Vårt bröllop: Kelly & Erik

Kelly & Eriks bröllop – foto: Kim Jonsson @kimjphoto

Jag har sedan barnsben drömt om att få gifta mig i en sagolik prinsessklänning med slöja och tiara till, berättar Kelly Christensson

Text Kelly Christensson  |  Foto Kim Jonsson @kimjphoto

– Men för att min dröm skulle slå in betydde det att jag behövde hitta min prins. När jag var 9 år kysste jag en groda i Tjeckien, och hoppades på att finna honom en dag. Vid varje födelsedag innan jag blåste ut ljusen på tårtan så önskade jag mig en prins (givetvis berättade jag inte det). Åren gick och vid 22-års åldern fann jag honom, endast 80 km bort från mig, det trodde jag aldrig med tanke på att jag kysste grodan i Tjeckien. För Erik var det inte en lika stor dröm eller ett måste att gifta sig, men kom ett giftermål på tal så skulle han kunna tänka sig att gifta sig trots allt.

Så träffades vi

Vi träffades faktiskt på Tinder, det var en kall och tråkig fredag i december 2017 som vi kom i kontakt med varandra. Efter ett kort snack så frågade Erik om han fick bjuda ut mig, givetvis svarade jag ja. Vi kom fram till att vi båda var lediga samma kväll och bestämde redan samma dag att vi skulle ses i Helsingborg. Erik tog sig till Helsingborgs central där jag väntande. Därefter gick vi till restaurangen Oasen där en fondue väntande på oss. Vi kände väldigt tidigt att det fanns något mellan oss, vi båda hade liknande drömmar som exempelvis att bo i en storstad, resa till Nya Zeeland, bo i hus och skaffa barn, men framför allt att vi båda jobbade inom vården och förstod varandra på ett helt annat plan. Denna kväll var fantastisk och tiden bara sprang iväg, vi båda visste att detta inte skulle ta slut här utan var bara början på vår stora resa tillsammans.

Frieriet

Året var 2019 och vi köpte vår gemensamma lägenhet i Malmö. Vi båda hade pratat om att förlova oss men kände att det fick vänta på grund av vårt nya lägenhetsköp. Det blev juli månad och en resa till Paris satt inte fel. På väg till ett supervackert slott så kallade Erik på mig. Jag som fotograferade som en galning vände mig om och såg Erik stå på ett knä och trodde att han skulle fria, men nej han skojade och sa att han måste knyta skon, trots att han hade sandaler. Såklart blev jag riktigt förbannad men han tyckte det var kul och kan fortfarande än idag skratta åt det (men inte jag).

Dagarna gick och framför Eiffeltornet så kallade han igen på mig, sittandes på ena knät med en lipsyl i handen. Denna gång tänkte jag, skojar han igen? Men han öppnade lipsylen, tog upp en ring och frågade om jag vill gifta mig med honom. Klockan 21.16 den 19 juli 2019 sa jag ja. Med tårar i ögonen och fullt chockad så applåderades det och slängdes slängkyssar hej vilt till oss. Det roliga var att ett annat par som var bakom oss såg det hela och fotograferade oss.

 

Kelly & Eriks bröllop – foto: Kim Jonsson @kimjphoto

Dags att börja planera

Efter resan i Paris så började vi planera lite smått, vi hämtade inspirationsbilder och funderade på vad vi både ville. Datumet var det första vi planerade in, då Erik friade den 19 juli så betydde denna dag och månad väldigt mycket för oss. Datumet blev satt den 19 juni och utifrån det kunde vi börja planera på riktigt. Vissa saker var redan en självklarhet, exempelvis val av stad, fotografen Kim Jonsson, klänning från Anina- brud och festspecialisten, blommor från grymma blomsterstallet och såklart våra respektive syskon som skulle vara en av tärnorna och marskalkarna. Nästa steg var bland annat att bestämma tema, färg, antal gäster och val av kyrka och festlokal.

