Malin & Trevors bröllop

Fanny-Amanda-Nilsson

Magiskt sagobröllop på 1700-talsslott med mytiska statyer och gnistrande kristallkronor, blommande trädgårdar och gröna alléer. Läs om Malin och Trevors bröllop här.

Tekst: Malin Locke Foto: Fanny Amanda Nilsson (Sverige), Angela Roxburg BRZ Photography (Kanada) 

Början

Malin och Trevor kom i kontakt på Facebook hösten 2009 efter att en gemensam vän besökt Kanada, Trevors hemland. Början av vänskapen liknade filmen You’ve Got Mail, fast personliga detaljer som namn visste vi självklart om. Efter några månaders mejlande och chattande började känslor växa och Trevor besökte Malin i ett vintrigt Sverige. Förälskelsen växte och vi blev ett par efter endast fyra dagar tillsammans vilket låter helt galet idag.

Vi turades om att besöka varandra men hade långdistansförhållande det följande året tills Malin tog studenten 2010. Efter det flyttade Malin till Kanada där vi bodde tillsammans i fem år innan vi flyttade till Sverige tillsammans.

 

Frieriet

Det dröjde många år innan frieriet eftersom Trevor ville göra på det kanadensiska sättet; att fria med syftet att gifta sig inom en snar framtid.

December 2017 körde vi från vår lägenhet i Falkenberg till Stockholm. Resan dit var magisk med rader av snötäckta granar längs vägen. Vi checkade in på vårt hotell och förberedde oss för middag och sedan balett. När vi promenerade mot Kungliga Operan pekade Trevor mot rosor som formats till ett hjärta på marken vid operans entré. Han drog med Malin in i hjärtat, ställde sig på ett knä och öppnade en marinblå ask med gulddetaljer, ”Malin Samuelsson, Will you marry me?” Det var mycket folk omkring och man hörde förtjusta läten från åskådarna när Malin svarade ja och vi omfamnades i en kyss. Det var nästan omöjligt att fokusera på Alice i Underlandet-baletten när det fanns en gnistrande diamantring att beundra.

 

Förberedelserna

Vi beslutade att ha ett sommarbröllop 1,5 år efter förlovningen. Eftersom vi bott i Kanada och både familj och vänner fanns där ville vi ordna en fest där också för de som inte hade råd eller tid att resa till Sverige. Trevor kommer från Vancouver men vi hade bott i staden Edmonton där vi båda studerat, därför ville vi fira någonstans mellan städerna och vad passar bättre än bergen?

Vi är varandras raka motsatser; Malin älskar historia, konst och kultur medan Trevor älskar att vandra i berg, campa och spela ishockey. Därför passade det oss utmärkt att ha två bröllopsfester, ett var kan man säga.

För bröllopsceremonin hade vi redan tittat ut Gunnebo Slott, 1700-talet är Malin särskilt förälskad i och samtidigt tyckte vi om att slottet inte var för pråligt (för att vara ett slott). Trädgården på slottet är helt förtrollande. Vi valde en enklare fest för att vara mer ekonomiska. Ett festtält sattes upp på en äng hos Malins morföräldrar.

Vi planerade även in en mindre bröllopsfest i Vancouver på en kinesisk restaurang med Trevors släktingar på hans fars sida. Malin fick en vacker traditionell cheongsam (kinesisk långklänning) i röd spets av Trevors farmor och styvmor som gåva inför festen.

Vi ville ha ett litet bröllop eftersom ingen av oss är särskilt förtjusta i att vara i centrum. Det var antagligen den svåraste biten i planeringen, att välja vilka man skulle bjuda och att undvika att göra någon upprörd. 

Båda våra familjer och våra Toastmasters var otroligt hjälpsamma med alla förberedelser inför bröllopet. Vi hade aldrig fått ihop det utan det fantastiska lagarbetet och det var rörande hur alla kämpade på bara för att göra vår dag speciell. Det hårda slitet berodde mest på DIY-festen där vi själva ordnade tältet, dekorationerna, dukning, upphämtning av blommor och matlagningen.

