Efter Corona – så planerar vi bröllop

Corona bröllop

Pandemin av corona ställde krav på nya innovativa lösningar och idéer för många – inte minst blivande brudpar som planerar bröllop. Såväl brudpar som aktörer i branschen har fått komma på kreativa lösningar och funnit en väg framåt som också påverkat trenderna. Såhär har pandemin influerat bröllopstrenderna.

Text: Anna Storm   |   Foto: Adobestock.com

Hur corona ändrade oss

Innan januari 2020 kunde vi knappt stava till ordet pandemi och stod helt ovetandes kring vad kommande månader skulle komma att innebära. Men efter ett omvälvande år är det väldigt få människor som inte drabbats på något sätt av viruset. Även om de flesta av oss haft turen att få behålla hälsan och inte blivit sjuka är det mycket runt omkring oss som drabbats. Inte minst för alla brudpar som under 2020 tvingades ställa in, skjuta upp eller förändra bröllopsplanerna helt.

På många sätt är förändring en svår process som tar tid och i början känns det inte alltid som om förändringen blir till det bättre. Och även om pandemin på många sätt inneburit hemska saker så finns det faktiskt nytänkande, kreativitet och trender som blomstrat tack vare att vi tvingats tänka annorlunda. Och även om vi hoppas på att det dröjer många år innan en ny pandemi är här finns det ändå saker vi nu tar med oss när vi planerar bröllop inför framtiden. Några saker i bröllopsplaneringen kanske till och med känns bättre nu än vad de gjorde förut? Häng med så guidar vi er hur man kan tänka om man planerar bröllop inom en nära framtid.

Mat på bröllop

Vad vi äter och inte minst hur vi äter bröllopsmiddagen har påverkats av pandemin. Innan var det relativt vanligt att servera en buffé på bröllopsmiddagen där gästerna försåg sig själva av maten. Idag? Idag känns det otänkbart att varenda gäst själv lägger upp maten på tallriken och risken för att sprida bakterier och virus kan öka när vi är fler som rör maten alla äter. Idag ser vi istället att bröllopsmiddagen serveras genom en klassisk tallriksservering där maten serveras till sittande gäster utav serveringspersonal. Önskar man som brudpar något inslag av buffé på menyn är ett alternativ att servera genom ett sharing-koncept vid borden. Låt oss säga att ni placerat era bröllopsgäster om bord på omkring 6 personer. Låt då exempelvis förrätten bestå av sharing-rätter som delas vid borden på stora fat. Visst blir det så att 6 personer delar på samma mat, men det är ändå mer hygieniskt än en buffé som exakt alla gäster förser sig utav.

Fördelar med tallriksservering

Fördelarna med att servera sittande bröllopsgäster är många. Utöver den hygieniska aspekten så är det också lättare att beräkna mängden mat som kommer gå åt då detta baseras på antal gäster och 1 portion/gäst. Det blir också enklare för er toastmaster/ toastmadame att hålla körschemat under festen och planera in tillfällen för tal och underhållning. Som talare vill man ju inte att bordet längst ned i salen reser sig för att hämta en andra omgång mat precis när man ska dra sitt hyllningstal till brudparet.

Tallriksservering

Tallriksservering känns nu som det självklara valet. Välj mellan en klassisk upplägg av 3 rätter eller servera enligt sharing-koncept vid borden.

Gästerna

En utav de största utmaningar när det kommer till att arrangera bröllop under en pågående pandemi (eller tiden efteråt) är hur man ska tänka kring antalet gäster. Från att ha kunnat bjuda obegränsat med nära och kära har det nu funnits restriktioner att ta hänsyn till. Många blev förskräckta av detta i början medan en del tyckte det nu var skönt att ha en legitim anledning att inte behöva bjuda den där arbetskollegan eller kusinen på bröllopet. Hur framtiden än kommer se ut fick vi oss alla en tankeställare kring hur många och vilka vi väljer att bjuda in till bröllopet.

Fördelar med mindre antal gäster

Istället för att bjuda 100 gäster på ert bröllop och ni kanske har möjligheten att samtala med 60 av dem och känna dåligt samvete för resterande kan det nu vara skönt att skära ner på antalet gäster. Genom att bjuda mindre antal personer till ert bröllop har ni nu en möjlighet att verkligen prata med allihop och mingla. Färre antal gäster gör också att ni med samma budget kan erbjuda ett exklusivare bröllop. Kanske kan de pengar ni sparar på icke bjudna gäster gå till exklusivare råvaror till middagen eller en storslagen entré med helikopter? Valet är ert! Den exklusiva trenden är i alla fall här för att stanna.

bröllopsfest utomhus

Färre antal bröllopsgäster betyder fler valmöjligheter när det kommer till val av bröllopslokal.