Att vi var så självsäkra kring vissa saker var för att vi båda hade varit modeller på bröllopsmässor förut. Jag visste exempelvis exakt vilka klänningar jag skulle kolla efter och vilka jag kunde utesluta. Jag var fast besluten på att ha en stor klänning med släp som samtidigt inte skulle väga för mycket, samt att en slöja var ett måste. Gällande blombuketten ville jag ha en droppformad bukett, en bukett som kan vara lite svårare att hantera på bild då man måste hålla ett extra öga hur man håller buketten och så vidare, men tack vare de tidigare modelljobben så skulle detta inte vara några konstigheter på den stora dagen.

Allt var nästan färdigt och vi låg i fas men mitt i allt så ställde en pandemi in allt! Såklart var detta en besvikelse för oss då vi redan hade planerat det mesta, fixat det mesta och skickat ut inbjudningskorten. Men vad gör man inte för kärlekens skull, det var bara att vänta ut pandemin och fortsätta leva som vanligt och fortsätta att älska varandra som fästmö och fästman.

Efter ett år valde vi att chansa med ett mindre intimt bröllop till sommaren 2022. Vi utgick från restriktionerna som rådde och valde ett litet bröllop med max 50 personer. Vi hittade ett nytt datum, skicka ut nya inbjudningskort, testade nya/andra modeller på kläderna och började ladda om på nytt. Under tiden kunde vi också jämföra priser på allt, fixa mycket av dekorationerna själva och verkligen se till att detta skulle bli exakt så som vi ville ha det. I efterhand så kände vi att det inte gjorde oss så mycket att vi fick vänta ett extra år, det blev ändå lyckat trots allt. 

Testfotografering för att lugna nerverna

Vi valde att ha en provfotografering med samma fotograf några månader innan just för att kunna få känna på känslan att fotas tillsammans. Detta var just för att lugna nerverna inför bröllopet och samtidigt få fina bilder tillsammans innan det stora ”riktiga” bröllopet. Att vara väldig intim med sin partner och att någon fotar samtidigt kan vara jobbigt för att man kanske inte kopplar av helt. Att få träffa fotografen och ”lära känna” varandra mer innan var mycket givande, och här kunde vi samtidigt prata om önskemål inför den framtida fotograferingen.

Fotograferingen på den stora dagen

Vi valde att ha hela fotograferingen innan vigseln, vi började med att ta bilder när vi fixade oss i separata rum med våran tärnor och marskalkar. Därefter begav vi oss i separata bilar till rosträdgården i Malmö där det skulle tas first look-bilder, bilder på första ögonblicket när vi ses. Vi valde att placera Erik längre fram på en gångstig där jag senaste skulle möta upp honom bakifrån för att sedan vända honom mot mig. Detta var ett fantastiskt ögonblick som ledde till en eller två tårar. Därefter fortsatte vi att fotografera i rosträdgården och runt pildammarna i Malmö med brudföljet. 

Varför vi valde att ha hela fotograferingen innan ceremonin och festen var dels för att vi inte skulle behöva gå ifrån festen samtidigt, eftersom detta kunde vara ett moment som är väldig jobbig och påfrestande. För att verkligen kunna släppa loss under middagen och festen så tänkte vi att detta kunde vara skönt att få avklarat innan.

Vigseln

Vigseln ägde rum i St: Johanneskyrkan i Malmö. En stor kyrka från 1907 som ligger i centrala Malmö. Ceremonin började med att vi tillsammans tågade in till Wagners bröllopsmarsch. Väl framme vid altaret väntade en kvinnlig präst på oss, en superhärlig kvinna som vi en gång tidigare träffat. Kort därefter vände vi oss mot gästerna för att vi ville att gästerna skulle få se oss framifrån och inte bara ryggen som det vanligtvis brukar vara. Nu i efterhand kände vi att det var rätt beslut då många uppskattade att se våra känslor, tårar och skratt.

Då vi båda inte är så andliga så valde vi att ha en väldigt enkel ceremoni i kyrkan med några få psalmer och tal. Vi valde bland annat att ha med låtarna ”Higher and Higher”, ”Canon i D” och ”Det vackraste” av Cecilia Vennersten då dessa betyder väldigt mycket för oss.

