Bröllop på Bjärsjölagårds Slott

Linnea & Niclas - Bjärsjölagårds Slott - Foto: DB Studio

Vårt bröllop var tveklöst den bästa helgen i våra liv. Tänk dig en riktigt varm sommardag, du har en riktigt rolig och pirrig helg framför dig, alla dina vänner och familj ansluter, ni ska äta riktigt god mat, dricka goda drinkar och mycket bubbel, alla är där för er skull, alla gör allt för er och ni är taggade och på bra humör. Trots skyhöga förväntningar står du där på söndagen och ser tillbaka på helgen som gick lite för fort, men alla förväntningar är TOTALT överträffade. Exakt så kändes vår bröllopshelg. Vi var så lyckliga varenda minut!

Text Bruden  |  Foto DB studio

Frieriet

Den 14e mars 2019 hade Niclas sin 25års fest. Efter middagen frågade han mig, Linnéa, om jag kunde följa med honom upp för att hålla ett spontant tacktal, vilket jag tyckte var konstigt men jag tänkte att han kanske var nervös och ville ha sällskap eftersom vi trots allt hade anordnat festen ihop. Nog var han nervös alltid, men inte av anledningen jag misstänkte. Denna stund hade han tagit upp med min bästa vän och blivande brudtärna, Therese, ett halvår tidigare och nu var stunden kommen. Tacktalet blev till en kärleksförklaring som avslutades på ett knä inför vänner och familj med min drömring på fingret. Lyckan var total, chockad och skakig var det självklara svaret ”ja”. Få personer på festen visste vad som skulle ske, men en av dom var min pappa. Niclas hade ringt honom en vecka tidigare för att berätta att han skulle fria till hans dotter. En annan fun fact är att Therese, min bästa vän, var sen till festen för att hon glömde ringen hemma och fick åka tillbaka för att hämta den.

Förberedelserna och planeringen

Jag har länge haft en ganska klar bild över hur jag vill ha mitt bröllop. Förutom moodboards och inspirationsbilder var att hitta lokal det som stod överst på vår lista. Min dröm har alltid varit att ha en bröllopshelg med en utomhusvigsel i fin slottsmiljö med mycket grönska. När en kompis, som tidigare varit på bröllop på Bjärsjölagårds slott, tipsade om att de erbjuder just ett koncept med en bröllopshelg bokade vi snabbt ett första möte. Vi blev väl bemötta och fick ett väldigt personligt intryck. Slottet är så fint och mysigt, dessutom visade sig upplägget vara exakt det vi letade efter. Jag kommer ihåg när vi blev visade runt på slottet och gick in i middags-lokalen, som denna dag stod dukad för ett bröllop. Här slogs vi av med vackra fönstervyn och jag tänkte ”Okej bra, allt här är verkligen perfekt”. Det dröjde inte många dagar innan vi bestämde oss för att boka helgen den 13 augusti 2022. Så fort slottet var bokat satte planeringen i gång på riktigt. Vi (läs: Linnéa, hehe) har inte direkt stött på några tuffa beslut eller liknande. Niclas har varit mån om mina drömmar och jag har fått min vilja igenom på det mesta, men de delarna han faktiskt har varit engagerad i har vi planerat tillsammans. Mat och vin var en viktig del, speciellt för Niclas, så efter att provat två olika huvudrätter på vår provsmakningsmiddag blev hans röst den avgörande. När vi satt på en intim avsmakningsmiddag med mina föräldrar kunde vi verkligen njuta av den otroliga maten, vi rekommenderar därför varmt att provsmaka menyn.

Till själva planeringen använde jag en wedding planner-bok och tog hjälp av listor från appar och massa poddar, bl.a. ”Bröllopsbubbel” och ”Bröllopstankar” har jag lyssnat på slaviskt och hjälpt mig att fylla på min lista efter hand. Såklart har det varit vissa små hinder på vägen, men generellt har vi haft en smärtfri planering. Jag älskar att arrangera tillställningar så att planera vårt bröllop, som jag dessutom drömt om några år, var inga problem. Planeringen och längtan efter bröllopet är något jag kan sakna och därför är mitt klyschiga tips: NJUT!

