VIGSEL UTOMLANDS

Många drömmer om att gifta sig barfota på en paradisstrand och på så sätt slippa från alla stressande förberedelser eller förväntningar av ett bröllop hemma. Istället kan man skämma bort varandra på en oförglömlig resa med vigsel och bröllopsresa i ett!

Kanske vill ni gifta er enligt lokala seder i höftskynke och blomsterkrans? Tour Pacific håller reda på alla praktiska detaljer och hjälper till
med nödvändig pappersexercis. Det enda ni behöver göra är att packa resväskan och flyga iväg till en ordnad vigselceremoni.

Bland våra resmål där man får ett vigselbevis giltigt enligt svensk lag rekommenderar vi Cooköarna, Fiji, Mauritius och Seychellerna. På Maldiverna och Tahiti kan en symbolisk vigselceremoni genomföras, t ex vid förnyelse av äktenskapslöften och när man gift sig hemma.

Vigsel på Cooköarna

Cooköarna har på några år blivit ett populärt resmål för giftaslystna par från Skandinavien. En fantastisk natur, relativt få turister samt en gästvänlig befolkning är några av skälen till att välja Cooköarna.

Tips från Tour Pacific:
Boka vigseln på Rarotonga och ha sedan  honeymoon på Aitutaki, endast 45 minuter bort med inrikesflyg. Rarotonga är folkligt och charmigt, Aitutaki är exotiskt och sagoligt vackert med sin turkosa lagun och vita stränder!

Viktigt att tänka på:
Fyra arbetsdagar behövs på Cooköarna före vigseln. Tour Pacific kan arrangera hela bröllopsarrangemanget i samband med bokning av er vistelse i landet. Det finns arrangemang i olika prisklasser, för alla smaker! Läs vårt blogginlägg här om Tina och Dereks barfotabröllop på Cooköarna

Vigsel på Fiji och Samoa

Fiji är något utav en knutpunkt i Söderhavet då flera flygbolag flyger hit. Infrastrukturen är väl utvecklad på land som till havs. Internationella hotellkedjor finns representerade men även mindre hotell med bra och familjär service. Utanför huvudön Vitu Levu ligger ögruppen Mamanuca- och Yasawöarna som båda består av många orörda tropiska öar perfekta för romantiska bröllop i solnedgång.

Samoa kallas traditionellt för Polynesiens vagga. Ingenstans står den polynesiska kulturen så stark som här. Landet är fortfarande en oexploaterad destination för par som vill gifta sig på en exotisk ö utan kommersialiserade och opersonliga standardvigslar. Varje vigsel arrangeras på en vacker, utvald plats eller i en traditionell samoansk by där ni får ta del av den samoanska kulturen och den varma samoanska gästvänligheten. Ni får garanterat ett unikt bröllop fullt av skratt och glädje.

Välkommen att kontakta oss för att skräddarsy ert drömbröllop i Söderhavet!

Vigsel på Seychellerna och Mauritius

Har man inte möjligheten att förverkliga drömmen om ett Söderhavsbröllop, kan Seychellerna och Mauritius vara såväl ett gott alternativ. Lite närmre och mycket populära för både giftermål som bröllopsresa. Det är också relativt enkelt och okomplicerat med det administrativa vilket vi har kolla på. Det finns mängder med förmånliga erbjudanden och generösa rabatter på många av hotellen för alla ringmärkta kärlekspar, så hör med oss.

Vigsel på Bali, Maldiverna och Tahiti

På romantiska Bali, Maldiverna och Tahiti kan en symbolisk vigselceremoni genomföras, t ex vid förnyelse av äktenskapslöften och när man gift sig hemma. 

Läs Mer

Bröllopsresor för alla smaker!

Oavsett om ni drömmer om vajande palmer, exklusiva boenden och paradisstränder eller en mer äventyrlig och innehållsrik smekmånad med spännande upplevelser, adrenalinkickar och exotiska djur, så hittar du drömresan hos Sydafrikaresor och Söderhavsresor!

En bröllopsresa som har allt!

Nu är det kombinationen av äventyr och avkoppling som de blivande brudparen efterfrågar.

10 måsten i Asien

Asien som resmål är för många svenskar förknippat med solsemester i Thailand. Men planetens största kontinent har naturligtvis mer att erbjuda i form av sevärdheter och aktiviteter. Här listar Lotus Travel – Sveriges främsta researrangör av resor till Asien – tio tips som inspiration till din nästa resa!

Bröllopsresa till Asien?

Lotus travel arrangerar spännande resor till Asien - låt dig inspireras av dessa bilder från Bali, Maldiverna, Sri Lanka och Vietnam!

Vigsel utomlands

Många drömmer om att gifta sig barfota på en paradisstrand och på så sätt slippa fran alla stressande förberedelser eller förväntningar av ett bröllop hemma. Istället kan man skämma bort varandra på en oförglömlig resa med vigsel och bröllopsresa i ett!

Följ med till Tour Pacifics pärlor

Tour Pacific är Sveriges största specialist på exotiska resor till Australien, Nya Zeeland, Söderhavet och Indiska oceanen. Med mer än 25 år som specialist på dessa resmål kan de erbjuda det lilla extra ur samlingen av smultronställen till dig.

Bröllopsresa till Panama

Milsvitt med fantastiska stränder på både Karibien- och Stilla Havskusten, Panamakanalen och sist men inte minst huvudstaden Panama City.

Vigsel i Söderhavet

Söderhavet är platsen många drömmer om att ha sin vigsel på.