Klädsel på bröllop

Valet av klädsel – och framförallt valet av bröllopsklänning, har varit ganska tvådelat under pandemin. En del brudar har valt att anamma den minimalistiska stilen fullt ut och matchat det avskalade, intima bröllopet med en klänning i samma tema. Eleganta klänningar i ett material, så som crêpe, satin eller silke har varit mångas signum. Även den kortare klänningen har synts en hel del under föregående säsong. Andra brudar har valt att göra precis tvärtom och hyllat det intima och exklusiva bröllopet med en extravagant bröllopsklänning. Då budgeten fått göras om och antal gäster skurits ned har man istället valt att införskaffa en oförglömlig bröllopsklänning till den stora dagen.

Fördelarna kring klädsel vid mindre bröllop

Vid ett mindre, mer intimt bröllop finns oändliga valmöjligheter kring just klädsel. Och utöver bruden finns det också mer utrymme att verkligen gå all-in kring ett tema. Med 100st gäster är det kanske svårt att uppnå ett visst tema på alla gästers klädsel, medan om ni enbart bjuder 30 gäster finns större potential till ett oförglömligt tema. Be exempelvis alla gäster bära huvudbonad eller enbart plagg i midnattsblått. Eller varför inte satsa på 20-tals glamour eller bohemiskt ut i fingerspetsarna? Låt kreativiteten flöda och förklara för era gäster exakt hur mycket ert valda tema betyder för er.

Vackra bröllopslokaler

Vid ett mindre bröllop är det enklare att verkligen gå all-in på ert bestämda bröllopstema.

Lokalen

Valet av lokal för bröllopsmiddag och fest påverkas såklart också av pandemin. När det varit nedskärningar kring antalet gäster känns det kanske onödigt att hyra en lokal med kapacitet för 150 sittande gäster när ni bara blir en tredjedel så många. Alternativen som öppnar upp sig här är att en del festlokaler valt att dela upp lokalen till två eller tre mindre lokaler och kan på så sätt husera fler bröllop samtidigt. Detta kan ha en positiv inverkan på priset  för er då det ofta är dyrare att abonnera en hel lokal än exempelvis utvalda delar.

Fördelarna med mindre lokaler

Att hitta en lokal som rymmer 150 sittande gäster och samtidigt motsvarar era önskemål kring stil och tema kan vara lättare sagt än gjort. Genom ett mindre bröllop öppnas fler valmöjligheter upp och nu kan ni kanske abonnera er favoritrestaurang eller göra om någons bakgård till den perfekta kulissen för ert bröllop? Dessutom är det betydligt enklare att dekorera en mindre lokal än en hel festvåning utefter ert bröllopstema.

Bröllopslokaler

Bröllopsresan

Resebranschen och vårt sätt att resa har kanske varit det allra mest påtagliga som förändrats under pandemin. Hårda restriktioner kring resande såväl inom landet som utanför landets gränser har gjort att det varit svårt att drömma om kritvita stränder och vajande palmer. Men däremot har nya trender poppat upp. Vi har generellt blivit bättre på att upptäcka vackra platser, fantastiska SPA-anläggningar och magiska hotell i vårt eget land. Vem sa att bröllopsresan måste innebära en flygning? Passa på att upptäcka ert hemland och unna er några dagars lyx på hemmaplan. Checka in på ett hotell ni drömt om att besöka, gå en vinprovning, hoppa fallskärm eller boka in dubbla SPA-behandlingar. Och när det sedan blir tillåtet att resa igen ser vi trenden gå mot färre, men mer noga planerade resor. Vi kommer troligtvis inte resa på samma sätt som vi gjorde förut, men när vi väl gör det så väljer vi att slå på stort.

Läs Mer

Min bröllopssajt

Med en egen bröllopshemsida gör ni det enkelt för gästerna och er själva. Hemsidan är enkel att skapa och era…

Vett och etikett – före, under och efter bröllopet

Vi har tagit reda på vilken vett och etikett det är som gället före, under och efter er stora dag.