Ceremonin

Jag och Niclas valde att ha en first-look-fotografering och få se varandra för första gång i lugn och ro, utan alla gästers ögon i samband med vigseln. Det är jag väldigt glad för i efterhand. Vi fick en jättefin stund tillsammans och det gjorde vigseln lite mindre nervös. Själva ceremonin hade vi i den gröna kryddträdgården på Bjärsjölagårds Slott. Vi hade vita stolar, en vit vigselbåge klädd i tyll och blommor och dekorerade gången med vita blommor och vita rosenblad. Vigselceremonin inleddes med att Niclas och hans best men dansade in till peppig musik, sedan följde en lugnare låt som brudtärnorna och till sista jag, med pappa vid mig sida, gick in till. Det var magiskt att för första gången mötas av gästernas fina ansikten.

Vi hade en borglig vigsel, som brukar vara ganska kort, men eftersom vigselceremonin någonstans är hela helgens händelsecentrum, kände vi att vi ville att den skulle vara lite längre än bara ett par minuter. Vi lade till text och mitt i vigseln överraskade jag och Max, Niclas svåger, hela sällskapet med att gå upp och framföra en låt. Vi var dundernervösa men jag är glad att vi gjorde det, jag är verkligen så nöjd med vår vigsel.

Fotografen

Genom slottets rekommendationer och samarbetspartners fick vi kontakt med Dario på ”DB Studios”. Vi ville verkligen ha både foto och film, vilket Dario erbjöd och fångade därför vårt intresse. Under ett möte med honom fick vi höra om hans koncept, kolla på bilder och videos från tidigare bröllop. Hans videos är verkligen fängslande och hans bilder är helt otroliga. Trots att vi satt och tittade på en för oss okänd människas bröllop var filmen inbjudande och vi ville bara se mer. Han har verkligen varit toppen att jobba med, väldigt flexibel och lyhörd. Bröllopsdagen blev så härlig med många skratt tillsammans med Dario och, som han själv säger, ”hans grabbar”. De var totalt tre stycken och levererade alla på topp tillsammans med Anna som jobbar på slottet. Vi hade inte kunnat önska oss ett bättre team. Alla fyra fick både mig och Niclas att känna oss trygga och avslappade, vilket speglar sig i bilderna. Vi tappade hakan när vi fick resultatet. Det är de finaste bilderna jag har sett och jag är så glad och tacksam över att vi dessutom har den bästa dagen i vårt liv fångad i en film som finns kvar att titta på för alltid.

Meny

Förrätt – Slottets räkbakelse serverad med hembakat mörkt bröd, kallrökt lax, syrad grädde och rom
Huvudrätt – Hjortytterfile serverad med pommes anna, vinägrättmarinerade morötter, smörstekt svamp och vitsky
Dessert – Creme brulée serverad med säsongens bär

Linnea & Niclas - Bjärsjölagårds Slott - Foto: DB Studio

Middagen och festen

Middagen hade vi i en av slottets festlokaler, Beritzholm. Det är en otrolig lokal, med stora fönster som både ger fantastiskt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över den skånska idylliska naturen. Att sitta här inne på sin bröllopsmiddag är egentligen en ganska underlig upplevelse, jag har aldrig tidigare känt mig konstant bortskämd i 3 timmar. Vi hade två toast madames som styrde upp en otrolig kväll. När vi frågade våra två personer om detta uppdrag var det viktigt för oss att de skulle vara bekväma med uppgiften, att vi var bekväma och kände tillit till dem, att det skulle finnas lite kreativitet och humor men ändå en röd tråd och ett visst allvar. Det självklara valet var Therese och Josefine, som inte verkar ha gjort något annat än att styra upp bröllopsmiddagar i sitt liv. Det blev en riktigt wow-middag som bjöd på underhållning och överraskningar utan dess like.

Efter middagen mellanlandade vi utomhus på slottets terrass för bröllopstårta. Det blev en härlig mingelstund, ett tillfälle att andas och umgås innan det var dags att gå vidare till slottsstallet för drinkar och dans resten av kvällen.

Men först, en sista överraskning. Jag och Niclas hade nämligen tagit privatlektioner innan och lärt oss en koreografi inför vår första dans och det blev en riktigt succé. Allt var så himla roligt, både processen med att lära sig dansen och att få framföra den. Våra gäster var så imponerade!

Bröllopsfesten var verkligen den roligaste kvällen i våra liv. Vi skrattade, kramades och dansade med alla våra gäster och det var verkligen så härlig stämning! När det var dags att gå och lägga sig på slottet var det lyxigt att säga ”God natt” och inte ”Hejdå” eftersom vi alla skulle ses på frukosten. Det var ett perfekt avslut att vakna upp tillsammans med sina bästa vänner, sin familj och sin man (hallå?!) och få prata och skratta om gårdagen. Hela helgen var så mycket kärlek och kramar, jag kommer att leva på det här i resten av mitt liv.