Några dagar före bröllopet kom Trevors familj till Sverige, inklusive hans 79-åriga farmor (mama). Kvällen innan bröllopet bjöd Trevors pappa på en rehearsal dinner på en restaurang vid Steninges kust, precis vid havet. Efter middagen delade vi på oss, Malins systrar sov över i vårt hus och Trevor sov i ett annat hus med sin familj. Det var omöjligt att somna.

Ceremonin

Vi stod tillsammans i den ovala vestibulen mellan skulpturer av Merkurius och Venus den 30 juni 2019 på Gunnebo slott. Musiken började, två kvinnor i tidstypiska dräkter från Gunnebos personal öppnade dörrarna åt oss och vi steg in i stora salongen där våra familjer och vänner väntade. I taket hängde en kristallkrona och framför de franska glasade dörrarna stod prästen. Ceremonin gick fort och Trevors styvmamma läste en sonett av Shakespeare.

Efter ceremonin steg vi igenom de franska dörrarna och ut på terrassen. Vi vinkade ner till våra gäster innan vi gick nerför trappan och blev attackerade av såpbubblor. Vi minglade och kramades vid trädgården i söder. Lättnaden efter all spänning var fantastisk och vi kände oss bubbliga och fulla av lycka.

 

Festen

Vi anlände hos Malins morföräldrar på den halländska landsbygden i en klassisk blå Volkswagen Typ 1. Musik spelades och vi hällde upp Moët et Chandon i ett torn av champagneglas. Vi skålade och sedan var det dags för buffén. Allt var vegetariskt med mycket frukt och grönsaker, olika sorters bröd, pajer, sallader, potatissallad och crêpes. På långbordet var det guldbestick, vaser med rosor och pioner i rosa och vitt, levande ljus och rosa servetter med varsitt blad av murgröna. Ljusslingor blinkade i tältets tak. Under middagen hölls tårdrypande tal trots att varken Malin eller Trevors familj är särskilt känslosam. Det var otroligt mycket kärlek från alla vilket var det bästa med kvällen. Bara fina människor som ville varandra gott.

Det blev dans och mer mingel innan vår vän Jennie serverade sina vackra chokladtårtor med jordgubbsmousse.

Kvällen avslutades med fyrverkerier vid midnatt. Vi höll om varandra och beundrade det gyllene glittret som sprakade mot himlen. En sådan sagolik bröllopsdag. En midsommarnattsdröm.

Fotograferna

Det var viktigare för Malin att ha en ordentlig fotograf, hon är den som alltid fotar och hamnar därför sällan själv på bild. Efter mycket sökande var valet ganska enkelt, Fanny Amanda Nilsson från våra hemtrakter blev det självklara valet. Hon är så lugn och rar vilket hjälpte oss som är väldigt stela när vi blir fotograferade. Vi valde att fotas under ceremonin och att ta porträtt vid Gunnebo efteråt.

För bröllopsfotona i Kanada var det svårare att hitta en fotograf som skulle finnas i närheten av Valemount just det datumet vi valt. Till slut lyckades vi hitta Angela Roxburgh från Brz Photography som tog porträtt av oss vid olika floder.

Bröllopsresan

Vi beslutade att skjuta upp bröllopsresan eftersom vi endast någon vecka efter bröllopet begav oss till Kanada för att fortsätta firandet. Efter en roadtrip genom klippiga bergen var vi utomhus och hade satt ihop en rad med picknickbord vid Mount Robson Lodge där klassiska kanadensiska timmerstugor var utströdda med utsikt över bergstoppen av Mount Robson. Citronelladoftande värmeljus tändes för att skrämma bort sommarmyggen och ljusslingor hängde ovanför bordet. Vi hade ett väldigt avslappnat camping-tema och beställde pizza och sallad från en restaurang i Valemount. Till efterrätt serverade vi tre olika sorters pajer med sommarbär. Det var väldigt kanadensiskt och typiskt Trevor. Vi gjorde roliga lekar och spelade krocket med indiemusik i bakgrunden. En brasa knastrade i bakgrunden och lös upp den mysiga kvällen.

