Tips for en perfekt bröllopskryssning

Bröllopsresan ska vara en drömresa. Väljer du en kryssning har du goda förutsättningar för en lyckad upplevelse!

Text Mari Loewen Foto: Adobestock.com

Velg dina drömdestinationer!

Det finns många möjligheter när det gäller kryssningar. Allt i från kryssningar i de norska fjordarna till Galapagosöarna. Har du ett drömresmål? Se till att välja en kryssning som stannar just där!

Uppgradera rummet

Bröllopsresan är kanske ditt livs största resa. Varför inte unna sig lite extra lyx och uppgradera rummet? På många kryssningsfartyg finns extra rymliga sviter med bubbelpool och andra bekvämligheter. För den musikintresserade har vi även sett rum med en liten flygel!

Beställ ett romantisk paket

Beställ vin, kanapéer och rosor till rummet och njut i solnedgången!

Lyxbehandlingar

Självklart ska ni passa på att besöka skeppets spa-avdelning när ni är ombord. Välj en parmassage eller en ansiktsbehandling som ni kan avnjuta tillsammans. 

Förläng resan

Det er värt att välja några extra dagar på resan i stället för att snåla in på dagerna. Svårt att få till det ekonomisk? Önska er penger till resan som bröllopsgåva!

Gift er på skeppet!

På många kryssningar kan man arrangera bröllop eller vigslar. Man kan även arrangera bröllop i en av skeppets hamnar. Kontakta arrangören och ta reda på vilka möjligheter som finns, många har även egna bröllopskoordinatorer. Fördelen: När ni säger JA, har bröllopsresan redan börjat! 

TIPS: På många kryssningar får ni en gåva om ni lägger med i beställningen att ni ska på bröllopsresa!

Läs mer


Håll koll på oss