Kort om bröllopet:

Vem friade? Niclas
Vigselplats? Kryddträdgården på Bjärsjölagårds Slott
Festplats? Bjärsjölagårds Slott
Brudens kläder från? Bröllopsbruket i Malmö
Brudgummens kläder från? Stiliga högtidskläder i Malmö
Ringarna? Niclas ring är en slät guldring från Guldfynd. Linnéas ring är en alliansring med diamanter av blandade slipningar från LWL jewelry.
Blommor? Kreativa blomster. Paulina har varit fantastisk att jobba med och vi blev supernöjda med resultatet, rekommenderas varmt.
Trycksaker? Egen design
Frisör/hår? Toast madame Josefine som är frisör
Makeup artist? Anduena Bahtiri
Bröllopsfotograf? DB Studio
Hur många gäster bjöd ni på bröllopet? 70st
Hur gick bröllopsplaneringen? Bra, relativt stressfritt och extremt roligt
Det bästa med ert bröllop? Får man välja allt? Förutom att helgen tog slut.

Linnea & Niclas - Bjärsjölagårds Slott - Foto: DB Studio

Läs Mer

Vickning – ett uppskattat inslag

Vickning, nattamat, nattsexa… kärt barn har många namn. Vickning är en enklare måltid som serveras framåt småtimmarna på festliga tillställningar…

Vad har du i din brudväska?

Vilka saker ska man ha i brudväskan? Här är våra tips:

Bröllopsfeber – erbjudande!

Specialerbjudande till Bröllopsmagasinets läsare! Köp biljett till Bröllopsfeber för endast 99:-

Anländ till festen med stil

Har ni en plan hur ni vill anlända till bröllopsfesten eller är ni i desperat behov av tips och idéer?…

Gift er först – festa senare!

Wed first – party later; gift er först – festa senare. Vad är fördelarna med ett sådant upplägg?

Min bröllopssajt

Med en egen bröllopshemsida gör ni det enkelt för gästerna och er själva. Hemsidan är enkel att skapa och era…

Hitta din bröllopsfotograf!

Se till att föreviga er bröllopsdag genom att anlita en professionell bröllopsfotograf.

Inga bekymmer

På bröllopsdagen vill ni att allt ska bli perfekt. Men att gå omkring och oroa sig på den stora dagen…

Cecilia och Daniels bröllop

"Det allra bästa på kvällen var alla fantastiska tal! Vi var inte alls förberedda på hur otroligt bra och roliga…

Berätta om ditt unika bröllop!

Har du precis gift dig? Vi vill gärna höra om ert bröllop och dela med oss av era råd och…

Sanna & Christoffers bröllop

Läs om Sanna och Christoffers drömbröllop i Toscana!

Så får ni det ni önskar er

Varje år ges bröllopsgåvor för flera miljarder bort. Det kräver att brudparet bör ha vissa tankar om vad de önskar…

Amanda & Simons bröllop

”Den bubbla vi var i under dessa tre dagar var som en saga. En sann saga. Och nu – happily…

Vårt bröllop: Linnéa och Niclas

Vårt bröllop var tveklöst den bästa helgen i våra liv. Trots skyhöga förväntningar står du där på söndagen och ser…

20 romantiska vinterdejter för dig och din partner

Vi har listat 20 romantiska vinterdejter som kommer att ge er en underbar julhelg tillsammans.

Bästa bröllopsfoto 2023

Se de 50 bästa av nästan 10 000 bilder från fotografer runt om i hela världen.

Presenter till matälskare

En pizzaugn från Ooni med dess höga temperaturer säkerställer att din hemmagjorda pizza blir perfekt, oavsett om du är nybörjare…

9 romantiska julfilmer för två

Vi räknar ner dagarna till julafton och medans vi väntar kan du krypa under filten och titta på dessa 9…

Så skapar ni den perfekta hemsidan för ert bröllop

Er bröllopshemsida är mer än en formalitet, det är en viktig källa som håller era gäster informerade.

Barn på bröllop

Ska ni ha barn med på ert bröllop? Om ni vill ha ett barnvänligt bröllop finns det flera sakar att…

QUIZ: Vilket bröllopstema passar dig bäst?