Själva bröllopsresan blev ytterligare uppskjuten tack vare Covid-19. Sommaren 2022 kunde vi äntligen åka till Irland där vi åkte på roadtrip i en hyrd Tesla genom kusten, betesmarkerna och de färgglada städerna. Vi besökte slottsruiner, paddlade kajak och beundrade klippor, vattenfall och gamla bibliotek.

Speciella händelser

En speciell stund för Malin var när hon anlände på Gunnebo slott innan ceremonin tillsammans med sina systrar. Jag gick igenom matsalen som blivit mitt omklädningsrum och salongen där vi skulle vigas och kände mig så otroligt nöjd med platsen vi valt. Vi hade inte besökt slottet på något år och jag hade glömt hur vackert det var. Att kunna promenera genom slottet själv först och ta in all dess skönhet var en av de få stunder jag fick för mig själv den dagen och den var helt fylld av lycka.

Trevor tyckte det var fantastiskt att ha våra två familjer samlade på en plats för första gången. Det gjorde bröllopsdagen fulländad att sitta tillsammans vid ett långbord som en stor familj.

Ett av de finaste ögonblicken för Malin var när Trevors farmor smög upp under festmåltiden och gav henne sin vigselring, en guldring med ett ”L” på. Hon sa att det var den finaste av ringarna hon burit på sitt bröllop i Hong Kong och att hon sparat den till när hennes första sonson gifte sig. Det var en ära.

Korta fakta om Malin & Trevors bröllop:

 

Vem friade? Trevor friade utanför Kungliga Operan i Stockholm

Vigselplats? Salongen på Gunnebo Slott i Mölndal

Festplats? Ett festtält på en sommaräng hos Malins morföräldrar för bröllopet i Sverige. Mount Robson Lodge i Valemount i Kanada för vår andra bröllopsfest

Brudens kläder från? En off-shoulder spetsklänning från Lilly

Brudgummens kläder från? En marinblå kostym från These Glory Days

Ringar? Malins förlovningsring är tre stenar solitaire-diamanter med diamantkrage i en guldring. Vigselringen är en guldring med en rad diamanter. Trevors vigselring är en enkel ring i borstad stål.

Maten? Familjerna hjälptes åt att ordna en vegetarisk festbuffé.

Bröllopsfotograf? Fanny Amanda Nilsson, FA create (Sverige) Angela Roxburg BRZ Photography (Kanada)

Hur många gäster bjöd ni på bröllopet? 29, vi ville ha ett litet och intimt bröllop eftersom ingen av oss är särskilt mycket för uppmärksamhet.

Det bästa på er bröllopsdag? Det var överväldigande hur mycket kärlek dagen innehöll, våra familjer är inte särskilt känslosamma men det var tårar och vackra tal från alla håll vilket fick en att känna sig otroligt älskad.

Vad gav ni i morgongåva? Malin hade skapat två fina fotoalbum som sammanfattade våra nästan 10 år tillsammans. Trevor hade köpt en brevstämpel med Malins signatur eftersom hon älskar att skriva fina brev och inbjudningar.

Hur gick bröllopsplaneringen? Den gick bra, Malin är utbildad inom Event Management så hon skötte det mesta. Trevor är dock mer realistisk med budget så vi var ett bra team. Vi hade 1,5 år på oss att planera efter förlovningen så det var inte för stressigt. Planera är nog det lättaste men att genomföra tar mycket längre tid än förväntat.

Läs Mer

Frieri på bioduken

Peter och Jenny var på bio för att fira ett projekt som blivit klart. Se vad som hände sen!

Vad kostar en bröllopsklänning?

Vi reder ut det många av er undrar: Vad kostar egentligen en bröllopsklänning och hur mycket är det vanligt att…

Bröllop i Toscana!

Linda och Björn gifte sig i Toscana, och här presenterar vi bilderna från det vackra bröllopet!

