Få silkeslent hår till bröllopsdagen.

På bröllopsdagen vill du att ditt hår ska vara friskt, tjockt, silkeslent och väldoftande. Grazette of Sweden presenterar nu Crush – en inspirerande hårvårds- och stylingserie baserad på frisörexpertis, forskning och mode förenade av passionen för hår.

Text: Anna Storm & Grazette  Foto: Grazette

Crush låter din skönhet, personlighet och livsstil reflekteras i ditt hår genom att svepa sitt trollspö med de smartaste lösningarna både från naturen och vetenskapen. Professionella styling- och hårvårdsskatter, alla med överlägsna egenskaper och flirtiga dofter.

 

Crush är utvecklad av Grazette of Swedens egna kemister. En nyckelingrediens är Bio-intelligent keratin, som målinriktat reparerar kluvna toppar och de mest skadade områdena på hårets ytstruktur. Genom avancerad aminosyre- och jonteknik fäster det naturliga keratinet effektivt där det behövs som mest och maximerar hårets styrka.

Serien är indelad i fyra grupper efter hårtyp och önskat resultat, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta produkten till just ditt hår:
Crush Wonder – tillägnad dig som drömmer om ett underbart mjukt och silkeslent hår att förälska sig i. Glansgivande och mjukgörande.
Crush Power – passar dig som längtar efter ett tjockt och fylligt hår fullt av själv- förtroende. Reparerande och stärkande.
Crush Heaven – som ett elixir för dig som önskar ett lätt och fräscht hår redo för en nystart. Volymgivande och vitaliserande.
Crush Illusion – inspirerar till kreativa experiment med en magisk stylingcocktail, en omformbar fibervax och en hårspray som håller sina löften. Dessa är bara några av skatterna i en mångsidig och lekfull serie. Som nyskapande stylingtrollspön!

 

AKTIVA INGREDIENSER
Bio-intelligent keratin – reparerar skadat hår genom att kombinera naturens och vetenskapens smartaste tekniker.
Grape seed complex – färgbevarande och UV-skyddande naturlig mix av antioxidanter.

Grazette of Sweden är ett svenskt företag med egen utveckling och tillverkning av professionella hårvårds- och stylingprodukter. Säljs hos frisör.


Håll koll på oss