Alternativ till bröllopsklänningen

Bröllopsklänningen är en fantastisk kreation, men kanske inte något för alla. För dig som önskar bära något annat än just en traditionell vit klänning på bröllopsdagen kommer här några tips.

Text: Anna Storm  Foto: Barcelona Bridal Fashion Week

Att gifta sig behöver nödvändigtvis inte innebära en vit klänning, även om så ofta är tradition. Idag lanserar flertalet av de stora märkena i bröllopsbranschen alternativ till bröllopsklänningen. Ett sådant är byxdressen som vi sett mycket av på modevisningarna inför kommande säsong. Kanske känner du dig mer bekväm i att bära byxor istället för kjol? Då passar en snygg byxdress dig alldeles utmärkt! Välj gärna klassiskt vitt och komplettera med accessoarer som lyfter fram din personliga stil.

 

Känner du ändå för att bära klänning men inte traditionellt vitt? Hos bröllopsbutikerna idag finns en mängd olika nyanser på brudklänningen. Från lätt rosa till ljusblått och guld. För den vågade – välj en finare klänning från märkets festkollektion och dansa loss i en färgsprakande partyblåsa på bröllopsnatten!

LÄS MER


Håll koll på oss