Seychellerna – där luften alltid är fylld av romantik

Bara namnet Seychellerna lockar fram magiska bilder av hemliga öar där tiden står stilla och safirblått vatten förenas med smaragdgröna palmer och silvriga stränder.

Barbados – den diskreta lyxens hemvist

Barbados är framförallt känt för sina fantastiska stränder och som rommens födelseplats. Det är en solsäker pärla som erbjuder 342 soldagar per år - ett paradis för romantiktörstande vigsel- och smekmånadspar att njuta av året runt.

Honeymoon med Tour Pacific

Tour Pacific är researrangören med mer än 20 års erfarenhet av exotiska resmål som Australien, Nya Zeeland , Söderhavet och Indiska Oceanen. Vi kan resmål som Maldiverna, Mauritius, Seychellerna och Bali dit vi hjälpt många bröllopspar genom åren, för vigsel eller bröllopsresa. Lämna åt oss att hjälpa till med er kanske viktigaste resa där inget får gå fel!

Angsana Ihuru – en plats i paradiset

Angsana Ihuru ligger 20 minuter med speedboat från Malé International Airport på Maldiverna och denna luxuösa Resort erbjuder 45 stycken villor vackert belägna på stranden. Angsana Ihuru är en romantisk boutique Resort och erbjuder allt du kan tänka dig från SPA-upplevelser, fantastiska middagar och spännande aktiviteter i oslagbara miljöer.

Banyan Tree Vabbinfaru – en pärla på Maldiverna

Omgiven av turkost vatten, svajande palmer och kritvit sand ligger Vabbinfaru Island. En plats perfekt för smekmånaden och på denna ö ligger Banyan Tree Vabbinfaru Resort. Njut av havsluften från Indiska Oceanen och kom till ro på denna pärla på Maldiverna.

Välkommen till paradiset

Zanzibar är ön som många drömmer att spendera sin bröllopsresa på. Kritvita stränder, turkosblått hav och kryddstark mat är verkligen paradiset. Drömmer ni om Zanzibar är det här artikeln för er.

Bröllopsresan för dig som söker äventyr

Versen från Lejonkungens mest populära låt sätter verkligen ord på denna resa. Afrika. Tanzania. Världsdelen/landet där det bjuds på så mycket att uppleva att det på något sätt känns som om man kunde spendera en livstid där utan att ha fått vara med om hälften.

Topp 5 smekmånadsdestinationer

Här listar vi fem av de hetaste smekmånadsdestinationerna just nu. En bröllopsresa får gärna vara ett speciellt och exotiskt resmål och därför står sig favoriter som Mauritius och Maldiverna i Indiska Oceanen som solklara topp fem destinationer.

Malaysia – Ert eget tropiska paradis

Är ni osäkra på var ni ska åka på bröllopsresa? Nu behöver ni inte leta längre.Perhentian Islands i det nordöstliga hörnet av Malaysia har allt som ni någonsin har drömt om – och mer därtill.

Seychellerna

Det finns många fantastiska platser i världen att besöka och det kan vara svårt att välja. Vi fick välja mellan flera olika resmål och valet föll till sist på Seychellerna. Det kändes som ett fantastiskt och alldeles magiskt ställe att åka till. Ett riktigt drömresemål… vilket det också visade sig vara!

Mauis pärlor

Har ni siktet inställt på att spendera er smekmånad på en tropisk och romantisk ö är Hawaiis öar ett hett alternativ. På ön Maui får ni njuta av en äkta paradisö. Svajande palmer, djungel och vackra stränder finner ni här!

Dags för livets stora resa – nu direkt från Göteborg

Att resa jorden runt är en dröm för många, men svår att uppnå för de flesta. Men nu finns en unik möjlighet att besöka världens mest fantastiska resmål för dig som vill resa under trygga och bekväma förhållanden. Med start direkt från Göteborg upplever man tio exotiska destinationer på fyra kontinenter under 24 dagar. Det handlar om en exklusiv paketresa i eget chartrat flygplan med ”extra allt” och maximal valuta för pengarna.

Senaste inläggen

Senaste inläggen

Bröllopsresor för alla smaker!

Oavsett om ni drömmer om vajande palmer, exklusiva boenden och paradisstränder eller en mer ävent

Läs mer

Barbados – den diskreta lyxens hemvist

Barbados är framförallt känt för sina fantastiska stränder och som rommens födelseplats. Det

Läs mer

Bröllopsresan för dig som söker äventyr

Versen från Lejonkungens mest populära låt sätter verkligen ord på denna resa. Afrika. Tanzania

Läs mer

Bröllopsresa till Asien?

Lotus travel arrangerar spännande resor till Asien - låt dig inspireras av dessa bilder från Bali

Läs mer

Följ med till Tour Pacifics pärlor

Tour Pacific är Sveriges största specialist på exotiska resor till Australien, Nya Zeeland, Söde

Läs mer

Vigsel utomlands

Många drömmer om att gifta sig barfota på en paradisstrand och på så sätt slippa fran alla str

Läs mer

10 måsten i Asien

Asien som resmål är för många svenskar förknippat med solsemester i Thailand. Men planetens st

Läs mer

En bröllopsresa som har allt!

Nu är det kombinationen av äventyr och avkoppling som de blivande brudparen efterfrågar.

Läs mer

Seychellerna – där luften alltid är fylld av romantik

Bara namnet Seychellerna lockar fram magiska bilder av hemliga öar där tiden står stilla och safi

Läs mer

Dags för livets stora resa – nu direkt från Göteborg

Att resa jorden runt är en dröm för många, men svår att uppnå för de flesta. Men nu finns en

Läs mer