PROMOTION

JUSTIN ALEXANDER ”BE YOU”

Influensern lskra Lawrence är ansiktet utåt för Justin Alexanders nya kampanj ”Be You”. Justin Alexander skapade denna kampanj för att visa att deras brudklänningar är designade för alla kroppar, alla personligheter och alla blivande brudar.

Justin Alexander är idag ett globalt och välkänt namn i bröllopsbranschen och i februari 2018 lanserade de deras nya kampanj med modellen och kroppsförespråkaren lskra Lawrence (som har idag 4 miljoner följare på Instagram under @lskra). Kampanjen med titeln ”Be You” uppmuntrar blivande brudar att känna sig självsäkra, oavsett storlek, form eller stil. Och för att verkligen efterfölja detta gjordes ingen retuschering på bilderna i kampanjen.

  • En av våra kärnpunkter i företaget är att designa klänningar som ser fantastisk ut på riktiga kvinnor. Vi vill att våra blivande brudar ska känna sig självsäkra och bekväma i en klänning som får dem att stråla säger Justin Alexander Warshaw, President och Co-Creative Director för Justin Alexander.

Att valet föll på lskra Lawrence att vara ansiktet utåt för kampanjen var en självklarhet.

  • Med hennes positiva syn på kvinnor och kroppsideal är hon en förebild för kvinnor i hela världen fortsätter Justin Alexander Warshaw.

Från figurnära silhuetter till A-linje formade klänningar och från nätt spets till gnistrande detaljer erbjuder den nya kollektionen en klänning som passar varje kropp, varje personlighet och varje stil. Den nya kampanjen, som innehar både klänningar från Justin Alexander och Justin Alexander Signature har mottagits väldigt varmt från kvinnor från hela världen!

LÄS MER


Håll koll på oss