Efter ceremonin väntade gästerna på oss utanför, där de kastade rosenblad och sköt upp miljövänliga fjärilar för att sedan hälsa på oss.

Efter vigseln var det dags för gästerna att bege sig till Ärtholmsgården som låg ca 2 km gång-avstånd från kyrkan. Under den tiden valde vi att färdas i en T-Ford från 1914. Trippen var fantastisk och vi fick endast motorstopp en gång när det var en liten uppförsbacke (i en rondell!). Efter en kort sightseeing runt Malmö blev vi avsläppta på Ärtholmgården.

Festen

Festen valde vi att ha på Ärtholmsgården i Malmö. En vacker gård från tidigt 1900-tal som vi valde att dekorera dagen innan i ”dusty pink” med sommarblommor och ljus med varma sommarfärger.

Väl framme vid stället väntade ett 50-tal gäster på oss och där fick vi snabbt ett glas bubbel i handen vilket var behövligt i den heta sommarvärmen. Efter lite tilltugg, bubbel och mingel så var det dags att slå sig ner till bords. Mellan måltiderna hölls det fantastiska tal. Brudens tvillingsyster Steffi var en av de första som höll ett fantastiskt tal där hon inflikade med både humor och allvar att nu tar äntligen Erik, brudgummen över ansvaret, det vill säga att hädanefter skall han bära alla kassar vid shopping, vara den som vägleder och den som går först när något är läskigt.

Festen flöt på och givetvis var det ett måste att ha med traditionslekar. Vi valde att ha en mix av svenska, rumänska och tjeckiska lekar då brudens föräldrar härstammar därifrån. Vi alla kunde komma fram till att traditionerna skiljde sig en hel del åt om man jämförde med de svenska, men kul hade vi och skrattade massor.

Till efterrätt blev det en vit draperad trevåningstårta med blommor på, chokladtårtbotten fylld med massa godsaker såsom mango och passionfruktsfyllning. Efter efterrätten var det dags för valsen, vi båda var nervösa hur detta skulle gå med tanke på klänningens släp och storlek. Tack vare några timmars träning hemma så gick valsen oväntat bra där och jag kunde till och med snurra! Kvällen gick mycket snabbt och var helt fantastisk med mycket fina tal, skratt och massor med kärlek. Utan våra gäster så skulle detta inte vara en så fantastisk dag som det blev.

Veckan efter bröllopet

Två dagar efter bröllopet valde vi att åka på en liten mini-trip till Rom. Med tanke på att vi båda vill åka till Bali under vinterhalvåret så kunde vi inte låta bli att boka en mini honeymoon kort efter bröllopet. Denna resa var verkligen välbehövlig efter all planerande och stress, och att bara få njuta av varandras sällskap som fru och man i Rom var efterlängtat. Det var verkligen så ROMantiskt där.

Bröllopsresa

Vi har inte bokat in en resa ännu men den kommer gå till Bali. Ett måste för oss är sol, värme och massor av äventyr under en av Sveriges kallaste månader. Drömmen är att bland annat uppleva deras kultur, mat och bo på alltifrån lyxhotell till bungalows.

Fakta om Kelly & Eriks bröllop

Vem friade? Erik
Vigselplats? St. Johanneskyrkan i Malmö
Festplats? Ärtholmsgården i Malmö
Brudens kläder från? Anina- Brud och festspecialisten i Helsingborg
Brudgummens kläder från? Hugo Boss
Ringar? Brudens förlovningsring är svärmors gamla vigselring, vigselringen är från Albrekts guld.
Brudgummen valde en slät rundad silverring som förlovningsring och uppgradera sedan till en likadan fast i guld som vigselring.
Maten? 3-rätters. Förrätt: Hummersoppa med handskadade räkor och crème fresh.
Huvudrätt: Lammytterfilé med potatisgratäng, ungs gratinerade grönsaker, rödvinssås och getost.
Efterrätt: Chokladtårta med passionsfrukt och mangofyllning.
Bröllopsfotograf: Kim Jonsson @kimjphoto
Hur många gäster bjöd ni på bröllopet? 50 personer.
Det bästa på er bröllopsdag? När vi sa ja till varandra.
Vad gav ni i morgongåva? Bruden fick en teservis och brudgummen fick manschettknappar.
Hur gick bröllopsplaneringen? Med tanke på pandemin så hade vi gott om tid att jämföra och hitta det vi var ute efter.
Blommor: Blomsterstallet

 

Läs Mer

Bröllop i Disponentvillan

Felicia och Johan ville att bröllopshelgen skulle kännas lättsam, personlig och hemtrevlig.