Vill du gifta dig med mig?

Behöver du inspiration till olika sätt att fria? Vi har sammanställt några romantiska idéer för ett magiskt frieri.

20 romantiska vinterdejter för dig och din partner

Vi har listat 20 romantiska vinterdejter som kommer att ge er en underbar julhelg tillsammans.

Konsten att skriva önskelista

Få tips om hur ni kan underlätta för gästerna att hitta den perfekta bröllopsgåvan.

9 tips om hur ni bevarar kärleken

Oavsett om ni har varit tillsammans i ett eller 10 år behöver ni vårda er kärlek till varandra.

Bröllopsbåge

Vill du ha ett unikt och personligt bröllop? Bli man och hustru under en vacker och romantisk bröllopsbåge!

9 romantiska julfilmer för två

Vi räknar ner dagarna till julafton och medans vi väntar kan du krypa under filten och titta på dessa 9…

Drop in bröllop på Kalmar slott

Kalmar Slott har arrangerat bröllop sedan 1276 och har idag en av Sveriges populäraste bröllopskyrkor. På självaste Alla hjärtans dag…

Körschema för bröllopsdagen

Tänker ni att ni tar bröllopsdagen som den kommer utan några fasta tidpunkter? Tänk om! De bästa bröllop är planerade…

Anländ till festen med stil

Har ni en plan hur ni vill anlända till bröllopsfesten eller är ni i desperat behov av tips och idéer?…

Vill du gifta dig med mig?

Ska du fria själv eller har du en nära vän som tänker fria? Visa då denna artikel och inspireras av…

Vårt bröllop

Har du precis gift dig? Vi vill gärna höra om ert bröllop och dela med oss av era råd och…

Hitta din bröllopsfotograf!

Se till att föreviga er bröllopsdag genom att anlita en professionell bröllopsfotograf.

21 tips inför bröllopsplaneringen

Att planera ett bröllop är roligt, men kan också vara stressigt. Här kommer 21 tips för när det är dags…

Barn på bröllop

Ska ni ha barn med på ert bröllop? Om ni vill ha ett barnvänligt bröllop finns det flera sakar att…

12 tips på hur ni planerar och genomför den perfekta bröllopsresan

Det finns mycket att tänka på när man planerar en smekmånad. Vi ger dig 12 tips om hur du kan…

Så väljer ni destination för er bröllopsresa – 11 tips på vägen!

Planerar du bröllopsresa? Här får du 11 tips på hur du hittar det perfekta resmålet!

Så skapar ni den perfekta hemsidan för ert bröllop

Er bröllopshemsida är mer än en formalitet, det är en viktig källa som håller era gäster informerade.

9 tips – så maxar ni bröllopsfesten!

Att planera bröllopsfesten är otroligt härligt - se till att ni gör bröllopsfesten oförglömlig för era gäster!

Gruppbilder på bröllopet? Här är den kompletta guiden!

I den här artikeln guidar vi dig till de bästa grupp- och mingelbilderna.

En kick-off för ett jämställt liv tillsammans

Att dela ansvar och bekräfta varandra är grunden för en lång och lycklig relation.

Dags att skriva önskelista

Hur skriver man egentligen en önskelista och vad finns det för Vett- & Etikett-regler kring denna?

Sara & Philips bröllop

Sara och Philips fantastiska bröllop gick av stapeln en solig oktoberdag i vackra Norrvikens trädgårdar utanför Båstad i Skåne.

Julia & Adams bröllop

Läs Julia och Adams berättelse om sitt bröllop i Allhelgonakyrkan och hur det gick till när de blev herr och…

Bröllop i Toscana

Hanna och Jesper samlade deras vänner från alla jordens hörn och höll sitt bröllop på en högt belägen vingård i…

Josefin och Per-Anders bröllop

Josefin och Per-Anders drömde om ett stort sagobröllop men vågade aldrig tro på att det skulle infrias. Men drömmar kan…

Elopements – vad är det, egentligen?

Skippa ett stort bröllop och bara smita i väg för ett hemligt bröllop? Elopements som de så fint kallas har…

En burgerlig vigsel

Gifta dig på McDonalds i sann Las-vegas anda? Den 27 augusti öppnar McDonald´s i Nacka upp McDriven för Drive Thru-bröllop.

Så har pandemin ändrat hur vi firar bröllop

Även om vi önskar att pandemin aldrig ägt rumt finns det faktiskt några positiva påverkningar som pandemin haft.

