Panelen testar - höstens nagellack från Depend

Oavsett om du planerar bröllopsdagen eller bara söker efter bra, pålitliga skönhetsprodukter vill vi hjälpa dig på vägen. Vi på redaktionen har testat olika skönhetsprodukter från olika kända varumärken för att undersöka om produkterna håller vad de lovar. I den här artikelserien som vi valt att kalla ”Panelen Testar” kommer vi presentera resultatet för er och i denna artikel presenterar vi den nya höstkollektionen nagellack från Depends serie 7DAY.

Om produkterna:
Depend lanserar i höst flera olika kollektioner i härliga nyanser. Vi har testat höstserierna från kollektionerna 7DAY och Glam Rock. I höstens kollektion från 7DAY finns både jordnära och klara kulörer med inslag av skimmer och glitter. Höstens färgpalett i Glam Rock går i mörkare toner. Djupt mörkblå och grönt eller lyxigt lila och röd. Vilken färg du än väljer kommer dina naglar att bli dramatiska men eleganta.

Recension:
Ett riktigt härligt nagellack piggar upp vilken outfit som helst och är även vackert på bröllopsdagen. Färgerna i höstkollektionen går i mörka, piggmentrika toner och är mycket läckert under denna årstid. I kollektionen från 7DAY återfinns även några ljusare nyanser, men vi i panelen gillar verkligen dessa färgstarka kulörer. Att våga bära färg på naglarna under bröllopsdagen är det allt fler som gör och ett klassiskt rött nagellack fungerar alltid. Eller varför inte matcha brudbuketten och dess färger genom att exempelvis låta naglarna vara plommonlila eller skogsgröna? Bara fantasin sätter gränser. Lacken från Depend sitter bättre än förväntat med tanke på priset och genom bra förarbete med underlack och överlack sitter nagellacket upp till fem dagar utan att flaga - ett riktigt bra betyg!

Lacken från 7DAY kollektionen är något enklare att applicera än lacken från Glam Rock. Detta har att göra med att penseln är något längre i 7DAY kollektionen och konsistensen på lacken är något mer lättflytande och enklare att applicera.

Betyg:
Panelen är positivt överraskade av dessa lack, både vad gäller applicering och färger. Det vi dock kan sakna är en lite exklusivare look på förpackningen, men det är det enda som drar ner betyget något. Lacken från höstkollektionen får i betyg en 4:a.

DEPEND COSMETIC:
Depend har gjort en fantastisk resa, från att ha varit en anonym lokalproducent i Sverige, har företaget utvecklats till en världsaktör. De flesta av Depends produkter utvecklas och tillverkas på huvudkontoret i Halmstad. Våra produkter säljs under varumärket Depend och via varuhus, kosmetikkedjor och parfymerier runt om i Norden.

Se fler produkter på: www.depend.se

Några av färgerna i höstens kollektion

LÄS MER:

Mousserande vin – smakfulla bubblor

När det vankas fest och festligheter är det få drycker som passar lika bra som bubbel. Mousserande vitt vin har…

Panelen testar – ekologiska läppstift från Kjær Weis

Oavsett om du planerar bröllopsdagen eller bara söker efter bra, pålitliga skönhetsprodukter vill vi hjälpa dig på vägen. Vi på…

Panelen testar – Wella Professionals

Oavsett om du planerar bröllopsdagen eller bara söker efter bra, pålitliga skönhetsprodukter vill vi hjälpa dig på vägen. Vi på…