Sara & Philips bröllop

Sara & Phillips bröllop - Foto: Maria Broström

Sara och Philips fantastiska bröllop gick av stapeln en solig oktoberdag i vackra Norrvikens trädgårdar utanför Båstad i Skåne.

Text Olivia och Fredrik  |  Foto Maria Broström, www.mariabrostrom.com

Frieriet

Vi hade en weekend planerad på Ystad Saltsjöbad i mitten av juli 2020. Det var vår första semestervecka och vi skulle egentligen ha varit på Mallorca men pandemin satte stopp för det. Väl nere på plats i Ystad njöt vi av middag och spa. Vår andra dag på Ystad Saltsjöbad var magisk, det var strålande solsken och sommarens hittills varmaste dag. Eftersom vi tycker om att träna på morgonen var vi ute på en morgon PW innan frukosten. Efter PW gick vi ut på bryggan och där gick Philip ner på knä och friade till Sara. Sara som var helt ovetandes om Philips planer blev helt överväldigad och chockad; det var en magisk stund och ett fantastiskt minne och svaret var givetvis, JA! Vi möttes av champagne på bryggan av två speciella personer i vårt liv som också var med hela vistelsen på Ystad Saltsjöbad. Resterande av dagen blev det champagne, massor av god mat, småprat om bröllop och en massa sol, bad och kyssar!

Förberedelserna

När vi kom hem från Ystad hade vi fortsatt några veckors semester. Vi for runt provade och beställde ringar tillsammans och besökte flera olika potentiella platser för vigsel, bröllop och fest. Vi hade bestämt oss, vi skulle gifta oss, helst inom ett år! Det finns massor av fina platser i Skåne och beslutet var svårt, fram till dess att vi besökte Norrvikens trädgårdar i Båstad. Vi behövde bara titta på varandra för att förstå; valet var lika självklart som vår kärlek! Det blev Norrvikens trädgårdar och vi bokade det första lediga datumet för kommande år, 9 oktober 2021.

Vi skickade ut våra Save the date-kort nästan ett år innan bröllopet, bokade fotograf och filmare, DJ och florist. Vi beslöt oss för att bo på Hotell Skansen i Båstad och bjuda in de gäster som ville till en bröllopshelg. Vi bokade upp rum på hotell skansen och våra gäster fick en kod som de kunde boka på med rabatterat pris. När väl alla stora delar var bokade bjöd vi in våra potentiella toastmadames till en middag där vi frågade om dom ville ta sig an uppdraget. Glädjande nog varade dom JA! Vi berättade vad vi förväntade oss och att vi ville börja planera allting i tid. Det gjorde vi också och det visade sig bli succé, våra toastmadames levererade 100%!

Även brudföljet bjöd vi ut på två separata middagar där vi frågade om dom ville stå vid vår sida under vår stora dag, alla tackade JA! Kort efter brudföljemiddagarna var det klänningsprovningar och planering för smink, hår och en överraskning. Sara ville nämligen överraska Philip på deras bröllopsfest med en korrigerad dans, självklart blev det så. En professionell dansare skapade en koreografi och Sara tog med sig sina tärnor på uppdraget och ingen hade tidigare dansat. Philip som var helt ovetandes fick sig en stor överraskning när brud och tärnor visade sitt shownummer på bröllopsfesten som blev ett mycket uppskattat inslag av samtliga gäster.  Herregud så många timmar vi tränade på dansen och vilket minne det har gett oss, vi hade så roligt.

Dagarna innan bröllopet

Torsdagskväll innan bröllopet gjorde vi de sista förberedelserna innan det var dags att åka till Hotell Skansen på fredag morgon. Vi hade fixat en del tryckmaterial där allt gick i samma tema. Bordsböcker som kort beskrev samtliga gäster, namnskyltar och större skyltar med bordsplacering och välkomsttext. På fredagen åt vi lunch och hängde i spat på Hotell Skansen tillsammans med de gäster som redan hade anslutit. På fredagskvällen var det gemensam middag och stämningen var fantastiskt, alla var förväntansfulla och glada.

