Panelen testar - ekologiska läppstift från Kjær Weis

Oavsett om du planerar bröllopsdagen eller bara söker efter bra, pålitliga skönhetsprodukter vill vi hjälpa dig på vägen. Vi på redaktionen har testat olika skönhetsprodukter från olika kända varumärken för att undersöka om produkterna håller vad de lovar. I den här artikelserien som vi valt att kalla ”Panelen Testar” kommer vi presentera resultatet för er och i denna artikel presenterar vi nya ekologiska läppstift från Kjær Weis.

Om produkterna:
Kjaer Weis är ett märke som definitivt kommer att väcka ditt ha-begär! Märket är skapat av den danska New York-baserade makeupartisten Kirsten Kjaer Weis. De fokuserar på säkra, naturliga och ekologiska ingredienser och levererar lyxiga produkter med stort fokus på hållbarhet. Förpackningarna är framtagna tillsammans med designern Marc Atlan och är menade att kännas som ett smycke man vill behålla for alltid, för att sedan fylla på med själva sminket nar det tar slut. I september lanserades en ny serie ekologiska läppstift i fantastiska färger som vi på redaktionen fick möjligheten att prova.

Recension:
På bröllopsdagen (eller vilken annan dag som helst för den delen) vill man applicera ett läppstift som inte bara är fantastiskt snyggt utan också håller hela dagen. Ett bra förarbete på läpparna är A och O för en snygg mun. Börja med att peela läpparna innan du applicerar läppstiftet. Särskilda läpp-peelings finns att köpa men att försiktigt skrubba läpparna med en frotté handduk fungerar också bra. Läpparna ska vara rena, torra och fria från fnas.Steg två är att välja ett pigmentrikt läppstift (dessa sitter längre än ett silikonrikt pigmentfattigt läppstift). Läppstiften från Kjær Weis är otroligt piggmentrika och dessutom helt fria från silikon, med andra ord: de sitter otroligt bra och ger verkligen läpparna den uppmärksamhet de förtjänar.

Vi i panelen testade läppstiften i färgerna Adore, Empower, Honor, Love och Believe. Färger som sträcker sig från nude till rosa och klaraste rött. Alla färger var väldigt piggmentrika och täckte läpparna genom första draget. Oavsett vilken färg som blir din favorit så garanterar vi på Bröllopsmagasinet ett snyggt resultat.

Förpackningarna känns dessutom extra exklusiva och att bära med sig ett läppstift från Kjær Weis på bröllopsdagen blir som en vacker accessoar. Kanske kan du även ge bort ett läppstift i valfri färg till dina brudtärnor under dagen - en garanterad uppskattad gåva

Betyg:
När läppstiften utöver att vara bra i kvalité snyggt förpackade även är tillverkade av ekologiska och naturliga ingredienser, ja då finns det bara ett betyg att ge. Läppstiften från Kjær Weis får en solklar 5:a av alla i panelen.

FAKTARUTA:

Nästan alla produkter från Kjær Weis har godkänts som ekologiskt och naturligt av italienska konstitutionen  CCPB (Controllo e Certificazione Prodotti Biologici). Produkterna innehåller inga parabener, silikon. emulgeringsmedel eller syntetiska dofter.

Läs mer här: Kjærweis.com

Från vänster: Adore, Empower, Honor, Love, Believe

LÄS MER:

Mousserande vin – smakfulla bubblor

När det vankas fest och festligheter är det få drycker som passar lika bra som bubbel. Mousserande vitt vin har…

Panelen testar – höstens nagellack från Depend

Oavsett om du planerar bröllopsdagen eller bara söker efter bra, pålitliga skönhetsprodukter vill vi hjälpa dig på vägen. Vi på…

Panelen testar – Wella Professionals

Oavsett om du planerar bröllopsdagen eller bara söker efter bra, pålitliga skönhetsprodukter vill vi hjälpa dig på vägen. Vi på…