PROMOTION

bröllopsdekorationer

Så lyckas du med bröllopsdekorationer

Här får du expertens bästa tips för vad du ska tänka på när det gäller bröllopsdekorationer.

Experterna från Bröllopsdekorationer berättar:

Trender just nu

Det har pratats mycket om juteväv och spets men det beror ju på vart man ska gifta sig och vilken typ av lokal det är. Färgen ljusrosa är en färg som vi ser att folk fortfarande använder på både dukningen och dekorationerna.

Tema eller röd tråd?

Vi tror absolut på att man kan få en röd tråd utan ett tema. Väljer man en huvudfärg på bröllopet så är det enkelt att hålla sig till den och och välja andra färger runt. Men absolut går det att få en röd tråd utan tema. Teman gör det oftast enklare att få dekorationer i samma nyanser och färger som passar tillsammans men självklart går det att välja andra dekorationer till ett tema också!

Dekorera toaletten!

Ställen som man kanske inte tänker på att dekorera är toaletten och ingången. På toaletterna är det alltid kul om det till exempel finns ett liten korg med nödvändiga saker som tex, deo, parfym. våtservetter, tamponger och skoskavsplåster som gästerna kan nyttja under kvällen. Vid ingången är det enkelt fixat med ballongbuketter eller ballonggirlang som får gästerna att känna sig välkomna och har något att titta på när dom blir bjudna på välkomstchampagnen.

Den viktigaste dekorationen

Vi tror att de viktigaste dekorationerna är  ljusslingor och ballonger. Ljusslingorna gör att det blir ljusare och gästerna inte blir trötta, samtidigt som det ger en myskänsla när det blir mörkare på kvällen. Ballonger är en storsäljare hos oss och många väljer att använda ballonger på sitt bröllop. Vi har ballonger i olika färger med olika texter som passar just bröllop men vi har också ballonger med konfetti. Ballonger är en billig men otroligt effektfull dekoration.

Dekorera bilen

Vi har olika dekorationer till att dekorera bilen med som nummerskyltar med texten Just Married, blommor till att placera på dörrar och motorhuven men vi har också färdiga bilkit som innehåller ballonger, girlanger, tassels som man kan komplettera med burkar att sätta bak bilen så både gästerna och folk runt om hör att ni kommer.

Konstgjorda blommor

Vi har ett stort utbud av konstgjorda blommor som passar till bröllopet. Murgröna är en storsäljare hos oss som många använder som bordsdekoration som dom lägger längst bordet. Man kan också vira in batteridriven ljusslinga i murgrönan för att få ljus på bordet.

LÄS MER


Håll koll på oss