Bröllopsdag

När vi vaknade på bröllopsmorgonen var det fantastiskt, vi hade bokat en svit under hela helgen och hade beställt upp frukostbuffé på rummet. Det var en underbar stund och vi lyssnade på musik och kände in dagen. Efter frukosten var det dags för oss att skiljas åt – vi skulle inte mötas igen förrän vår first look. Sara och tjejerna hade hyrt ett stort konferensrum där det spelade musik, drack champagne och blev iordninggjorda av frisör och sminkös. Det var lyxigt och kändes helt rätt, alla kunde njuta utan att behöva stressa för att bli fina.

Philip och killarna tog ett kallbad och gjorde sedan i ordning sig tillsammans i sviten, drack champagne, åt god lunch, lyssnade på musik och njöt av stunden.

Fotograf och filmare

Vi hade tidigt bokat Maria Broström för både foto och film. Vi kan inte med ord beskriva hur fantastiskt och värdefullt det är att ha en professionell fotograf vid sin sida. Resultatet är magiskt och vi kan bara rekommendera er alla att anlita henne och lägga en stor budget på just foto och film! Det är så värt det och ni kommer inte att ångra er!

Ceremonin, middag och fest

Vår vigsel var magisk och den hölls i Victoriahuset på Norrviken. Det var vackert, känslosamt och alldeles magiskt.

Det var strålande väder och vi kunde därför ha mingel ute i japanska trädgården. Där spelades lite live musik och bjöds på champagne och snittar. Middagen och festen fortsatte sedan inne i orangeriet och våra toastmadames hade gjort ett fantastiskt jobb! Det var en bra kombination av sådant som vi hade bestämt tillsammans och även en del överraskningar. Alla tal var berörande och vi hade mycket show och musik. En av höjdpunkterna var helt klart avslutningen, vår DJ och saxofonist körde ett överraskningsmoment som blev helt galet och feststämningen som redan var på topp blev ännu bättre! Vi fortsatte sedan in i vals och därefter överraskningsnummer av brud och tärnor följt av riktig härligt dansgolv av samtliga gäster, det var nästan så att man kunde känna hur golvet gungade och vi ville aldrig att kvällen skulle ta slut.

Summering

Vi njöt av precis allt under vår bröllopshelg; är det inte fantastiskt att vi inte kan välja en sak som var bättre än någon annan? Men om det skall vara en sak, måste det vara att vi fick bli man och fru! Vad är oddsen?! Philip friade på den varmaste dagen under sommaren 2021. De släppte restriktionerna 9 dagar innan vårt bröllop och vi hade magiskt väder en dag i oktober! Men vi vet att Saras mamma i himmelen ordnade allt detta för oss som en ständigt vakande ängel!  Nu skall vi ta vara på varandra och njuta av varje stund vi får tillsammans. En dag kommer det enda vi önskar bara vara att vi fick mer tid.

Vårt bröllop – kortfattat

Namn: Sara Ritzman Jönsson och Philip Jönsson

Bor: Råå

Vem friade? Philip friade till Sara sommaren 2020.

Vigselplats: Victoriahuset Norrvikens trädgårdar

Festplats: Orangeriet Norrvikens trädgårdar

Brudens kläder från: En liten butik i Ängelholm, Hvita vackra. Märket på klänningen var WHITE ONE.

Brudgummens kläder från: SIR of Sweden

Ringar: Förlovningsring rött guld solitär, vigselring rött guld halvalliansring. Min man har vigselring i rött guld med rundade kanter 6 millimeter.

Maten: På minglet serverades tre olika kanapéer och Norrvikens egen champagne. Därefter tre rätters meny (se nedan). Vi valde sen att inte servera någon Tårta utan hade stående kaffe, kaffegodis och avec samtidigt som dans drog igång.

Förrätt: Hummersoppa – tartar på regnbåge – jordärtskocka – inkokt smålök – rökt rapsolja – Vin: 2020 Hessenstein, Rheingau Riesling

Varmrätt: Hängmörad skånsk oxrygg  – gulbeta – trattkantareller – palsternacka – Karl-Johansky – Vin:  2017 Hemisferio, Cabernet Sauvignon Chile

Dessert: Havtorn & mörk chokladdessert – lättsaltad kolaglass – vild körvel – Vin: 2020 Nivole Moscato D’asti

Bröllopsfotograf: Världens bästa Maria Broström!