Klassiska bröllopsgåvor

De bästa gåvorna är de som kan gå i arv från generation till generation. En klassiker slår aldrig fel.

Lilly & Nahoms bröllop

”Bröllopet var en helt surrealistisk upplevelse, som jag bara vil spela igen och igen i mitt huvud.”

Johanna & Simons bröllop

Dagen för bröllopet var en av vårens vackraste dagar. Läs om Johanna och Simons fina bröllop här.

Drömbröllop i Toscana

Amanda och Victor fick en magisk bröllopshelg som varade i 4 dagar och 3 nätter på en sagolik borg mitt…

Vem gör vad på bröllopet?

Under ett bröllop är det en del viktiga nyckelpersoner som ska utges. Men vad är deras uppgifter?

Hitta er bröllopsstil!

Bröllopskoordinator Nina Andersen ger sina bästa tips om hur ni hittar bröllopsstilen!

Detta har vi importerat från USA

Vi inspireras av både amerikanska filmer och sociala medier och här nämner vi ett antal amerikanska bröllopstraditioner som har fått…

Äktenskapsförord och gemensam ekonomi

Mitt i bröllopsplaneringen kanske det inte känns så romantiskt att prata om ekonomi, men att göra det är viktigt, för…

Vårt bröllop: Erika & Kevin

Vi blev ett par tredje gången gillt, Kevin är trilling, 3 barn, 3 dagars-bröllop, 3 juni 2023. (Fotografen visade sig…

Alexandra och Adams bröllop

På vår resa att hitta den perfekta bröllopsplatsen besökte vi ett flertal platser. För oss var det viktigt att platsen…

Sophia och Rasmus lantliga bröllop

Vi var överens om tema och känslan vi ville ha. Ett lantligt tema med personliga inslag och en lättsam atmosfär.…

Anna & Patriks tredagars hotellbröllop

Vi visste exakt hur bröllopet skulle vara: det skulle vara en helg av firande.

Jasmine & Jespers romantiska strandbröllop

Vi valde att gifta oss på Gotland, på en strand och plats som betyder mycket för oss som par. Vi…

First Look – inte enbart för brudgommen

Vilka first looks kan vara värda att föreviga? Gör dig redo för några känsloladdade idéer!

Vårt bröllop: Annie & Johan

Från frieri till bröllop och bebis på ett år!

Dresscode – så tolkar du klädkoden på inbjudan

De fyra etablerade klädkoderna är högtidsdräkt, jacquet, mörk kostym och kavaj

Min bröllopssajt

Med en egen bröllopshemsida gör ni det enkelt för gästerna och er själva. Hemsidan är enkel att skapa och era…

Få koll på det juridiska

Många svenskar lever i den romantiska bubblan att kärleken övervinner allt och att det är tråkigt och oromantiskt att avtala…

Hitta din bröllopsfotograf!

Se till att föreviga er bröllopsdag genom att anlita en professionell bröllopsfotograf.

Äktenskapslöften: Hur skriver man dem?

Det finns inget mer personligt, romantiskt och intimt än att skriva äktenskapslöften till varandra på bröllopsdagen.

Offline vigsel, online bröllopsfest

Att använda Sociala Medier på rätt sätt kan verkligen ha stor positiv effekt i samband med bröllopet.