Emelia & Davids bröllop

”Det bästa med vår dag var alla positiva överraskningar under dagen och middagen. Läs mer om Emelia & Davids bröllop…

Judiska bröllop

Kanske är du bjuden på ett bröllop till någon som har en annan kulturell eller religiös bakgrund? I den här…

Malin & Trevors bröllop

Magiskt sagobröllop på 1700-talsslott med mytiska statyer och gnistrande kristallkronor, blommande trädgårdar och gröna alléer.

Min bröllopssajt

Med en egen bröllopshemsida gör ni det enkelt för gästerna och er själva. Hemsidan är enkel att skapa och era…

Boktipset – Kärlek utan tjafs

Boken Kärlek utan tjafs är en kompromisslös bok om relationer, med ett innehåll som verkligen berör på djupet.

Hitta din bröllopsfotograf!

Se till att föreviga er bröllopsdag genom att anlita en professionell bröllopsfotograf.

Jennifer & Jens

– Det finaste minnet från vårt bröllop är vår First Look, berättar brudparet Jennifer och Jens. Läs deras berättelse här!

Dela dina bästa bröllopstips!

Vad var det som gjorde att ert bröllop blev sådär underbart magiskt? Nu vill vi ta reda på era bästa…

Sociala medier och delning av bilder

Det här med sociala medier kan vara klurigt för bröllopsgästerna. Får man använda mobiler på festen? Får man lägga upp…

Vinterbröllop – allt du vill veta

Drömmer du om ett vinterbröllop i vitt med naturen i fokus? Här kommer allt du behöver veta om vinterbröllop i…

Vad gör en bröllopskoordinator?

Vi har tagit kontakt med bröllopskoordinatorn Linn Sunesson Heimdal som berättar om hur hon hjälper brudpar planera sina drömbröllop.

Bröllopstrender i pandemins fotspår

Vi på Bröllopsmagasinet har lagt örat mot rälsen och tittat närmare på 7 bröllopstrender som vuxit fram i pandemins fotspår.

Malin Vinblad, fotografen som fångar känslan

Vi har pratat med Malin Vinblad som håller till på Gotland, och fått tips på hur man ska tänka när…

Gift er först – festa senare!

Wed first – party later; gift er först – festa senare. Vad är fördelarna med ett sådant upplägg?

Förevigas i en annorlunda miljö!

Här tittar vi närmare på ämnet bröllopsfotografier tagna i annorlunda miljöer.

Vickning – ett uppskattat inslag

Vickning, nattamat, nattsexa… kärt barn har många namn. Vickning är en enklare måltid som serveras framåt småtimmarna på festliga tillställningar…

Så väljer ni tema för ert bröllop

Ett tema gör att er stora dag känns mer komplett och mer personlig för er och era gäster så välj…

Vett och etikett – före, under och efter bröllopet

Vi har tagit reda på vilken vett och etikett det är som gället före, under och efter er stora dag.

Vill du gifta dig med mig?

Behöver du inspiration till olika sätt att fria? Vi har sammanställt några romantiska idéer för ett magiskt frieri.

Lisa & Henrik Borgs bröllop

Här kan du läsa om Lisa Anckarman och Henrik Borgs fantastiska bröllop!

20 romantiska vinterdejter för dig och din partner

Vi har listat 20 romantiska vinterdejter som kommer att ge er en underbar julhelg tillsammans.

Konsten att skriva önskelista

Få tips om hur ni kan underlätta för gästerna att hitta den perfekta bröllopsgåvan.

9 tips om hur ni bevarar kärleken

Oavsett om ni har varit tillsammans i ett eller 10 år behöver ni vårda er kärlek till varandra.

Bröllopsbåge

Vill du ha ett unikt och personligt bröllop? Bli man och hustru under en vacker och romantisk bröllopsbåge!

9 romantiska julfilmer för två

Vi räknar ner dagarna till julafton och medans vi väntar kan du krypa under filten och titta på dessa 9…

Drop in bröllop på Kalmar slott

Kalmar Slott har arrangerat bröllop sedan 1276 och har idag en av Sveriges populäraste bröllopskyrkor. På självaste Alla hjärtans dag…

Körschema för bröllopsdagen

Tänker ni att ni tar bröllopsdagen som den kommer utan några fasta tidpunkter? Tänk om! De bästa bröllop är planerade…

Anländ till festen med stil

Har ni en plan hur ni vill anlända till bröllopsfesten eller är ni i desperat behov av tips och idéer?…

Vill du gifta dig med mig?