Bröllop på Gotland

Att gifta sig på Gotland var något som vi drömde om men vi var ändå tveksamma till det; att planera…

Sandra & Christians bröllop

Vi har sedan flera år tillbaka varit säkra på att vi vill dela livet med varandra och giftermål kändes därför…

Invigning av Suite Lars Wallin

Vi blev inbjudna till den storslagna invigningen av Suite Lars Wallin på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

Caroline & Patriks bröllop

Caroline och Patrik gifte sig i en intim ceremoni i Barcelona, den magiska staden som dom förlovade sig i. Läs…

Ida & Johans bröllop

En solig dag i slutet av augusti, 5 år efter att vi hade vår första dejt, gick Johan ner på…

Bröllopsfest – efter pandemin

För några gäster kan det vara en utmaning att besöka sociala tillställningar och event igen.

Fredrik & Olivias bröllop

En borttappad ring blev startskottet för Fredrik och Olivias fantastiska bröllop.

Lars Wallin designar bröllopssvit i Göteborg

Lars Wallin ingått ett samarbete med Radisson Blu Scandinavia om att designa en helt unik bröllopssvit – och vi har…

Fira kärleken i Sigtuna

Sigtuna är som gjort för romantik. Här finns alla förutsättningar för att skapa en unik och minnesvärd upplevelse.

Drop-in-vigsel på Nääs Fabriker

Förlovade och spontana? På Nääs Fabriker anordnas drop-in-vigslar två gånger per år - först till kvarn är det som gäller!

Checklista för din bröllopsplanering

Det finns mycket att hålla reda på när det gäller bröllopsplanering. Vi tipsar dig om när du ska göra vad…

Låt bröllopsplaneringen börja!

Bröllopsplaneringen är en spännande tid, men det är mycket att tänka på och komma i håg. Vi har sammanställt en…

Lyckad bröllopsmässa i Umeå!

Äntligen dags för bröllopsmässa igen och Bröllopsmässan i Umeå blev en succé!

Förnya era löften

Många par väljer att förnya sina löften. Men hur går det till juridiskt och praktiskt till? Vi har svaren.

Ge varandra en morgongåva

Att ge varandra en present morgonen efter bröllopet är fin tradition värd att bevara.

Ös på med blommor

Att bära en vacker brudbukett på sitt bröllop ser många som både en självklarhet och en fin tradition.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du ha senaste nytt, tips inför ditt bröllop och unika erbjudanden för våra läsare?

Vem gör vad på bröllopet?

Under ett bröllop är det en del viktiga nyckelpersoner som ska utges. Men vad är deras uppgifter?

Bröllopsfotografering – 20 vanliga misstag

Tänk på följande innan du bokar fotograf eller det är dags för bröllopsfotografering.

Den ultimata checklistan EFTER bröllopet

Många brudpar glömmer bort viktiga uppgifter att göra efter bröllopet. Här har vi sammanställt en checklista för att underlätta för…

Indiskt bröllop i Sverige

Möt paret som lyckades genomföra ett magiskt 3-dagars bröllop med Indiskt tema i Sverige. Här får vi ta del av…

Drömbröllop mitt i veckan

Med tusentals bröllop framflyttade till detta år är det många lördagar framöver som nu blivit fullbokade. Vi har lösningen!

Bröllop och sociala medier

Sociala medier kan verkligen ha positiv effekt i samband med bröllopet. Dock önskar inte alla brudpar dela sin stora dag…

Efter Corona – så planerar vi bröllop

Corona ställde krav på nya innovativa lösningar och idéer för många – inte minst blivande brudpar som planerar bröllop.

Put a ring on it!

Är en förlovning och ett frieri samma sak? Vi besvarar några viktiga frågor kring frieriet, förlovnings- och vigselringen.

Fånga bröllopsdagen genom magiska bilder

Att få leverera de viktigaste bilderna i två personers liv är en stor ära för bröllopsfotografen Linnéa Broberg.

Skapa en unik och minnesvärd vigsel

Vigseln är ett stort och högtidligt ögonblick för alla närvarande. Bromma församlings präst Cathrine Nordqvist berättar om vigselceremonin i Svenska…

10 steg till att hitta rätt bröllopsfotograf

Följ dessa riktlinjer och finn den bröllopsfotograf som passar bäst till att föreviga er stora dag. Vi har listat alla…

Välj dina tärnor med omsorg

Innan du väljer din brudtärna finns det några saker du ska tänka på.