Skapa rätt stämning på bröllopsfesten

För många nygifta är musiken på bröllopsfesten väldigt viktig, den sätter den rätta stämningen och är ofta avgörande i underhållningssynpunkt.…

Vårt bröllop: Johanna & Matthias

”Med en hel bröllopshelg på slottet fick vi tid att fira med alla våra närmaste, umgås med våra andra gäster…

Konsten att skriva önskelista

Få tips om hur ni kan underlätta för gästerna att hitta den perfekta bröllopsgåvan.

Vickning – ett uppskattat inslag

Vickning, nattamat, nattsexa… kärt barn har många namn. Vickning är en enklare måltid som serveras framåt småtimmarna på festliga tillställningar…

Vad har du i din brudväska?

Vilka saker ska man ha i brudväskan? Här är våra tips:

Anländ till festen med stil

Har ni en plan hur ni vill anlända till bröllopsfesten eller är ni i desperat behov av tips och idéer?…

Gift er först – festa senare!

Wed first – party later; gift er först – festa senare. Vad är fördelarna med ett sådant upplägg?

Inga bekymmer

På bröllopsdagen vill ni att allt ska bli perfekt. Men att gå omkring och oroa sig på den stora dagen…

Cecilia och Daniels bröllop

"Det allra bästa på kvällen var alla fantastiska tal! Vi var inte alls förberedda på hur otroligt bra och roliga…

Berätta om ditt unika bröllop!

Har du precis gift dig? Vi vill gärna höra om ert bröllop och dela med oss av era råd och…

Bröllopsbudget

Ladda ner vår mall för bröllopsbudget och få koll på dina bröllopskostnader!

Sanna & Christoffers bröllop

Läs om Sanna och Christoffers drömbröllop i Toscana!

Så får ni det ni önskar er

Varje år ges bröllopsgåvor för flera miljarder bort. Det kräver att brudparet bör ha vissa tankar om vad de önskar…

Amanda & Simons bröllop

”Den bubbla vi var i under dessa tre dagar var som en saga. En sann saga. Och nu – happily…

Vårt bröllop: Linnéa och Niclas

Vårt bröllop var tveklöst den bästa helgen i våra liv. Trots skyhöga förväntningar står du där på söndagen och ser…

20 romantiska vinterdejter för dig och din partner

Vi har listat 20 romantiska vinterdejter som kommer att ge er en underbar julhelg tillsammans.

Bästa bröllopsfoto 2023

Se de 50 bästa av nästan 10 000 bilder från fotografer runt om i hela världen.

Presenter till matälskare

En pizzaugn från Ooni med dess höga temperaturer säkerställer att din hemmagjorda pizza blir perfekt, oavsett om du är nybörjare…

9 romantiska julfilmer för två

Vi räknar ner dagarna till julafton och medans vi väntar kan du krypa under filten och titta på dessa 9…

Så skapar ni den perfekta hemsidan för ert bröllop

Er bröllopshemsida är mer än en formalitet, det är en viktig källa som håller era gäster informerade.

Barn på bröllop

Ska ni ha barn med på ert bröllop? Om ni vill ha ett barnvänligt bröllop finns det flera sakar att…

QUIZ: Vilket bröllopstema passar dig bäst?

Gör det här testet för att hitta det tema som passar din personlighet bäst.

Bröllopsbingo

Här kan du ladda ner ett bröllopsbingo att använda på festen!

9 Roliga aktiviteter medan gästerna väntar

Aktiviteter på bröllopet bidrar till social sammanhållning så att gästerna lär känna varandra bättre.

Förevigas i en annorlunda miljö!

Här tittar vi närmare på ämnet bröllopsfotografier tagna i annorlunda miljöer.

Vårt bröllop: Diana & Johannes

"Något av det finaste på vårt bröllop var ceremonin när vi fick se varandra för första gången."

Vårt bröllop: Rebecca & Hans

”En intim tillställning för våra närmaste men samtidigt en riktigt bra bröllopsfest.”

Välj dina tärnor med omsorg

Innan du väljer din brudtärna finns det några saker du ska tänka på.

Bröllop på flygplatsen

Jag hade drömt om stort bröllop i Klara kyrka inne i Stockholm men i stället blev det VIPen på Arlanda.

