda tält eller lusthus om så önskas.
• Möblemang – Vi ordnar med möbler och dekoration för att förverkliga er illusion om det perfekta bröllopet.
• Fyrverkerier – Önskar ni en grand final i form av fyrverkerier är detta inget problem för oss att ordna.
• Underhållning – Vi har möjlighet att ordna med dansare, komiker, illusionister, sångare, DJ:s och mycket mer för att skapa en oslagbar fest med mycket underhållning