Ska du fria själv eller har du en nära vän som tänker fria? Visa då denna artikel och inspireras av…

Vårt bröllop

Har du precis gift dig? Vi vill gärna höra om ert bröllop och dela med oss av era råd och…

21 tips inför bröllopsplaneringen

Att planera ett bröllop är roligt, men kan också vara stressigt. Här kommer 21 tips för när det är dags…

Barn på bröllop

Ska ni ha barn med på ert bröllop? Om ni vill ha ett barnvänligt bröllop finns det flera sakar att…

12 tips på hur ni planerar och genomför den perfekta bröllopsresan

Det finns mycket att tänka på när man planerar en smekmånad. Vi ger dig 12 tips om hur du kan…

Så väljer ni destination för er bröllopsresa – 11 tips på vägen!

Planerar du bröllopsresa? Här får du 11 tips på hur du hittar det perfekta resmålet!

Så skapar ni den perfekta hemsidan för ert bröllop

Er bröllopshemsida är mer än en formalitet, det är en viktig källa som håller era gäster informerade.

9 tips – så maxar ni bröllopsfesten!

Att planera bröllopsfesten är otroligt härligt - se till att ni gör bröllopsfesten oförglömlig för era gäster!

Gruppbilder på bröllopet? Här är den kompletta guiden!

I den här artikeln guidar vi dig till de bästa grupp- och mingelbilderna.

En kick-off för ett jämställt liv tillsammans

Att dela ansvar och bekräfta varandra är grunden för en lång och lycklig relation.

Dags att skriva önskelista

Hur skriver man egentligen en önskelista och vad finns det för Vett- & Etikett-regler kring denna?

Sara & Philips bröllop

Sara och Philips fantastiska bröllop gick av stapeln en solig oktoberdag i vackra Norrvikens trädgårdar utanför Båstad i Skåne.

Julia & Adams bröllop

Läs Julia och Adams berättelse om sitt bröllop i Allhelgonakyrkan och hur det gick till när de blev herr och…

Bröllop i Toscana

Hanna och Jesper samlade deras vänner från alla jordens hörn och höll sitt bröllop på en högt belägen vingård i…

Josefin och Per-Anders bröllop

Josefin och Per-Anders drömde om ett stort sagobröllop men vågade aldrig tro på att det skulle infrias. Men drömmar kan…

Elopements – vad är det, egentligen?

Skippa ett stort bröllop och bara smita i väg för ett hemligt bröllop? Elopements som de så fint kallas har…

En burgerlig vigsel

Gifta dig på McDonalds i sann Las-vegas anda? Den 27 augusti öppnar McDonald´s i Nacka upp McDriven för Drive Thru-bröllop.

Så har pandemin ändrat hur vi firar bröllop

Även om vi önskar att pandemin aldrig ägt rumt finns det faktiskt några positiva påverkningar som pandemin haft.

Bröllop på Gotland

Att gifta sig på Gotland var något som vi drömde om men vi var ändå tveksamma till det; att planera…

Sandra & Christians bröllop

Vi har sedan flera år tillbaka varit säkra på att vi vill dela livet med varandra och giftermål kändes därför…

Invigning av Suite Lars Wallin

Vi blev inbjudna till den storslagna invigningen av Suite Lars Wallin på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

Caroline & Patriks bröllop

Caroline och Patrik gifte sig i en intim ceremoni i Barcelona, den magiska staden som dom förlovade sig i. Läs…

Ida & Johans bröllop

En solig dag i slutet av augusti, 5 år efter att vi hade vår första dejt, gick Johan ner på…

Bröllopsfest – efter pandemin

För några gäster kan det vara en utmaning att besöka sociala tillställningar och event igen.

Fredrik & Olivias bröllop

En borttappad ring blev startskottet för Fredrik och Olivias fantastiska bröllop.