Vårt bröllop: Kelly & Erik

"Jag har sedan barnsben drömt om att få gifta mig i en sagolik prinsessklänning med slöja och tiara till"

Vårt bröllop: Tove och Hampus

Redan innan paret lämnade första mötet var det bestämt att bröllopsdagen skulle spenderas på slottet.

Vårt bröllop – Emelie & Gustav

Ett lantligt logebröllop med somrig och vegetarisk meny

Duo Bergh – Skapar magi med stråkmusik på bröllop

Att välja rätt musik till sitt bröllop är viktigt för att skapa den perfekta stämningen. En duo som vet exakt…

Trash the dress

Vår redaktör tog på sig en wakeboard och testade "trash the dress"-trenden. Se hur det gick här!

Vegansk bröllopsmeny

En vegansk meny är full av färg och fantasi. Vi ger dig 12 tips för en inspirerande bröllopsmeny från det…

Frieri på bioduken

Peter och Jenny var på bio för att fira ett projekt som blivit klart. Se vad som hände sen!

Vårt bröllop: Jimmy & Erica

6 maj friade Jimmy till tonerna av Streaplers Till min kära. Han försökte sjunga med men rösten brast efter några…

Vad kostar en bröllopsklänning?

Vi reder ut det många av er undrar: Vad kostar egentligen en bröllopsklänning och hur mycket är det vanligt att…

Bröllop i Toscana!

Linda och Björn gifte sig i Toscana, och här presenterar vi bilderna från det vackra bröllopet!

Emelia & Davids bröllop

”Det bästa med vår dag var alla positiva överraskningar under dagen och middagen. Läs mer om Emelia & Davids bröllop…

Judiska bröllop

Kanske är du bjuden på ett bröllop till någon som har en annan kulturell eller religiös bakgrund? I den här…

Malin & Trevors bröllop

Magiskt sagobröllop på 1700-talsslott med mytiska statyer och gnistrande kristallkronor, blommande trädgårdar och gröna alléer.

Boktipset – Kärlek utan tjafs

Boken Kärlek utan tjafs är en kompromisslös bok om relationer, med ett innehåll som verkligen berör på djupet.

Jennifer & Jens

– Det finaste minnet från vårt bröllop är vår First Look, berättar brudparet Jennifer och Jens. Läs deras berättelse här!

Sociala medier och delning av bilder

Det här med sociala medier kan vara klurigt för bröllopsgästerna. Får man använda mobiler på festen? Får man lägga upp…

Dela dina bästa bröllopstips!

Vad var det som gjorde att ert bröllop blev sådär underbart magiskt? Nu vill vi ta reda på era bästa…

Vinterbröllop – allt du vill veta

Drömmer du om ett vinterbröllop i vitt med naturen i fokus? Här kommer allt du behöver veta om vinterbröllop i…

Vad gör en bröllopskoordinator?

Vi har tagit kontakt med bröllopskoordinatorn Linn Sunesson Heimdal som berättar om hur hon hjälper brudpar planera sina drömbröllop.

Bröllopstrender i pandemins fotspår

Vi på Bröllopsmagasinet har lagt örat mot rälsen och tittat närmare på 7 bröllopstrender som vuxit fram i pandemins fotspår.

Malin Vinblad, fotografen som fångar känslan

Vi har pratat med Malin Vinblad som håller till på Gotland, och fått tips på hur man ska tänka när…

Så väljer ni tema för ert bröllop

Ett tema gör att er stora dag känns mer komplett och mer personlig för er och era gäster så välj…

Vett och etikett – före, under och efter bröllopet

Vi har tagit reda på vilken vett och etikett det är som gället före, under och efter er stora dag.

Vill du gifta dig med mig?

Behöver du inspiration till olika sätt att fria? Vi har sammanställt några romantiska idéer för ett magiskt frieri.

Lisa & Henrik Borgs bröllop

Här kan du läsa om Lisa Anckarman och Henrik Borgs fantastiska bröllop!

9 tips om hur ni bevarar kärleken

Oavsett om ni har varit tillsammans i ett eller 10 år behöver ni vårda er kärlek till varandra.