Hur många gäster bjöd ni på bröllopet: 76 gäster

Det bästa på er bröllopsdag: Det fanns så mycket, vi njöt av varenda stund. Allting var så välplanerat så när bröllopshelgen kom hade vi enbart fokus på att njuta av varenda stund… och det gjorde vi verkligen! Man skulle kunna sammanfatta det som att det bästa var att vi var så otroligt närvarande och vi fick känna fler känslor under samma dag som vi aldrig någonsin tidigare känt.

Vad gav ni i morgongåva? KÄRLEK! Vi valde att inte ge någon morgongåva, vår gåva den dagen var ju varandra! Gåvor kommer vi kunna ge varandra hela livet och vi tror dem uppskattas mer vid andra tillfällen än just den dagen.

Hur gick bröllopsplaneringen till? Vi hade bröllopskvällar, började planera mer än 1 år innan och hade regelbundna möten med våra Toastmadames med start 8 månader innan bröllopet.

Läs Mer

Gift dig – med Eldorado

Eldorado vill utmana tanken att det perfekta bröllopet måste vara en kostsam affär, och erbjuder nu ett helspronsrat bröllop till…

Förevigas i en annorlunda miljö!

Här tittar vi närmare på ämnet bröllopsfotografier tagna i annorlunda miljöer.

Vårt bröllop: Diana & Johannes

"Något av det finaste på vårt bröllop var ceremonin när vi fick se varandra för första gången."

Vårt bröllop: Rebecca & Hans

”En intim tillställning för våra närmaste men samtidigt en riktigt bra bröllopsfest.”

Vad har du i din brudväska?

Vilka saker ska man ha i brudväskan? Här är våra tips:

Hitta din bröllopsfotograf!

Se till att föreviga er bröllopsdag genom att anlita en professionell bröllopsfotograf.

Välj dina tärnor med omsorg

Innan du väljer din brudtärna finns det några saker du ska tänka på.

Bröllop på flygplatsen

Jag hade drömt om stort bröllop i Klara kyrka inne i Stockholm men i stället blev det VIPen på Arlanda.

Vårt bröllop: Kelly & Erik

"Jag har sedan barnsben drömt om att få gifta mig i en sagolik prinsessklänning med slöja och tiara till"

Vårt bröllop

Har du precis gift dig? Vi vill gärna höra om ert bröllop och dela med oss av era råd och…

Vårt bröllop: Tove och Hampus

Redan innan paret lämnade första mötet var det bestämt att bröllopsdagen skulle spenderas på slottet.

Vårt bröllop – Emelie & Gustav

Ett lantligt logebröllop med somrig och vegetarisk meny

Trash the dress

Vår redaktör tog på sig en wakeboard och testade "trash the dress"-trenden. Se hur det gick här!

Vegansk bröllopsmeny

En vegansk meny är full av färg och fantasi. Vi ger dig 12 tips för en inspirerande bröllopsmeny från det…

Frieri på bioduken

Peter och Jenny var på bio för att fira ett projekt som blivit klart. Se vad som hände sen!

Vårt bröllop: Jimmy & Erica

6 maj friade Jimmy till tonerna av Streaplers Till min kära. Han försökte sjunga med men rösten brast efter några…

Vad kostar en bröllopsklänning?

Vi reder ut det många av er undrar: Vad kostar egentligen en bröllopsklänning och hur mycket är det vanligt att…

Bröllop i Toscana!

Linda och Björn gifte sig i Toscana, och här presenterar vi bilderna från det vackra bröllopet!

Emelia & Davids bröllop

”Det bästa med vår dag var alla positiva överraskningar under dagen och middagen. Läs mer om Emelia & Davids bröllop…

Judiska bröllop

Kanske är du bjuden på ett bröllop till någon som har en annan kulturell eller religiös bakgrund? I den här…

Malin & Trevors bröllop

Magiskt sagobröllop på 1700-talsslott med mytiska statyer och gnistrande kristallkronor, blommande trädgårdar och gröna alléer.

Min bröllopssajt

Med en egen bröllopshemsida gör ni det enkelt för gästerna och er själva. Hemsidan är enkel att skapa och era…

Boktipset – Kärlek utan tjafs

Boken Kärlek utan tjafs är en kompromisslös bok om relationer, med ett innehåll som verkligen berör på djupet.

Jennifer & Jens

– Det finaste minnet från vårt bröllop är vår First Look, berättar brudparet Jennifer och Jens. Läs deras berättelse här!

Dela dina bästa bröllopstips!