Gör det här testet för att hitta det tema som passar din personlighet bäst.

Skapa ”Wow-faktor” på ditt bröllop med en tuktuk!

Det är de små detaljerna som skapar den "wow-faktorn" som gästerna kommer att minnas länge. Hyr en tuktuk till bröllopet!

Bröllopsbingo

Här kan du ladda ner ett bröllopsbingo att använda på festen!

9 Roliga aktiviteter medan gästerna väntar

Aktiviteter på bröllopet bidrar till social sammanhållning så att gästerna lär känna varandra bättre.

Förevigas i en annorlunda miljö!

Här tittar vi närmare på ämnet bröllopsfotografier tagna i annorlunda miljöer.

Vårt bröllop: Diana & Johannes

"Något av det finaste på vårt bröllop var ceremonin när vi fick se varandra för första gången."

Vårt bröllop: Rebecca & Hans

”En intim tillställning för våra närmaste men samtidigt en riktigt bra bröllopsfest.”

Välj dina tärnor med omsorg

Innan du väljer din brudtärna finns det några saker du ska tänka på.

Bröllop på flygplatsen

Jag hade drömt om stort bröllop i Klara kyrka inne i Stockholm men i stället blev det VIPen på Arlanda.

Vårt bröllop: Kelly & Erik

"Jag har sedan barnsben drömt om att få gifta mig i en sagolik prinsessklänning med slöja och tiara till"

Vårt bröllop: Tove och Hampus

Redan innan paret lämnade första mötet var det bestämt att bröllopsdagen skulle spenderas på slottet.

Vårt bröllop – Emelie & Gustav

Ett lantligt logebröllop med somrig och vegetarisk meny

Duo Bergh – Skapar magi med stråkmusik på bröllop

Att välja rätt musik till sitt bröllop är viktigt för att skapa den perfekta stämningen. En duo som vet exakt…

Trash the dress

Vår redaktör tog på sig en wakeboard och testade "trash the dress"-trenden. Se hur det gick här!

Vegansk bröllopsmeny

En vegansk meny är full av färg och fantasi. Vi ger dig 12 tips för en inspirerande bröllopsmeny från det…

Frieri på bioduken

Peter och Jenny var på bio för att fira ett projekt som blivit klart. Se vad som hände sen!

Vårt bröllop: Jimmy & Erica

6 maj friade Jimmy till tonerna av Streaplers Till min kära. Han försökte sjunga med men rösten brast efter några…

Vad kostar en bröllopsklänning?

Vi reder ut det många av er undrar: Vad kostar egentligen en bröllopsklänning och hur mycket är det vanligt att…

Bröllop i Toscana!

Linda och Björn gifte sig i Toscana, och här presenterar vi bilderna från det vackra bröllopet!

Emelia & Davids bröllop

”Det bästa med vår dag var alla positiva överraskningar under dagen och middagen. Läs mer om Emelia & Davids bröllop…

Judiska bröllop

Kanske är du bjuden på ett bröllop till någon som har en annan kulturell eller religiös bakgrund? I den här…

Malin & Trevors bröllop

Magiskt sagobröllop på 1700-talsslott med mytiska statyer och gnistrande kristallkronor, blommande trädgårdar och gröna alléer.

Boktipset – Kärlek utan tjafs

Boken Kärlek utan tjafs är en kompromisslös bok om relationer, med ett innehåll som verkligen berör på djupet.

Jennifer & Jens

– Det finaste minnet från vårt bröllop är vår First Look, berättar brudparet Jennifer och Jens. Läs deras berättelse här!

Dela dina bästa bröllopstips!

Vad var det som gjorde att ert bröllop blev sådär underbart magiskt? Nu vill vi ta reda på era bästa…

Sociala medier och delning av bilder

Det här med sociala medier kan vara klurigt för bröllopsgästerna. Får man använda mobiler på festen? Får man lägga upp…

Vinterbröllop – allt du vill veta

Drömmer du om ett vinterbröllop i vitt med naturen i fokus? Här kommer allt du behöver veta om vinterbröllop i…

Vad gör en bröllopskoordinator?

Vi har tagit kontakt med bröllopskoordinatorn Linn Sunesson Heimdal som berättar om hur hon hjälper brudpar planera sina drömbröllop.