Lars Wallin designar bröllopssvit i Göteborg

Lars Wallin ingått ett samarbete med Radisson Blu Scandinavia om att designa en helt unik bröllopssvit – och vi har…

Fira kärleken i Sigtuna

Sigtuna är som gjort för romantik. Här finns alla förutsättningar för att skapa en unik och minnesvärd upplevelse.

Checklista för din bröllopsplanering

Det finns mycket att hålla reda på när det gäller bröllopsplanering. Vi tipsar dig om när du ska göra vad…

Låt bröllopsplaneringen börja!

Bröllopsplaneringen är en spännande tid, men det är mycket att tänka på och komma i håg. Vi har sammanställt en…

Lyckad bröllopsmässa i Umeå!

Äntligen dags för bröllopsmässa igen och Bröllopsmässan i Umeå blev en succé!

Förnya era löften

Många par väljer att förnya sina löften. Men hur går det till juridiskt och praktiskt till? Vi har svaren.

Ge varandra en morgongåva

Att ge varandra en present morgonen efter bröllopet är fin tradition värd att bevara.

Ös på med blommor

Att bära en vacker brudbukett på sitt bröllop ser många som både en självklarhet och en fin tradition.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du ha senaste nytt, tips inför ditt bröllop och unika erbjudanden för våra läsare?

Vem gör vad på bröllopet?

Under ett bröllop är det en del viktiga nyckelpersoner som ska utges. Men vad är deras uppgifter?

Bröllopsfotografering – 20 vanliga misstag

Tänk på följande innan du bokar fotograf eller det är dags för bröllopsfotografering.

Den ultimata checklistan EFTER bröllopet

Många brudpar glömmer bort viktiga uppgifter att göra efter bröllopet. Här har vi sammanställt en checklista för att underlätta för…

Indiskt bröllop i Sverige

Möt paret som lyckades genomföra ett magiskt 3-dagars bröllop med Indiskt tema i Sverige. Här får vi ta del av…

Drömbröllop mitt i veckan

Med tusentals bröllop framflyttade till detta år är det många lördagar framöver som nu blivit fullbokade. Vi har lösningen!

Bröllop och sociala medier

Sociala medier kan verkligen ha positiv effekt i samband med bröllopet. Dock önskar inte alla brudpar dela sin stora dag…

Efter Corona – så planerar vi bröllop

Corona ställde krav på nya innovativa lösningar och idéer för många – inte minst blivande brudpar som planerar bröllop.

Put a ring on it!

Är en förlovning och ett frieri samma sak? Vi besvarar några viktiga frågor kring frieriet, förlovnings- och vigselringen.

Fånga bröllopsdagen genom magiska bilder

Att få leverera de viktigaste bilderna i två personers liv är en stor ära för bröllopsfotografen Linnéa Broberg.

Skapa en unik och minnesvärd vigsel

Vigseln är ett stort och högtidligt ögonblick för alla närvarande. Bromma församlings präst Cathrine Nordqvist berättar om vigselceremonin i Svenska…

10 steg till att hitta rätt bröllopsfotograf

Följ dessa riktlinjer och finn den bröllopsfotograf som passar bäst till att föreviga er stora dag. Vi har listat alla…

Välj dina tärnor med omsorg

Innan du väljer din brudtärna finns det några saker du ska tänka på.

Bröllop med Great Gatsby-tema

Häng med på detta härliga 3-dagars bröllop där vigselplatsen var ett flygfält och gästerna fick dansa på bröllopsfesten i 20-tals-stass.

9 tips för en lyckad bröllopsdag

Många blivande brudar är nervösa inför bröllopet över att något ska gå fel under bröllopsdagen. I den här artikeln ger…

Skapa er bröllopsbudget

Det första stadiet i en bröllopsplanering är att skapa en bröllopsbudget.

Hur det känns att ställa in sitt drömbröllop

Emily hade sitt drömbröllop planerat på en strand i Thailand. När Coronavirusert plötsligt började spridas runtom i världen började alla…

Underhållning till bröllopsfesten

Trött på tipspromenad och liveband? Här kommer 7 unika tips på hur ni underhåller gästerna under bröllopsfesten.