Vad var det som gjorde att ert bröllop blev sådär underbart magiskt? Nu vill vi ta reda på era bästa…

Sociala medier och delning av bilder

Det här med sociala medier kan vara klurigt för bröllopsgästerna. Får man använda mobiler på festen? Får man lägga upp…

Vinterbröllop – allt du vill veta

Drömmer du om ett vinterbröllop i vitt med naturen i fokus? Här kommer allt du behöver veta om vinterbröllop i…

Vad gör en bröllopskoordinator?

Vi har tagit kontakt med bröllopskoordinatorn Linn Sunesson Heimdal som berättar om hur hon hjälper brudpar planera sina drömbröllop.

Bröllopstrender i pandemins fotspår

Vi på Bröllopsmagasinet har lagt örat mot rälsen och tittat närmare på 7 bröllopstrender som vuxit fram i pandemins fotspår.

Malin Vinblad, fotografen som fångar känslan

Vi har pratat med Malin Vinblad som håller till på Gotland, och fått tips på hur man ska tänka när…

Gift er först – festa senare!

Wed first – party later; gift er först – festa senare. Vad är fördelarna med ett sådant upplägg?

Så väljer ni tema för ert bröllop

Ett tema gör att er stora dag känns mer komplett och mer personlig för er och era gäster så välj…

Vett och etikett – före, under och efter bröllopet

Vi har tagit reda på vilken vett och etikett det är som gället före, under och efter er stora dag.

Vill du gifta dig med mig?

Behöver du inspiration till olika sätt att fria? Vi har sammanställt några romantiska idéer för ett magiskt frieri.

Lisa & Henrik Borgs bröllop

Här kan du läsa om Lisa Anckarman och Henrik Borgs fantastiska bröllop!

Konsten att skriva önskelista

Få tips om hur ni kan underlätta för gästerna att hitta den perfekta bröllopsgåvan.

9 tips om hur ni bevarar kärleken

Oavsett om ni har varit tillsammans i ett eller 10 år behöver ni vårda er kärlek till varandra.

Bröllopsbåge

Vill du ha ett unikt och personligt bröllop? Bli man och hustru under en vacker och romantisk bröllopsbåge!

Drop in bröllop på Kalmar slott

Kalmar Slott har arrangerat bröllop sedan 1276 och har idag en av Sveriges populäraste bröllopskyrkor. På självaste Alla hjärtans dag…

Körschema för bröllopsdagen

Tänker ni att ni tar bröllopsdagen som den kommer utan några fasta tidpunkter? Tänk om! De bästa bröllop är planerade…

Anländ till festen med stil

Har ni en plan hur ni vill anlända till bröllopsfesten eller är ni i desperat behov av tips och idéer?…

Vill du gifta dig med mig?

Ska du fria själv eller har du en nära vän som tänker fria? Visa då denna artikel och inspireras av…

21 tips inför bröllopsplaneringen

Att planera ett bröllop är roligt, men kan också vara stressigt. Här kommer 21 tips för när det är dags…

Barn på bröllop

Ska ni ha barn med på ert bröllop? Om ni vill ha ett barnvänligt bröllop finns det flera sakar att…

12 tips på hur ni planerar och genomför den perfekta bröllopsresan

Det finns mycket att tänka på när man planerar en smekmånad. Vi ger dig 12 tips om hur du kan…

Så väljer ni destination för er bröllopsresa – 11 tips på vägen!

Planerar du bröllopsresa? Här får du 11 tips på hur du hittar det perfekta resmålet!

Så skapar ni den perfekta hemsidan för ert bröllop

Er bröllopshemsida är mer än en formalitet, det är en viktig källa som håller era gäster informerade.

9 tips – så maxar ni bröllopsfesten!

Att planera bröllopsfesten är otroligt härligt - se till att ni gör bröllopsfesten oförglömlig för era gäster!

Gruppbilder på bröllopet? Här är den kompletta guiden!

I den här artikeln guidar vi dig till de bästa grupp- och mingelbilderna.

En kick-off för ett jämställt liv tillsammans

Att dela ansvar och bekräfta varandra är grunden för en lång och lycklig relation.

Dags att skriva önskelista

Hur skriver man egentligen en önskelista och vad finns det för Vett- & Etikett-regler kring denna?