Bröllopstrender i pandemins fotspår

Vi på Bröllopsmagasinet har lagt örat mot rälsen och tittat närmare på 7 bröllopstrender som vuxit fram i pandemins fotspår.

Malin Vinblad, fotografen som fångar känslan

Vi har pratat med Malin Vinblad som håller till på Gotland, och fått tips på hur man ska tänka när…

Så väljer ni tema för ert bröllop

Ett tema gör att er stora dag känns mer komplett och mer personlig för er och era gäster så välj…

Vett och etikett – före, under och efter bröllopet

Vi har tagit reda på vilken vett och etikett det är som gället före, under och efter er stora dag.

Vill du gifta dig med mig?

Behöver du inspiration till olika sätt att fria? Vi har sammanställt några romantiska idéer för ett magiskt frieri.

Lisa & Henrik Borgs bröllop

Här kan du läsa om Lisa Anckarman och Henrik Borgs fantastiska bröllop!

Konsten att skriva önskelista

Få tips om hur ni kan underlätta för gästerna att hitta den perfekta bröllopsgåvan.

9 tips om hur ni bevarar kärleken

Oavsett om ni har varit tillsammans i ett eller 10 år behöver ni vårda er kärlek till varandra.

Bröllopsbåge

Vill du ha ett unikt och personligt bröllop? Bli man och hustru under en vacker och romantisk bröllopsbåge!

Drop in bröllop på Kalmar slott

Kalmar Slott har arrangerat bröllop sedan 1276 och har idag en av Sveriges populäraste bröllopskyrkor. På självaste Alla hjärtans dag…

Körschema för bröllopsdagen

Tänker ni att ni tar bröllopsdagen som den kommer utan några fasta tidpunkter? Tänk om! De bästa bröllop är planerade…

Vill du gifta dig med mig?

Ska du fria själv eller har du en nära vän som tänker fria? Visa då denna artikel och inspireras av…

21 tips inför bröllopsplaneringen

Att planera ett bröllop är roligt, men kan också vara stressigt. Här kommer 21 tips för när det är dags…

12 tips på hur ni planerar och genomför den perfekta bröllopsresan

Det finns mycket att tänka på när man planerar en smekmånad. Vi ger dig 12 tips om hur du kan…

Så väljer ni destination för er bröllopsresa – 11 tips på vägen!

Planerar du bröllopsresa? Här får du 11 tips på hur du hittar det perfekta resmålet!

9 tips – så maxar ni bröllopsfesten!

Att planera bröllopsfesten är otroligt härligt - se till att ni gör bröllopsfesten oförglömlig för era gäster!

Gruppbilder på bröllopet? Här är den kompletta guiden!

I den här artikeln guidar vi dig till de bästa grupp- och mingelbilderna.

Dags att skriva önskelista

Hur skriver man egentligen en önskelista och vad finns det för Vett- & Etikett-regler kring denna?

Sara & Philips bröllop

Sara och Philips fantastiska bröllop gick av stapeln en solig oktoberdag i vackra Norrvikens trädgårdar utanför Båstad i Skåne.

Julia & Adams bröllop

Läs Julia och Adams berättelse om sitt bröllop i Allhelgonakyrkan och hur det gick till när de blev herr och…

Bröllop i Toscana

Hanna och Jesper samlade deras vänner från alla jordens hörn och höll sitt bröllop på en högt belägen vingård i…

Josefin och Per-Anders bröllop

Josefin och Per-Anders drömde om ett stort sagobröllop men vågade aldrig tro på att det skulle infrias. Men drömmar kan…

Elopements – vad är det, egentligen?

Skippa ett stort bröllop och bara smita i väg för ett hemligt bröllop? Elopements som de så fint kallas har…

En burgerlig vigsel

Gifta dig på McDonalds i sann Las-vegas anda? Den 27 augusti öppnar McDonald´s i Nacka upp McDriven för Drive Thru-bröllop.

Så har pandemin ändrat hur vi firar bröllop

Även om vi önskar att pandemin aldrig ägt rumt finns det faktiskt några positiva påverkningar som pandemin haft.

Bröllop på Gotland

Att gifta sig på Gotland var något som vi drömde om men vi var ändå tveksamma till det; att planera…

Sandra & Christians bröllop

Vi har sedan flera år tillbaka varit säkra på att vi vill dela livet med varandra och giftermål kändes därför…

Invigning av Suite Lars Wallin

Vi blev inbjudna till den storslagna invigningen av Suite Lars Wallin på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

Caroline & Patriks bröllop

Caroline och Patrik gifte sig i en intim ceremoni i Barcelona, den magiska staden som dom förlovade sig i. Läs…

Ida & Johans bröllop

En solig dag i slutet av augusti, 5 år efter att vi hade vår första dejt, gick Johan ner på…

Bröllopsfest – efter pandemin

För några gäster kan det vara en utmaning att besöka sociala tillställningar och event igen.

