Honeymoon med Tour Pacific

Tour Pacific är researrangören med mer än 20 års erfarenhet av exotiska resmål som Australien, Nya Zeeland , Söderhavet och Indiska Oceanen. Vi kan resmål som Maldiverna, Mauritius, Seychellerna och Bali dit vi hjälpt många bröllopspar genom åren, för vigsel eller bröllopsresa.  Lämna åt oss att hjälpa till med er kanske viktigaste resa där inget får gå fel!

Tour Pacific är Sveriges ledande arrangör av bröllopsresor. De flesta av våra kunder väljer Söderhavets vackra och oförstörda övärld. Här finns en stor variation av hotell, såväl exklusiva resorts som enklare bungalows, något för var och ens budget. En bröllopsresa kan läggas upp på olika sätt. Några vill bara lata sig och ta det lugnt i hängmattan under en palm, andra vill uppleva saker och ägna sig åt sportaktiviteter som t ex dykning och vandringar

Unika skräddarsydda resor
Eftersom vi på Tour Pacific skräddarsyr alla bröllopsresor efter kundens önskemål så blir ingen resa den andra lik. För att ändå ge exempel på hur en resa kan sättas samman har vi  tagit fram förslag på hotell, och kan även ge referenser där tidigare kunder berättar om sina bröllopsresor.

För en resa på 2-3 veckor får man räkna med en kostnad på ca 35 000 kr och uppåt per person för flyg och förstaklassigt boende. Vissa tider på året har vi kampanjpriser från flygbolagen och vissa hotell och då kan vi erbjuda resor från 20 000 kr och uppåt om man väljer turistklassboende.

Vigsel och bröllopsresa i ett!
Andra tycker helt enkelt att det kostar mer än det smakar när man gifter sig hemma och skall bjuda släkt och vänner. Det är inte helt ovanligt att kostnaden hamnar mellan 50 000 och 100 000 kr. För dessa pengar kan man i stället skämma bort varandra på en oförglömlig resa - vigsel och bröllopsresa i ett! Kan ert liv tillsammans få en bättre start?