Bröllop med Great Gatsby-tema

Häng med på detta härliga 3-dagars bröllop där vigselplatsen var ett flygfält och gästerna fick dansa på bröllopsfesten i 20-tals-stass.

9 tips för en lyckad bröllopsdag

Många blivande brudar är nervösa inför bröllopet över att något ska gå fel under bröllopsdagen. I den här artikeln ger…

Skapa er bröllopsbudget

Det första stadiet i en bröllopsplanering är att skapa en bröllopsbudget.

Hur det känns att ställa in sitt drömbröllop

Emily hade sitt drömbröllop planerat på en strand i Thailand. När Coronavirusert plötsligt började spridas runtom i världen började alla…

Underhållning till bröllopsfesten

Trött på tipspromenad och liveband? Här kommer 7 unika tips på hur ni underhåller gästerna under bröllopsfesten.

Så får ni en lycklig relation

Elin Ribjer driver relationspodden ”Så kan det gå” och här tipsar hon oss om hur man får en lycklig och…

Så hittar ni rätt bröllopsfotograf till er stora dag

Bröllopsbilderna är något som ni kommer ha kvar i all evighet och som hjälper er minnas er fantastiska bröllopsdag. Här…

Bröllop – med eller utan barn?

Visst finns det en hel del att tänka på och förbereda om ni bestämmer er för ett bröllop med barn.…

Dresscode – så tolkar du klädkoden på inbjudan

De fyra etablerade klädkoderna är högtidsdräkt, jacquet, mörk kostym och kavaj

Saknas: Brudslöja, smoking och vigselring

En brudslöja, en smoking och en vigselring är exempel på några saker som anmälts saknade av resenärer efter resor med…

Vintips – Lyxiga härliga bubblor

Vi är mer kunniga och nyfikna på bubblande vin än någonsin förr. Effekten blir att det lanseras fler mousserande viner…

Dags att skriva önskelista

Att skriva önskelista för bröllopsgåvorna idag medför ett ganska brett val. Här kan man önska sig allt från husgeråd till…

Gåvor till ditt brudfölje

Såväl tärnor som marskalkar engagerar sig och lägger (förhoppningsvis) ned mycket tid och energi åt att ert bröllop ska bli…

Stor planeringsguide för blivande brudpar

Att planera ett bröllop kräver att ni båda håller tungan rätt i munnen och lär er att prioritera rätt saker,…

Social Media Wedding

Vill du ta ditt bröllop online, men vet inte hur? Vi har kikat närmare på hur det fungerar att tillgängliggöra…

Att skapa drömmar

Låt en professionell bröllopskoordinator hjälpa er att skapa ert drömbröllop!

Var framgångsrik som bröllopsplanerare

Jobbet som bröllopsplanerare blir mer och mer attraktivt. Fler och fler blivande par skulle helst vilja få råd och åtföljas…

Gåvor till brudparet

Förslag på underbara gåvor till brudparet. Kanske du hittar den perfekta presenten till paret som har allt?

Sadaf & Rafeds bröllop

Frieriet gjordes i Paris, på en romantisk överraskningsresa. Han hade planerat allt in i minsta detalj, men som alla vet…

Emilia & Gustavs bröllop

Efter drygt ett (fantastiskt) år som par åkte vi på en drömsemester till Maldiverna i februari 2017. Inte anade jag…

Bröllopspresent – önskelista

Inget brudpar vill ha fem brödrostar i bröllopspresent och ingen gäst vill komma med samma present som någon annan. Men…

Emma & Carls bröllop

Här får vi ta del av Carl & Emmas kärlekshistoria och vackra bröllop på Gotland.

Anna-Karin och Daniels bröllop

Känslan att se glädjen hos våra barn inne i kyrkan var fantastisk. Trots att de är så små kunde de…

SystrarnasPolen guidar dig till en lyckad Polenupplevelse

Allt fler väljer Polen för att anordna möhippa/svensexa. Här finns någonting som passar alla smaker och plånböcker. Eller varför inte…

Äktenskapsförord – en svår fråga?

När man går i giftastankar kan det kännas långt borta att ens nämna ordet äktenskapsförord. Men det kan vara ett…

Julia & Jonas bröllop

När lokalen var bokad och brudklänningen inköpt fick Julia och Jonas reda på att de väntade barn, och helt plötsligt…

Camilla & Roberts bröllop

”Once upon a time”… så kanske vi skulle börja skriva vår berättelse, eller vår resa som det ibland känns som.

