PROMOTION

Följ med till Tour Pacifics pärlor

Tour Pacific är Sveriges största specialist på exotiska resor till Australien, Nya Zeeland, Söderhavet och Indiska oceanen. Med mer än 25 år som specialist på dessa resmål kan de erbjuda det lilla extra ur samlingen av smultronställen till dig. På deras hemsida hittar du information om alla olika reseförslag och paket!

Cooköarna

Likt juveler utspridda i det azurblå havet ligger Cooköarnas 15 öar. Huvudön Rarotongas regnskogsklädda toppar, vattenfall och fina korallrev inbjuder till fina naturupplevelser. Med hyrbil eller moped varvar man ön på en knapp timme där vackra, vitkalkade kyrkor, trevliga kaféer och restauranger lockar till besök. De gästvänliga och charmiga öborna bidrar också till den avslappnade atmosfären. Cooköarnas paradisö nummer ett är utan konkurrens Aitutaki. Denna pärla omfamnas utav Söderhavets vackraste lagun bestående av ett kaleidoskåp av turkosgröna toner. Likt ett pärlband längs med revet utanför lagunen ligger obebodda sandöar utspridda ­ perfekta utflyktsmål för en romantisk picknick på tu man hand. På Tour Pacific har vi gedigen kunskap om Cooköarna. Med egna resor varje år till detta paradis har vi skapat oss en erfarenhet om landet som få kan uppnå.

Tahiti

I dagligt tal kallas hela Franska Polynesien för Tahiti. Landet andas romantik med sina 118 himmelskt vackra öar och ett folk som med sin dans och sånger berättar sina kärlekssagor. Få resmål har en så exotisk klang som Tahiti med sina öar Bora Bora och Moorea. Hit reser förälskade par från hela världen för att njuta av romantiska dagar på de kritvita stränderna och kristallklara blå lagunerna. Här finns lyxiga hotell med overwater bungalows omgärdade av vulkaniska berg, ananas- och vaniljplantager, tropisk regnskog. Lagunerna lockar med sköna simturer, snorkling och kajakpaddling. För er som vill kombinera naturupplevelser och det sköna klimatet i Söderhavet med guldkant, är Tahiti ett säkert val! Vi på Tour Pacific reser regelbundet till Tahiti för att få nya impulser och se på de hotell vi skickar våra kunder till. Få kan Tahiti som Tour Pacific. ­ Vår kunskap är din trygghet!

Bali

Ön som tillhör Indonesien är inte mycket större än Gotland. Här andas lugn och harmoni. Mycket speglat av den synliga och vackra kulturen, men även av det vänliga folkets känsla för skönhet. Överallt finner du blomsteruppsättningar och vackert dekorerade offerkorgar. Öns fantastiska natur blandar sig med gröna risterrasser, tät djungel, härliga stränder och ett blått hav med skummande bränningar. Bali är pittoreskt, gästvänligt, mytomspunnet och samtidigt så lätt att förälska sig i. Denna lilla och omtyckta gröna ö kan enkelt kombineras med Australien. Perfekt för dig som både vill ha äventyr och avkoppling på bröllopsresan! Låt oss på Tour Pacific skräddarsy din drömresa till Bali. Vi tar fram det lilla extra ur vår gömma av smultronställen till dig.

LÄS MER


Håll koll på oss