Så får ni en lycklig relation

Elin Ribjer driver relationspodden ”Så kan det gå” och här tipsar hon oss om hur man får en lycklig och…

Så hittar ni rätt bröllopsfotograf till er stora dag

Bröllopsbilderna är något som ni kommer ha kvar i all evighet och som hjälper er minnas er fantastiska bröllopsdag. Här…

Bröllop – med eller utan barn?

Visst finns det en hel del att tänka på och förbereda om ni bestämmer er för ett bröllop med barn.…

Dresscode – så tolkar du klädkoden på inbjudan

De fyra etablerade klädkoderna är högtidsdräkt, jacquet, mörk kostym och kavaj

Saknas: Brudslöja, smoking och vigselring

En brudslöja, en smoking och en vigselring är exempel på några saker som anmälts saknade av resenärer efter resor med…

Vintips – Lyxiga härliga bubblor

Vi är mer kunniga och nyfikna på bubblande vin än någonsin förr. Effekten blir att det lanseras fler mousserande viner…

Dags att skriva önskelista

Att skriva önskelista för bröllopsgåvorna idag medför ett ganska brett val. Här kan man önska sig allt från husgeråd till…

Gåvor till ditt brudfölje

Såväl tärnor som marskalkar engagerar sig och lägger (förhoppningsvis) ned mycket tid och energi åt att ert bröllop ska bli…

Stor planeringsguide för blivande brudpar

Att planera ett bröllop kräver att ni båda håller tungan rätt i munnen och lär er att prioritera rätt saker,…

Social Media Wedding

Vill du ta ditt bröllop online, men vet inte hur? Vi har kikat närmare på hur det fungerar att tillgängliggöra…

Att skapa drömmar

Låt en professionell bröllopskoordinator hjälpa er att skapa ert drömbröllop!

Var framgångsrik som bröllopsplanerare

Jobbet som bröllopsplanerare blir mer och mer attraktivt. Fler och fler blivande par skulle helst vilja få råd och åtföljas…

Gåvor till brudparet

Förslag på underbara gåvor till brudparet. Kanske du hittar den perfekta presenten till paret som har allt?

Sadaf & Rafeds bröllop

Frieriet gjordes i Paris, på en romantisk överraskningsresa. Han hade planerat allt in i minsta detalj, men som alla vet…

Emilia & Gustavs bröllop

Efter drygt ett (fantastiskt) år som par åkte vi på en drömsemester till Maldiverna i februari 2017. Inte anade jag…

Bröllopspresent – önskelista

Inget brudpar vill ha fem brödrostar i bröllopspresent och ingen gäst vill komma med samma present som någon annan. Men…

Emma & Carls bröllop

Här får vi ta del av Carl & Emmas kärlekshistoria och vackra bröllop på Gotland.

Anna-Karin och Daniels bröllop

Känslan att se glädjen hos våra barn inne i kyrkan var fantastisk. Trots att de är så små kunde de…

SystrarnasPolen guidar dig till en lyckad Polenupplevelse

Allt fler väljer Polen för att anordna möhippa/svensexa. Här finns någonting som passar alla smaker och plånböcker. Eller varför inte…

Äktenskapsförord – en svår fråga?

När man går i giftastankar kan det kännas långt borta att ens nämna ordet äktenskapsförord. Men det kan vara ett…

Julia & Jonas bröllop

När lokalen var bokad och brudklänningen inköpt fick Julia och Jonas reda på att de väntade barn, och helt plötsligt…

Camilla & Roberts bröllop

”Once upon a time”… så kanske vi skulle börja skriva vår berättelse, eller vår resa som det ibland känns som.

Bröllopsdagar

Bröllopsdagar firar vi för att påminna oss om varför vi gifter oss. En dag att speciellt ägna åt varandra och…

Så undviker du att bli en Bridezilla

Vi känner alla till Bridezillabruden som får en ångestattack när hon inte har full koll på alla detaljer. Gå inte…