Bröllopsdagar

Bröllopsdagar firar vi för att påminna oss om varför vi gifter oss. En dag att speciellt ägna åt varandra och…

Så undviker du att bli en Bridezilla

Vi känner alla till Bridezillabruden som får en ångestattack när hon inte har full koll på alla detaljer. Gå inte…

Fixa möhippan

Har uppgiften att ordna en möhippa för den blivande bruden hamnat på ditt bord? Känner du dig stressad över uppgiften?…

10 saker varje brud borde ha

Dessa tio saker är A och O i bröllopsplaneringen.

Så får ni det ni önskar er

Varje år ges bröllopsgåvor för flera miljarder bort, och det totala värdet för bröllopsgåvorna vid ett bröllop med 80 gäster…

Så mycket kostar ett drömbröllop

Kolla in denna artikeln om kostnad för bröllop. Här kan du läsa om hur mycket ditt drömbröllop skulle kosta.

Mousserande vin – smakfulla bubblor

Idag finns det en uppsjö av mousserande viner, men vilken sort ska ni som brudpar bjuda på? Vi på Bröllopsmagasinet…

Emma & Johans bröllop

”Det var en barndomsdröm som gått i uppfyllelse, att få åka häst och vagn från kyrkan till festen”

Låna pengar till bröllop? – Detta ska du tänka på!

Ett bröllop - oavsett hur stort eller litet man gör det - är troligtvis den mest påkostade fest man kommer…

Trender inom trycksaker och dekorationer

För gästerna börjar bröllopet redan med inbjudningskortet och det är inbjudan som sätter stämningen på resten av bröllopet och skapar…

Skapa rätt stämning på bröllopsfesten

För många nygifta är musiken på bröllopsfesten väldigt viktig, den sätter den rätta stämningen och är ofta avgörande i underhållningssynpunkt.…

Offline vigsel, online bröllopsfest

Att använda Sociala Medier på rätt sätt kan verkligen ha stor positiv effekt i samband med bröllopet.

Sargéus Bröllopskoordinator

Sargéus Bröllopskoordinator bildades 2015 och har sedan dess koordinerat bröllop runt om i Sverige. Cecilia Sargéus, grundare av företaget och…

9 tecken på att du träffat ditt livs kärlek

Inget test kan avgöra om ni är rätt för varandra. Men dessa tecken är en byggsten i vad som utmärker…

Schema för Bröllopsdagen

När ni planerar ert bröllop kan det vara bra att ha ett körschema för bröllopsdagen att utgå från. Här är…

Bröllopsmeny från hela världen

Varför inte testa något nytt till repetionsmiddagen eller bröllopsfesten? Vi på Bröllopsmagasinet har listat små rätter från världens alla hörn…

Tjusningen med vinterbröllop

Vinterbröllop med glögg istället för champagne som välkomstdrink? Ja tack. Nu växer trenden att gifta sig under de kalla vintermånaderna.…

Bordsdukning för ditt bröllop

I dag är det vanligast med flera små, runda bord vid bröllopsmiddagen. Men det är inte säkert att det som…

Långt äktenskap

Äktenskapet som varar livet ut... äntligen har du hittat den partner som du alltid drömt om. Snart går er bröllopsdag…

Brudgummens bästa och värsta ögonblick!

Alla har vi våra stunder under bröllopsplaneringen och på bröllopsdagen. Här får ni några brudgummars erfarenheter av det bästa och…

Borgerlig vigsel

En borgerlig vigsel behöver inte innebära ett enklare bröllop. Nej, det kan innehålla precis samma storslagna fest som ett kyrkobröllop.…

Bröllopstårtan

Bröllopstårtan känns för de flesta som ett självklart inslag på bröllopsfesten. Men det finns alternativ, eller kanske snarare komplement. Bröllopstårtan…

Gör er vigselceremoni magisk!

Drömmer ni om en personlig vigselceremoni som gärna får innehålla både nyskapande och traditionella inslag? Våga, tänk inte så mycket…

Bröllopsfotografering – säkra era bilder

Bröllopsbilderna förevigar er stora dag så välj er bröllopsfotograf med omsorg. Lägg fokus på fotografens stil och på personkemin er…