Nya smycken på marknaden från LWL Jewelry

LWL Jewelry erbjuder skräddarsydda smycken med unika stenar i en personlig design anpassad för dagens moderna kvinnor. Kvalitet och kreativitet genomsyrar det lilla familjeföretaget LWL Jewelry.

 

LWL Jewelry gör smycken som kan kombineras och stylas till olika uttryck, för det speciella tillfället, för vardag och för fest. Designern Amanda Weibull Laurell har en brinnande passion för ädelstenar och utifrån kundens vision skapar hon exklusivt designade smycken som på ett elegant sätt framhäver och reflekterar dess ägares personlighet. För verksamheten arbetar åtta olika fristående guldsmeder, var och en med olika inriktning som sin specialitet i hantverkskonsten.

LWL Jewelry är ett familjeföretag som drivs av äkta makarna Amanda Weibull Laurell och Niclas Ljung. Tillsammans har de dottern Saga på 1,5 år som på daglig basis tillför glädje och inspiration i firmakulturen. 

Skönhet och kvalitet är ledstjärnor för oss på LWL Jewelry, säger designern, gemologen och delägaren Amanda Weibull Laurell.  Du kan som kund låta dina gamla smycken få nytt liv, i en ny och personlig design som visar det vackra i det gamla, men i en ny hållbar design. Det finns många som har gamla smycken med historia och minnen, och det känns rätt att låta dem leva vidare med en ny, hållbar design som man kan bära och glädjas åt dagligen. En hållbar förnyelse med återvinning av stenar och guld där man låter gamla stenars historia möta nya tider I modern fattning.

LÄS MER


Håll koll på oss