Bröllopsbåge

Vill du ha ett unikt och personligt bröllop? Bli man och hustru under en vacker och romantisk bröllopsbåge!

Drop in bröllop på Kalmar slott

Kalmar Slott har arrangerat bröllop sedan 1276 och har idag en av Sveriges populäraste bröllopskyrkor. På självaste Alla hjärtans dag…

Körschema för bröllopsdagen

Tänker ni att ni tar bröllopsdagen som den kommer utan några fasta tidpunkter? Tänk om! De bästa bröllop är planerade…

Vill du gifta dig med mig?

Ska du fria själv eller har du en nära vän som tänker fria? Visa då denna artikel och inspireras av…

21 tips inför bröllopsplaneringen

Att planera ett bröllop är roligt, men kan också vara stressigt. Här kommer 21 tips för när det är dags…

12 tips på hur ni planerar och genomför den perfekta bröllopsresan

Det finns mycket att tänka på när man planerar en smekmånad. Vi ger dig 12 tips om hur du kan…

Så väljer ni destination för er bröllopsresa – 11 tips på vägen!

Planerar du bröllopsresa? Här får du 11 tips på hur du hittar det perfekta resmålet!

9 tips – så maxar ni bröllopsfesten!

Att planera bröllopsfesten är otroligt härligt - se till att ni gör bröllopsfesten oförglömlig för era gäster!

Gruppbilder på bröllopet? Här är den kompletta guiden!

I den här artikeln guidar vi dig till de bästa grupp- och mingelbilderna.

Dags att skriva önskelista

Hur skriver man egentligen en önskelista och vad finns det för Vett- & Etikett-regler kring denna?

Sara & Philips bröllop

Sara och Philips fantastiska bröllop gick av stapeln en solig oktoberdag i vackra Norrvikens trädgårdar utanför Båstad i Skåne.

Julia & Adams bröllop

Läs Julia och Adams berättelse om sitt bröllop i Allhelgonakyrkan och hur det gick till när de blev herr och…

Bröllop i Toscana

Hanna och Jesper samlade deras vänner från alla jordens hörn och höll sitt bröllop på en högt belägen vingård i…

Josefin och Per-Anders bröllop

Josefin och Per-Anders drömde om ett stort sagobröllop men vågade aldrig tro på att det skulle infrias. Men drömmar kan…

Elopements – vad är det, egentligen?

Skippa ett stort bröllop och bara smita i väg för ett hemligt bröllop? Elopements som de så fint kallas har…

En burgerlig vigsel

Gifta dig på McDonalds i sann Las-vegas anda? Den 27 augusti öppnar McDonald´s i Nacka upp McDriven för Drive Thru-bröllop.

Så har pandemin ändrat hur vi firar bröllop

Även om vi önskar att pandemin aldrig ägt rumt finns det faktiskt några positiva påverkningar som pandemin haft.

Bröllop på Gotland

Att gifta sig på Gotland var något som vi drömde om men vi var ändå tveksamma till det; att planera…

Sandra & Christians bröllop

Vi har sedan flera år tillbaka varit säkra på att vi vill dela livet med varandra och giftermål kändes därför…

Invigning av Suite Lars Wallin

Vi blev inbjudna till den storslagna invigningen av Suite Lars Wallin på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

Caroline & Patriks bröllop

Caroline och Patrik gifte sig i en intim ceremoni i Barcelona, den magiska staden som dom förlovade sig i. Läs…

Ida & Johans bröllop

En solig dag i slutet av augusti, 5 år efter att vi hade vår första dejt, gick Johan ner på…

Bröllopsfest – efter pandemin

För några gäster kan det vara en utmaning att besöka sociala tillställningar och event igen.

Fredrik & Olivias bröllop

En borttappad ring blev startskottet för Fredrik och Olivias fantastiska bröllop.

Lars Wallin designar bröllopssvit i Göteborg

Lars Wallin ingått ett samarbete med Radisson Blu Scandinavia om att designa en helt unik bröllopssvit – och vi har…