Fredrik & Olivias bröllop

En borttappad ring blev startskottet för Fredrik och Olivias fantastiska bröllop.

Lars Wallin designar bröllopssvit i Göteborg

Lars Wallin ingått ett samarbete med Radisson Blu Scandinavia om att designa en helt unik bröllopssvit – och vi har…

Checklista för din bröllopsplanering

Det finns mycket att hålla reda på när det gäller bröllopsplanering. Vi tipsar dig om när du ska göra vad…

Låt bröllopsplaneringen börja!

Bröllopsplaneringen är en spännande tid, men det är mycket att tänka på och komma i håg. Vi har sammanställt en…

Lyckad bröllopsmässa i Umeå!

Äntligen dags för bröllopsmässa igen och Bröllopsmässan i Umeå blev en succé!

Förnya era löften

Många par väljer att förnya sina löften. Men hur går det till juridiskt och praktiskt till? Vi har svaren.

Ge varandra en morgongåva

Att ge varandra en present morgonen efter bröllopet är fin tradition värd att bevara.

Ös på med blommor

Att bära en vacker brudbukett på sitt bröllop ser många som både en självklarhet och en fin tradition.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du ha senaste nytt, tips inför ditt bröllop och unika erbjudanden för våra läsare?

Vem gör vad på bröllopet?

Under ett bröllop är det en del viktiga nyckelpersoner som ska utges. Men vad är deras uppgifter?

Bröllopsfotografering – 20 vanliga misstag

Tänk på följande innan du bokar fotograf eller det är dags för bröllopsfotografering.

Den ultimata checklistan EFTER bröllopet

Många brudpar glömmer bort viktiga uppgifter att göra efter bröllopet. Här har vi sammanställt en checklista för att underlätta för…

Indiskt bröllop i Sverige

Möt paret som lyckades genomföra ett magiskt 3-dagars bröllop med Indiskt tema i Sverige. Här får vi ta del av…

Drömbröllop mitt i veckan

Med tusentals bröllop framflyttade till detta år är det många lördagar framöver som nu blivit fullbokade. Vi har lösningen!

Bröllop och sociala medier

Sociala medier kan verkligen ha positiv effekt i samband med bröllopet. Dock önskar inte alla brudpar dela sin stora dag…

Efter Corona – så planerar vi bröllop

Corona ställde krav på nya innovativa lösningar och idéer för många – inte minst blivande brudpar som planerar bröllop.

Put a ring on it!

Är en förlovning och ett frieri samma sak? Vi besvarar några viktiga frågor kring frieriet, förlovnings- och vigselringen.

Fånga bröllopsdagen genom magiska bilder

Att få leverera de viktigaste bilderna i två personers liv är en stor ära för bröllopsfotografen Linnéa Broberg.

Skapa en unik och minnesvärd vigsel

Vigseln är ett stort och högtidligt ögonblick för alla närvarande. Bromma församlings präst Cathrine Nordqvist berättar om vigselceremonin i Svenska…

10 steg till att hitta rätt bröllopsfotograf

Följ dessa riktlinjer och finn den bröllopsfotograf som passar bäst till att föreviga er stora dag. Vi har listat alla…

Bröllop med Great Gatsby-tema

Häng med på detta härliga 3-dagars bröllop där vigselplatsen var ett flygfält och gästerna fick dansa på bröllopsfesten i 20-tals-stass.

9 tips för en lyckad bröllopsdag

Många blivande brudar är nervösa inför bröllopet över att något ska gå fel under bröllopsdagen. I den här artikeln ger…

Skapa er bröllopsbudget

Det första stadiet i en bröllopsplanering är att skapa en bröllopsbudget.

Hur det känns att ställa in sitt drömbröllop

Emily hade sitt drömbröllop planerat på en strand i Thailand. När Coronavirusert plötsligt började spridas runtom i världen började alla…

Så får ni en lycklig relation

Elin Ribjer driver relationspodden ”Så kan det gå” och här tipsar hon oss om hur man får en lycklig och…