PROMOTION

Wedding Castle hjälper dig välja rätt

 

Wedding Castle har många års erfarenhet inom brud och fest. Butiken erbjuder professionell hjälp för varje brud, eftersom varje brud är unik och ska känna sig speciell.

Wedding Castle erbjuder ett brett sortiment från enkla klassiska klänningar till sagolika prinsessklänningar samt accessoarer skor underkläder och diverse tillbehör. Här hittar du mängder av brudklänningar för din stora dag, vi har det du önskar i olika former och storlekar.

Några tips inför valet av brudklänning:

Vad gillar du?

Kolla i tidningar (Bröllopsmagasinet så klart!) Sök på nätet, titta på youtube eller bröllopsprogram och hitta vad som tilltalar dig. Skapa moodboard på Pinterest eller på klipp och klistra på papper och få en bild av vad du gillar.

Vad har du i garderoben?

Vad brukar du välja för klänningar? Har du någon favoriturringning, brukar du föredra figurnära eller löstsittande klänningar? Om du hittar en röd tråd i din garderob, så finns det stor sannolikhet för att du kommer trivas något liknande till din brudklänning.

Vad har du för budget?

Brudklänningar kommer i många prisklasser. Det är värt att inte snåla på brudklänningen, det är trots allt Klänningen med stort K. Men tänk ändå på vad du är berädd att lägga på klänningen.

Vad har ni för tema?

Har ni bestämt stilen på bröllopet? Klänningen på ett slottsbröllop och klänningen på ett trädgårdsbröllop ser ofta mycket olika ut. Tänk på längden på klänningen, volymen på kjolen, färgen och känslan. Ha festlokalen och ert tema eller färgval i åtanke när du väljer klänning.

Välj rätt underkläder

Se till att du har på dig en bra nudefärgad BH utan axelband för provning av din bröllopsklänning. En färgglad BH med axelband kan ta över och förstöra intrycket av bröllopsklänningarna du provar.

Välj vilka som ska följa med

Tänk noga igenom vilka som ska följa med dig och prova klänningen. Har du en tärna som du litar på och som du vet kan guida dig och stödja dina val, så väljer du henne. Du kanske väljer din syster eller mamma, men tänk på att det är DU som väljer, låt ingen andra bestämma eller välja åt dig.

 

LÄS MER


Håll koll på oss