Sara & Philips bröllop

Sara och Philips fantastiska bröllop gick av stapeln en solig oktoberdag i vackra Norrvikens trädgårdar utanför Båstad i Skåne.

Julia & Adams bröllop

Läs Julia och Adams berättelse om sitt bröllop i Allhelgonakyrkan och hur det gick till när de blev herr och…

Bröllop i Toscana

Hanna och Jesper samlade deras vänner från alla jordens hörn och höll sitt bröllop på en högt belägen vingård i…

Josefin och Per-Anders bröllop

Josefin och Per-Anders drömde om ett stort sagobröllop men vågade aldrig tro på att det skulle infrias. Men drömmar kan…

Elopements – vad är det, egentligen?

Skippa ett stort bröllop och bara smita i väg för ett hemligt bröllop? Elopements som de så fint kallas har…

En burgerlig vigsel

Gifta dig på McDonalds i sann Las-vegas anda? Den 27 augusti öppnar McDonald´s i Nacka upp McDriven för Drive Thru-bröllop.

Så har pandemin ändrat hur vi firar bröllop

Även om vi önskar att pandemin aldrig ägt rumt finns det faktiskt några positiva påverkningar som pandemin haft.

Bröllop på Gotland

Att gifta sig på Gotland var något som vi drömde om men vi var ändå tveksamma till det; att planera…

Sandra & Christians bröllop

Vi har sedan flera år tillbaka varit säkra på att vi vill dela livet med varandra och giftermål kändes därför…

Invigning av Suite Lars Wallin

Vi blev inbjudna till den storslagna invigningen av Suite Lars Wallin på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

Caroline & Patriks bröllop

Caroline och Patrik gifte sig i en intim ceremoni i Barcelona, den magiska staden som dom förlovade sig i. Läs…

Ida & Johans bröllop

En solig dag i slutet av augusti, 5 år efter att vi hade vår första dejt, gick Johan ner på…

Bröllopsfest – efter pandemin

För några gäster kan det vara en utmaning att besöka sociala tillställningar och event igen.

Fredrik & Olivias bröllop

En borttappad ring blev startskottet för Fredrik och Olivias fantastiska bröllop.

Lars Wallin designar bröllopssvit i Göteborg

Lars Wallin ingått ett samarbete med Radisson Blu Scandinavia om att designa en helt unik bröllopssvit – och vi har…

Fira kärleken i Sigtuna

Sigtuna är som gjort för romantik. Här finns alla förutsättningar för att skapa en unik och minnesvärd upplevelse.

Checklista för din bröllopsplanering

Det finns mycket att hålla reda på när det gäller bröllopsplanering. Vi tipsar dig om när du ska göra vad…

Låt bröllopsplaneringen börja!

Bröllopsplaneringen är en spännande tid, men det är mycket att tänka på och komma i håg. Vi har sammanställt en…

Lyckad bröllopsmässa i Umeå!

Äntligen dags för bröllopsmässa igen och Bröllopsmässan i Umeå blev en succé!

Förnya era löften

Många par väljer att förnya sina löften. Men hur går det till juridiskt och praktiskt till? Vi har svaren.

Ge varandra en morgongåva

Att ge varandra en present morgonen efter bröllopet är fin tradition värd att bevara.

Ös på med blommor

Att bära en vacker brudbukett på sitt bröllop ser många som både en självklarhet och en fin tradition.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du ha senaste nytt, tips inför ditt bröllop och unika erbjudanden för våra läsare?

Vem gör vad på bröllopet?

Under ett bröllop är det en del viktiga nyckelpersoner som ska utges. Men vad är deras uppgifter?

Bröllopsfotografering – 20 vanliga misstag

Tänk på följande innan du bokar fotograf eller det är dags för bröllopsfotografering.

Den ultimata checklistan EFTER bröllopet

Många brudpar glömmer bort viktiga uppgifter att göra efter bröllopet. Här har vi sammanställt en checklista för att underlätta för…

Indiskt bröllop i Sverige

Möt paret som lyckades genomföra ett magiskt 3-dagars bröllop med Indiskt tema i Sverige. Här får vi ta del av…

Drömbröllop mitt i veckan

Med tusentals bröllop framflyttade till detta år är det många lördagar framöver som nu blivit fullbokade. Vi har lösningen!

Bröllop och sociala medier

Sociala medier kan verkligen ha positiv effekt i samband med bröllopet. Dock önskar inte alla brudpar dela sin stora dag…

Efter Corona – så planerar vi bröllop

Corona ställde krav på nya innovativa lösningar och idéer för många – inte minst blivande brudpar som planerar bröllop.

Put a ring on it!

Är en förlovning och ett frieri samma sak? Vi besvarar några viktiga frågor kring frieriet, förlovnings- och vigselringen.

Fånga bröllopsdagen genom magiska bilder

Att få leverera de viktigaste bilderna i två personers liv är en stor ära för bröllopsfotografen Linnéa Broberg.

Skapa en unik och minnesvärd vigsel

Vigseln är ett stort och högtidligt ögonblick för alla närvarande. Bromma församlings präst Cathrine Nordqvist berättar om vigselceremonin i Svenska…

10 steg till att hitta rätt bröllopsfotograf

Följ dessa riktlinjer och finn den bröllopsfotograf som passar bäst till att föreviga er stora dag. Vi har listat alla…

Bröllop med Great Gatsby-tema

Häng med på detta härliga 3-dagars bröllop där vigselplatsen var ett flygfält och gästerna fick dansa på bröllopsfesten i 20-tals-stass.

9 tips för en lyckad bröllopsdag

Många blivande brudar är nervösa inför bröllopet över att något ska gå fel under bröllopsdagen. I den här artikeln ger…

Skapa er bröllopsbudget

Det första stadiet i en bröllopsplanering är att skapa en bröllopsbudget.

Hur det känns att ställa in sitt drömbröllop

Emily hade sitt drömbröllop planerat på en strand i Thailand. När Coronavirusert plötsligt började spridas runtom i världen började alla…

Underhållning till bröllopsfesten

Trött på tipspromenad och liveband? Här kommer 7 unika tips på hur ni underhåller gästerna under bröllopsfesten.

Så får ni en lycklig relation

Elin Ribjer driver relationspodden ”Så kan det gå” och här tipsar hon oss om hur man får en lycklig och…

Så hittar ni rätt bröllopsfotograf till er stora dag

Bröllopsbilderna är något som ni kommer ha kvar i all evighet och som hjälper er minnas er fantastiska bröllopsdag. Här…

Bröllop – med eller utan barn?

Visst finns det en hel del att tänka på och förbereda om ni bestämmer er för ett bröllop med barn.…

Dresscode – så tolkar du klädkoden på inbjudan

De fyra etablerade klädkoderna är högtidsdräkt, jacquet, mörk kostym och kavaj

Saknas: Brudslöja, smoking och vigselring

En brudslöja, en smoking och en vigselring är exempel på några saker som anmälts saknade av resenärer efter resor med…

Vintips – Lyxiga härliga bubblor

Vi är mer kunniga och nyfikna på bubblande vin än någonsin förr. Effekten blir att det lanseras fler mousserande viner…

Dags att skriva önskelista

Att skriva önskelista för bröllopsgåvorna idag medför ett ganska brett val. Här kan man önska sig allt från husgeråd till…

Gåvor till ditt brudfölje

Såväl tärnor som marskalkar engagerar sig och lägger (förhoppningsvis) ned mycket tid och energi åt att ert bröllop ska bli…

Stor planeringsguide för blivande brudpar

Att planera ett bröllop kräver att ni båda håller tungan rätt i munnen och lär er att prioritera rätt saker,…

Social Media Wedding

Vill du ta ditt bröllop online, men vet inte hur? Vi har kikat närmare på hur det fungerar att tillgängliggöra…

Att skapa drömmar

Låt en professionell bröllopskoordinator hjälpa er att skapa ert drömbröllop!

Var framgångsrik som bröllopsplanerare

Jobbet som bröllopsplanerare blir mer och mer attraktivt. Fler och fler blivande par skulle helst vilja få råd och åtföljas…

Gåvor till brudparet

Förslag på underbara gåvor till brudparet. Kanske du hittar den perfekta presenten till paret som har allt?

Sadaf & Rafeds bröllop

Frieriet gjordes i Paris, på en romantisk överraskningsresa. Han hade planerat allt in i minsta detalj, men som alla vet…

Emilia & Gustavs bröllop

Efter drygt ett (fantastiskt) år som par åkte vi på en drömsemester till Maldiverna i februari 2017. Inte anade jag…